Vestitul analist politic Auro Lake conferentiind despre comunism

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Vestitul analist politic Auro Lake conferentiind despre comunism

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 13, 2004 8:43 pm

E adevarat ca a avut niste idei nobile. Sa fie bine pentru mai multi oameni decat pentru cativa selecti(cum este capitalismul). In timpul comunismului, imi amintesc ca puteam sa merg la un parc sa ma joc, era bine amenajat. puteam sa merg la mare cu ai mei, aveam bani sa mergem la restaurant, sa mai mergem la o opera. Imi amintesc ca aveam filme rusesti foarte frumoase shi emisiuni culturale misto.
Acuma ce mai e: Televiziunea o copie pe aia din Anglia, shi majoritatea programelor sunt sau prea tarziu sau porcarii. Nu mai stiu(cel putin in Iasi) parcuri bine amenajate, shi sigurantza publica. Piscinele sunt ca vai de capul lor, pretzurile ca dracu de scumpe, oamenii nu au ce manca. Deci inainte ca sa criticati comunismu, eu zic sa revizuiti cum e acuma shi cum era atuncea.

Shi ce daca erau cozi, a murit cineva de foame?
Electricitatea se mai oprea? Asta e, oricum, asta ajuta doar in a risipi energie, shi in a ridica factura, deci e bine.
Se fura ata cat se fura acuma? Nu. Era o oarecare frica de lege shi oamenii isi vedeau de treaba lor.

Acuma ce se aude prin Europa:
"Romanii sunt cei mai hoti."
"Toti romanii sunt tzigani sau refugiatzi."
"Romania e o tzara de lumea a 3a."

Acuma avem Bambi, Candy, Pro Tv, Mc Donalds shi Adidas care de fapt nu ne face altceva decat sa creeze o iluzie ca in Romania totul este bine, cand realitatea e cu totul alta.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde stefan » Sâm Feb 14, 2004 7:38 pm

Aurolacule, daca eu n-am prins mare lucru din comunism, ce sa zic de tine, 5 ani, de-abia erai la gradinita in '89.

Idealurile comunismului s-au impotmolit repede, de exemplu in Rusia s-a intamplat asta cand noul guvern a realizat ca oamenii nu prea inteleg cum e cu idealurile astea, asa ca i-au bagat cu forta in colhozuri, in puscarii, in lagare...

Cu televiziunea chiar aberezi, reciteste ce au scris altii - 2 ore pe zi cu 90% proslavire a Partidului si a tovarashului si ce ramanea pentru restul. Eu prefer Candy & Bambi lui tovarashu, tu nu?

Electricitatea se mai oprea? Asta e, oricum, asta ajuta doar in a risipi energie, shi in a ridica factura, deci e bine.

Comentariul asta sunt convins ca va primi atentia cuvenita pe cemeu, aberatia zilei si alte institutii asemanatoare :D. As vrea eu sa te vad acu cum ai trai cu intreruperi de curent frecvente. Sa ti se opreasca computeru' tocmai cand mai bagi o perla de post pe forum :j.

De furat se fura enorm si atunci, cand crezi ca au invatat romanii sa fure? Pai toata lumea zice ca inainte "se descurca", frumos eufemism, nu?

Diferenta mare e ca acum poti sa ignori toata tevatura cu Bambi, Candy si alte tampenii si nu e nici o problema. Poti sa iti exprimi parerile (unul din cuvintele noi auzite dupa '89 a fost "opinie", sa fiu al dracului daca-l auzisem pana atunci).

Ce ma enerveaza mult este nostalgia selectiva, oameni care il regreta pe Ceashca, si zic ca tovarasha l-a stricat, fara sa realizeze ca erau de nedespartit, sau nostalgia dupa anii '70, considerand ce s-a intamplat in anii '80 ca o greseala... Nene, daca mai traia Ceausescu am fi trait in continuare logica a anilor '80, deci ce castigam? Magazine goale, cozi, paranoia?

