C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
eo nam rezolvat cu ni'ca, neatza nu vezi sau nauz? tu ai primit meilu meu de raspuns? ca nejte brobleme tehnice p'aici.
bah ploo de rupe pe aeroport sin preajma lui adica pe cladirean care stau io acu!
bah ploo de rupe pe aeroport sin preajma lui adica pe cladirean care stau io acu!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ala in care imi ziceai ca, citez, "lol de lol de lol de lol
asta la prostit pala nu numa so ..."?
nu, nu lam primit!
asta la prostit pala nu numa so ..."?
nu, nu lam primit!
-

neatza - Mesaje: 5820
hahaha, bah, hahahahahaha ... bah cataline asta a fost puante zilei de az mah
D:D
io-te bah neatza la iel si la poza ... bah cata ejti pe dilei mah, ma mai faci si sa postez mai mult de doo vorbe si nam vreme ca intro ora pica serveru (cica)
hahaha ahahahaha hahahahahaha
D:D
io-te bah neatza la iel si la poza ... bah cata ejti pe dilei mah, ma mai faci si sa postez mai mult de doo vorbe si nam vreme ca intro ora pica serveru (cica)
hahaha ahahahaha hahahahahaha
- gaga
-

multzumesc frumos, am mai avur odata de la sopra, eo moderam pe literatura si iel mia dat pe literatura, a fo mai haiuasa ca asta. da iei nu shtie de unde se traje
ma mandresc cu iel, crecal scot in orash la o bere (deshi om cu nunuka brobabil cas onlain si serbeaza deja ... mmmmm .... ummmm .... vai dragaaa ...)
ma mandresc cu iel, crecal scot in orash la o bere (deshi om cu nunuka brobabil cas onlain si serbeaza deja ... mmmmm .... ummmm .... vai dragaaa ...)
- gaga
-

neatza scrie:bortziene, daca ai foruard de la basu, ia adresa mea dacolo shi da un meil la baiatu ca sa te bage la lista.
Pai is io mai greu de cap da chiar ashea sa nu respect entimitatea omului... I-am foruardat io zjde meiluri da atata m-a dus capu sa sterg adresa ta, subiectu era ceva de gen: "Ia ba si razi si tu din ce mi-a trimis nebunu matinal"
Da presapun ca atzi rezolvat deja problema.
jgdhjdsfj: va urez tutulor un uichend cat mai frumos si mai imbibat in vapori (nu vapoare) de aclool
human being/being human
-

basstard - Junior Member
nihau la carcotasi
dormiti ratzaidracu ai?
bine bre io mai iau un tzingtao la 3 sferturi shun maotai de suparare ca numi dadura voie sa vaz maozoleu lu nea mao tze dung . sai phoot
hai ca revin...
dormiti ratzaidracu ai?
bine bre io mai iau un tzingtao la 3 sferturi shun maotai de suparare ca numi dadura voie sa vaz maozoleu lu nea mao tze dung . sai phoot
hai ca revin...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
da cand ai de gand sa revii?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alaleo
drage cemeizte, lua-ti din partea mea oaresce.
drage cemeizte, lua-ti din partea mea oaresce.
- Fişiere ataşate
-
- pentru cemeizte.jpg (8.44 KiB) Vizualizat de 1941 ori
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

bon diminee munciteuri
vad ca e linijte p-aci, inseamna ca pot ca sa ma duc la o ciorba acra ca sa ma dreg.
Inainte sa plec vreau sa protestez pt CA CAtharsis me-a desconspirat mesajul suptliminal si l-a pus in vazul lumii pe aberatzia zilei, acum cum mai es ieu in lume? M-a facut de rushine, pe mine ma sthia lumea de copil binecrescut si cilivizat, acu o sa zica toti: "ba ce buruienos vorbesti". Naspa
vad ca e linijte p-aci, inseamna ca pot ca sa ma duc la o ciorba acra ca sa ma dreg.
Inainte sa plec vreau sa protestez pt CA CAtharsis me-a desconspirat mesajul suptliminal si l-a pus in vazul lumii pe aberatzia zilei, acum cum mai es ieu in lume? M-a facut de rushine, pe mine ma sthia lumea de copil binecrescut si cilivizat, acu o sa zica toti: "ba ce buruienos vorbesti". Naspa
human being/being human
-

basstard - Junior Member
Animale, erea scrisa aci pe rock romanesc pe "Praf in Ochi", e o gasca penala callitech sau asa ceva, care sustinea cu apnegatzie neste ineptii si m-a nervat si am bagat in supliminal neste "de din de alea" la adresa dansei, da domnu catharsis a sters posturile
Edit pt danone:
pe "Cailleach" de pe subectu cu "praf in ochi"
Edit pt danone:
pe "Cailleach" de pe subectu cu "praf in ochi"
human being/being human
-

basstard - Junior Member