de superbiggy » Dum Feb 08, 2004 2:20 am
...trebuie precizat pentru toata lumea ca nu mIRC-ul creeaza dependenta ci ceea ce gasim prin intermediul lui. mIRC-ul este doar un program de chat iar oamenii in nevoia lor nativa de comunicare l-au imbratisat asa cum au facut-o si mesageria (posta), cu telefonul, telefonul mobil. Internetul ofera multe posibilitati de comunicare. Nenumarate forumuri, e-mail-uri, programe de tip messenger sau de chat. mIRC-ul este unul din acestea din urma care ofera chat in timp real organizat si structurat lesne de utilizat pentru majoritatea utilizatorilor de internet.
Sunt 2 categorii de persoane care folosesc constant mIRC-ul.
Utilizatorii din prima categorie sunt aceia care organizeaza chatul, administratorii de retea, servere si canale.Asazisii ircOP care inseamna OPerator de retea si nu irCOP!,( nu exista termenul de Internet Relay Cop),HELP-eri care populeaza canalele de asistenta tehnica si @operatorii de #canale, sunt cei care supravegheaza discutiile care se tin in cadrul fiecarui canal oficial de chat.
A doua categorie sunt acei utilizatori in marea majoritate proaspat consumatori de internet care sunt incintati de posibilitatile nelimitate de a cunoaste si de a comunica cu oameni de toate natiile de pe intreg mapamondul. Din aceasta categorie se desprind acei nelipsiti de pe orice canal care sub relativul anonimat streseaza prin expresiile deja jenante: ASL PLS, Op me, da-mi acces, si toata gama de injuraturi care mai de care mai colorate.Dar cum padure fara uscaturi nu exista,...Noi sa fim sanatosi.
mIRC ON ! dragii mei
P.S." Pe Eu Undernet Servers pot fi gasit sub titulatura de @Biggy_HAM on #succes, #ialomita, #urziceni."
Profesional oricum oriunde oricind .