Nu spun ca lucrurile-s mai bune acum in toate privintele, dar asta e si datorita mostenirii lui Ceasca. In tarile din Est in care se traieste mai bine (Ungaria, Polonia) se traia mai bine decat la noi si in '80, iar multi din oamenii care ne conduc au fost formati atunci.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Feb 15, 2004 7:28 am

<<Shi ce daca erau cozi, a murit cineva de foame?
Electricitatea se mai oprea? Asta e, oricum, asta ajuta doar in a risipi energie, shi in a ridica factura, deci e bine.>>

Aurolace, nu fii nesimtit ca ma enervezi. Si inca nu m-a enervat nimeni pe forumul asta. Ba chiar as putea sa spun ca ceea ce debitezi este o mare magarie. Cum iti permiti sa faci astfel de afirmatii !?! Mai bine dispari de pe subiectul acesta daca nu stii ce vorbesti !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde eyewitness » Dum Feb 15, 2004 8:58 am

necko, stefan, io zic sa nu va enervati cu cretinu si sa va irositi energiile raspunzandu-i ca oricum nu intelege decat pana la nivelu bicepsilor si tricepsilor. ie precum chestia aia cu nebunu care arunca o piatra in apa si 10 uamini normali se arunca in apa s-o gaseasca.

hai sa va zic una mai hazlie, ierea un jurnalist la romania libera, nu-mi mai amintesc numele care baga stirile la mishto, gen : "tovarasul cioara ,secretar...bla,bla, a plecat ieri pe calea aerului la moscova " :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Dum Feb 15, 2004 9:06 am

Merci aiule, ca deja vedeam negru inainte! Chestia cu tovarasul cioara e super mishto! Chiar mi-aduc bine aminte de 'mnealui.
aizzz&co
Necko

Enervez...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 15, 2004 2:12 pm

Normal ca va enervez. Oamenii nu pot accepta adevarul, deci trebuie sa il nege intr-un fel ca sa se simta mai bine. E adaverat ca era shi rau in timpul lui Ceausescu. Nu neg, ca era un dicatator prea plin de el, shi ca o parte din caracterul lui a dus Romania de rapa, dar a facut shi lucruri foarte maretze. Plus ca in '78, ne intzlegeam de minune cu americanii shi cu Vestu. Politic, economic, stateam foarte bine. Shi acuma am ajuns de c***t.

Inainte sa saritzi la mine shi sa va infuratzi, analizati problema.

PS. Nu conteaza cat din comunism am prins, ca eu pot sa vad ce a adus capitalismul asta, shi sincer nu-mi place deloc.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde stefan » Dum Feb 15, 2004 8:12 pm

Aurolacule, pai daca zici ca nu conteaza cat din comunism ai prins, inseamna ca tu consideri perfect legitim sa-ti dai cu parerea legat de un subiect pe care nu-l cunosti. Daca e asa, ce debitezi tu sunt in cel mai bun caz interpretari imaginare bazate pe informatii prinse din zbor, iar chestia cu "adevarul" e o aberatie sinistra. Esti la concurs cu dornea mai nou? Sau te-a eclipsat in asa hal incat te chinui sa-l ajungi din urma?

Aici nu discutam fantezii si nu e forumul de "kterinca si aberatii", dar daca vrei iti putem crea acolo un subiect "comentarii aurolace pentru forumul p&s".
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Feb 15, 2004 8:49 pm

1. Aurolace, ce erau parintii tai pe vremea minunatului comunism de care vorbesti?
2. De ce nu ai emigrat in China?
3. Nu astept raspuns, oricum nu ma intereseaza.
aizzz&co
Necko

Pei...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 16, 2004 1:00 am

1.Mama era profesoara de limbi straine shi tata profesor universitar la Electrotehnica.
2.Nu am avut pasaport.
3.De ce m-ai intrebat aceste intrebari daca nu asteptai raspuns?
Aurolacul
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 16, 2004 9:00 am

fane, am o rugaminte, deschide bre un thread cu pseudoanalize politico-economice ca ma mananca tastatura cand vaz urmasii lu adam smith roind pe forum :D
eyewitness

Mesajde Nanuka » Mar Feb 17, 2004 9:49 am

Daca Ceaushescu dadea de mancare la populatie..si permitea sa se iasa din tara ..sunt sigura ca nu se ajungea la nici o revolutie si sistemul comunist era la putere si in ziua de astazi...
Voi spunetzi ca exista carne s.a.m.d in frigiderele fiecaruia dar cu toate astea romanu se plangea..umm pardon..e indadmisibil sa se vanda in alimentare..oase de porc si ghiare de gaina...
Sa nu uitam ca fericitii care aveau frigiderul plin..cu siguranta frecventau saptamanal ..Bucuresti-->Provincie..unde ca tot omu isi permiteau sa aiba in tzarc o gaina.un pui..o rata sau un porc ..sa poata sa-l taie si sa-l puna pe masa.
Draga O.M..sau Alex...voi ne vorbiti de acea cafea, ciocolate,cico sau tigari Kent ca de ceva sfant.E normal sa fii avut acea reactzie in acea perioada..sa te socheze sa vezi bunatatzi si sa-ti ramana intiparite in memorie pt tot restul vietzii din simplu motiv ca nu exista nimic pe piata de acest gen.... dar chestia e ca nu potzi sa faci comentarii desre un regim politic, avand la baza aceste lucruri marunte. Acum ai Kent cu carutza la butircuri..ciocolate..Pepsi, Cola..si nu sunt scumpe, isi permite fiecare sa-si faca aceasta placere, de a le cumpara..dar vezi tu, deja au intrat toate in rutina, sunt un milion de produse, asa incat sa nu-ti mai ia ochii...
Si revenind la Dictatura lu Ceasca,

Sa nu uitam ca Leana a avut un rol extrem de negativ in acea perioada..o taranaca infatuata care taia si spanzura...cuvantul sau era lege pt toti, inclusiv pt tovarasul Ceausescu...
Oricum, nu vreau sa ma exprim mai in detaliat in leg. cu acest subiect, pt ca e tare complicat...cert e un lucru...nimic nu s-a schimbat...Romania a ramas aceiasi..invaluiata in asa zisa deomcratzie..sistemul este neschimbat..incepand de la gandirea omului de rand, pana la marii politicieni......(ex: rautate, spagi, mita, furt,) ..macar exista libertatea cuvantului o tentativa...modernizare umm nu mai vorbesc..
Romania nu se va schimba niciodata daca voi nu facetzi nici cel mai mic efort...va ramane o rapciugoasa...ar trebuii ca lumea sa fie unita, honesta si mai buna..de la cel mai mic pana la cel mai mare se poate cladii ceva.
Cel mai mic ex: Chiar si acea hartie de la un croisant sa fie aruncat cu grija la coshul gunoi..si nu pe strada...
Cred ca m-am facut intzeleasa..

Va pupic,
Nanuka:)
Nanuka

Mesajde eyewitness » Mar Feb 17, 2004 2:16 pm

Cred ca m-am facut intzeleasa..

nu , dar ce importanta are?

Romania nu se va schimba niciodata daca voi nu facetzi nici cel mai mic efort

eventual efortul pe care l-ai facut tu sa-ti gasesti un fraier in canada si sa emigrezi
eyewitness

Mesajde Nanuka » Mar Feb 17, 2004 11:31 pm

eyewitness scrie:nu , dar ce importanta are?

eventual efortul pe care l-ai facut tu sa-ti gasesti un fraier in canada si sa emigrezi

Acel fraier de care vb este barbatul meu pe care-l respect si-l iubesc..Masoara-ti cuvintele si limiteaza-te la comentarii..

Nanuka.
Nanuka

Mesajde MiG29 » Mie Feb 18, 2004 12:48 am

Mai bine te-ai limita tu la a posta pe cosmetica&cluburi haus adica genu de vrajeli la care cat de cat te mai pricepi.Nu ne da tu noo sfaturi cum sa facem shi ce sa facm in tara din moment ce tu ai ales solutzia cea mai simpla.Pe scurt: vezitzi de treaba!
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gaga » Mie Feb 18, 2004 11:46 am

Acel fraier de care vb este barbatul meu pe care-l respect si-l iubesc..

QED :D

peseu: dacatz dai foc am auzit ca mori sufocat (sau pe limba matale, daca nu-ti plac parerile altora nu le mai cauta cu lumanarea)

cat de inapoiati eram noi fata de copii din ziua (...) si o aratam la toti copii ...

ihi, si totusi la fel de agramatzi

asta este mai mult decat o utopie

si propozitzia matale animale, mai mult decat o aberatzie, brava, ti-ai revenit :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Mie Feb 18, 2004 12:11 pm

dana...pai da mai ca m-am alcoolizat...
aniuei cred ca intelesesi ce vreau sa zic. daca nu mai ia o gotca si poate te prinzi.

aiule: bre da ai scris. chestii mijto de altfel da; mult prea multe randuri :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mie Feb 18, 2004 1:29 pm

De ce m-ai intrebat aceste intrebari daca nu asteptai raspuns?

adeca eo voiam sa zic ca abia vazui sainfeldismu asta si :D

pt. Cristina: cum adica papushile erai a doua ta pasiune?
Imi placea sa le dezbrac si le fac o noua imbracaminte.

cu care le mai imbracai? sau le-o faceai si le lasai asa dezbracate?
si (cum zice si animalu) la manualul de gramatica ajungi in secolul asta?

si ontopic nu pot pt ca sa scriu pt ca parerea mea de trait sub regim este extrem de complexa si nu vreau sa va plictisesc (ca aiu) cu fo logoree.
gaga

Posibil...

Mesajde Aurolacul » Joi Feb 19, 2004 12:59 am

animaloo scrie:noroc ca mai egzista idioti gen aurolacu....oamenii care nu stiu ce inseamna sa nu ai nimic si scot perle de genul: se oprea curentu sa se faca economie....

Sa nu fi stiut cum e sa nu ai nimica, dar as fi preferat ca mai multi sa o duca bine, decat sa ma lafaiesc eu ca porcu in timp ce altii mureau de foame sau nu aveau un acoperis deasupra capului. Ca sa nu zic: ce tu tzii lumina acasa aprinsa de dragul facturii ridicate? sau o stingi: logic, ca sa faci economie?
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Feb 19, 2004 6:49 am

aurolace, hai sa o luam asa, babeste... Intelege ca inainte de '89 foarte multa lume, mult mai multa lume decit acum, o ducea foarte rau, mult mai rau decit acum. Mai ales cei care nu aveau alte surse de aprovizionare cu mincare (gospodarii la tara), daca e sa vorbim doar de mincare, nu aveau pur si simplu ce sa manince. Nu aveau. "Ca porcu", cum zici tu, mincau doar cei care aveau usile din dos deschise, mai precis marii secretari de partid si ai lor. Iar in ceea ce priveste curentul electric, spune-mi, tu cum ai putea sa traiesti cu 4 ore de alimentare cu energie electrica, 2 ore dimineata si 2 ore seara... cum ai fi putut sa inveti la o lampa cu gaz, si crede-ma ca nu iti exagerez. Ai stat vreodata cu lumanarea in cana seara la bucatarie sa poti minca? Sau te-ai dus vreodata la wc pe bijbiite? Nu mai spun ca nu mai puteai primi nici-o informatie prin tv sau radio... Asta numesti tu "a face economie la factura" ? Ceea ce iti spun eu este purul adevar. Asa am trait in Severin in ultimii ani inainte de revolutie si totul mergea din rau in mai rau. Eu nu am avut alte surse de aprovizionare cu mincare. Asa ca mincam ce "gaseam" la alimentara... Tot ceea ce cumparam, cumparam cu mari eforturi, cozi interminabile pentru un "pui" sau pentru o bucata de salam. Lapte? Brinza? Oua? ... vise ! Intr-o zi am facut rost de un ou si am hotarit sa i-l dau sotului meu, sa-i fac o surpriza in dimineata urmatoare si sa-i fac un ou prajit. Crede-ma, ca nici daca-i dadeam ce stiu eu ce cadou minunat, nu ar fi fost mai placut surprins. Hai, ca deja ma apuca nervii cind imi aduc aminte chestiile astea ... asa ca eu zic sa te mai gindesti inainte de a scoate porumbei din profunda ta gindire... Mai bine lasa !
aizzz&co
Necko

Mesajde eyewitness » Joi Feb 19, 2004 8:52 am

Aurolacul scrie: Ca sa nu zic: ce tu tzii lumina acasa aprinsa de dragul facturii ridicate? sau o stingi: logic, ca sa faci economie?

cred ca nu voi fi nici primul nici ultimul pe acest forum care o sa te considere un idiot deci chiar cu riscul de a ma banaliza nu-ti pot spune decat, amice esti idiot.
deci tampitel, daca muschii mei vor acu sa faca economie de curent atunci o fac , daca dimpotriva muschii mei vrea sa fie feerie in casa si jocuri de lumini iar e OPTIUNEA muschilor mei. in momentul in care altcineva imi stinge lumina cand vrea muschii lui atunci io nu mai am libertatea de optiune deci sunt un animal docil care sta la mana stapanului. extrapoland (vezi dex) la fel s-a intamplat cu tot ceea ce era in romania , mi se impunea ce sa citesc, ce programe sa vad la teveu, ce sa mananc, ce sa muncesc (stii tampitel ca daca terminai o facultate ,de exemplu, in bucuresti si locuiai in bucuresti, erai repartizat la utzutzoaia din deal unde se prinde harta in cui?), ce sa gandesc, ce sa vizitez, ce sa vorbesc, etc. deci , nu aveam LIBERTATEA DE OPTIUNE. stiu ca ti-e greu sa ingurgitezi chestia asta daca nu aproape imposibil deci limiteaza-te la bicepsi ,tricepsi si abdomene culcat facandu-ne astfel un serviciu atat noua cat si tie.
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Joi Feb 19, 2004 8:53 am

bre aurolace, poi mata ori ai intrat cu picioarele inainte in englitera aia, de unde-ar rezulta ca Lia Roberts shtia ea ce shtia cand a spus-o, ori tz-ai scapat freun halcometru d`ala pe picioare shi nu mai potz cugeta!
poi cum mah, tzie tzi-i totuna daca stingi tu lumina sau itz opreshti electricele cand vrei tu sau vine unu shi-tz stinge becu cand te caci, itz scoate teveu din priza in mijlocu meciului/filmului, itz ia apa cand ejti cu clabucile in(shi pe) cap etc.?!?! adica, mai pe scurt, faci economie cand vrei tu sau cand vrea partidu`?

ashea, mai pueril spus, asta-i diferentza intre deosebirile(c. animaloo) dintre comunism shi capitalism!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Feb 19, 2004 9:08 am

Bai copchiii ploii, eu stiu ca ie distractiv pe acilea, dar sa incerci sa ii explici awrolakeului ceva logic, intr-un limbaj corect si care tzine de bun simtz, e ca si cum ai face asta cu jiji becali.

acu pe bune, crede vreunul ca omu' pricepe o iota din ce zicetz voi acolo?
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Feb 19, 2004 1:09 pm

Nanuka scrie:Acel fraier de care vb este barbatul meu pe care-l respect si-l iubesc..Masoara-ti cuvintele si limiteaza-te la comentarii..

Nanuka scrie:Ummm si eu am fost infidela barbatului meu

nanooky pyzdooky, tu stii ce-i aia dragoste si respect pha? hai ca esti pishatuare...mai ai pha perle dintr-astea prin sertaru de la noptiera ?
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Joi Feb 19, 2004 1:32 pm

offtopic:
danone, io pornesc de la premisa ca totz uamenii se nasc egali, coroborata ca lake ie in primele lui momente din viatza! d`aia ii dau o shansa!

p.s.: acuma ie drept ca ie posibil ca premisa mea sa nu fie tocmai corecta:)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Feb 19, 2004 2:09 pm

ceea ce s-a si demonstrat cu varf si indesat, ca repectiva premisa este gresita.
egali? cum egali? cum zic comunistii asa? si cu mostenirea genetica ce te faci?

aiu: eshti cu maare delay azi ca nush cum am uitat sa itz zic eu ca respectu' pt barbat, am invatzat si io acum ca ie asa ca satz pui pozele pe net ca sa-si bata maimutza unii soferi si sa faca mishto de uomu ala care a luat asa o comuara frumuasa, discreta, culta. ala ie respectu.
gaga

Mesajde Nanuka » Vin Feb 20, 2004 2:51 am

danone scrie:ceea ce s-a si demonstrat cu varf si indesat, ca repectiva premisa este gresita.
egali? cum egali? cum zic comunistii asa? si cu mostenirea genetica ce te faci?

aiu: eshti cu maare delay azi ca nush cum am uitat sa itz zic eu ca respectu' pt barbat, am invatzat si io acum ca ie asa ca satz pui pozele pe net ca sa-si bata maimutza unii soferi si sa faca mishto de uomu ala care a luat asa o comuara frumuasa, discreta, culta. ala ie respectu.

Mi-e mila de tine deshteapta pamantului,

Te roade rau de soarta oamenilor,nasol e sa suferi de invidie si rautate..
Pacat,

Nanuka.
Nanuka

Mesajde Nanuka » Vin Feb 20, 2004 5:44 am

Danone,

Cand o sa ai si tu un "fraier" ca barbatul meu, o sa-ti potzi permite sa fii la fel de fericita ca mine. Nu o poza publicata pe internet conteaza ... ci sentimentele din inima acestuia...

Get a life....

Nanuka.
Fişiere ataşate
DSCF0013.JPG
DSCF0013.JPG (343.18 KiB) Vizualizat de 3681 ori
DSCF0017.JPG
DSCF0017.JPG (342.54 KiB) Vizualizat de 3681 ori
Nanuka

Mesajde Nanuka » Vin Feb 20, 2004 8:58 am

Cer sa mi se scoata postarile de pe acest thread, mai exact cel de mai sus, nu-si are rostul, oricum Dana, sa stii ca esti o persoana foarte rea la inima, invidioasa si increzuta...nu ma intereseaza sincer desteptaciunea ta din creier, gramatice, analize ..s.a.m.d....eu am o viata, si sunt tare fericita as ca nu am nevoie sa imi faci morala de acest gen si sa ma faci cretina numai din simpu motiv ca nu am cunostintele tale...consideri ca asta e totul in viata???...sa fii indoctrinat de invatatura??...eu zic ca nu...

Vezi-ti de viata ta te rog, de postarile tale si lasa-ma pe mine, am dreptul ca toti ceilaltzi sa-mi spun opiniile, bune sau rele...

Nanuka.
Nanuka

Mesajde eyewitness » Vin Feb 20, 2004 9:10 am

nanuka, ca sa argumentezi pozitia ta fata de topicu asta mai trebe sa pui pozele cu mama suacra si eventual cu pisica vecinului. p-orma te credem pe cuvant.
eyewitness

Mesajde Nanuka » Vin Feb 20, 2004 9:12 am

Bine Aiule,

Oricum se vor sterge aceste posturi, si scuze ca am fost off topic,

Va pupic,

Nanuka.
Nanuka

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii