Melodii de moment

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

wow!:)

Mesajde piticstyle » Mar Mar 02, 2004 7:27 pm

Dmx-Crime Story!!:) super piesa..super DMX:)
piticstyle

Mesajde cubu » Mar Mar 02, 2004 10:17 pm

Azi in program o trupa despre care nu stiu mare lucru, adica, mai explicit, melodia urmatoare e singura pe care am ascultat-o... Grant Lee Buffalo - Fuzzy
indescifrabil
cubu

Mesajde basstard » Mie Mar 03, 2004 1:51 am

Da, Portnoy, superba piesa, e pe o compilatie de rock alternativ scoasa acu vreo 7 ani cred pe care atata am frecat-o pe la chefuri de s-a dus naibii.

M-a prins ora 2 AM la birou fredonand o piesa superba, compusa de Leadbelly acu vreo 50 de ani si cantata de o gramada de artisti. O varianta "mucalita" dar placuta urechii mele e cea a clujenilor de la Nightlosers. Pe pesa cu pricina o cheama Goodnight Irene si zice cam asa:

"Irene goodnight, Irene goodnight
Goodnight Irene, goodnight Irene
I see you in my dreams"

Nu cunosc nici o Irene dar cand o sa intalnesc una o sa-i cant pesa asta, sa vad daca rade sau se enerveaza.
kjkg: Nu va legati de incarcatura filosofica a versurilor, bluesul inseamna emotie nu filosofie, in zilele noastre, din pacate nu mai avem timp/rabdare pt asa ceva.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Mar 03, 2004 10:48 am

O sa fiu luat cu sigurantza la poola... Melodie de moment: BRITNEY SPEARS- "TOXIC" , dupa parerea mea cea mai buna piesa a ei din intreaga cariera. Bone, te rog sa maierti da despre Britney nu prea mai am ce scrie altceva. Ba da , potzi satz batzi maimutza la clip, daca-ti place Britney.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Daimon » Mie Mar 03, 2004 11:05 am

nashpa ca sunt departe de casa, de giga de mp3, casete si cd, asa ca ascult si eu ce apuc. pt azi Metallica WHEREVER I MAY ROAM si ONE versiuni live...
Daimon

Mesajde gabuba » Mie Mar 03, 2004 11:32 am

bone e baiat?

O melodie pentru momente de agitatie, imi da o stare faina iar vocea solistei face un duo de exceptie cu solo-ul de chitara de pe la mijlocul piesei.
Within Temptation - I'm your hell
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 03, 2004 12:38 pm

Nu am mai ascultat de multa vreme Beatles,asa ca pentru a indrepta acest neajuns incep dimineatza cu A Day In The Life.

I saw a film today oh boy
The English Army had just won the war
A crowd of people turned away
but I just had to look
Having read the book.
I'd love to turn you on

Si tot'odata bifez coloana sonora de la Return of the king, film ce l-am revazut aseara. Melodiile ce insotesc rohirimii sunt cele mai frumoase in opinia mea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Mar 03, 2004 4:05 pm

care vorba ceea: un sunet face cat omie de cuvinte. deci dacm iese treaba asta, conceptul de "melodie de moment" va avea cu totu alta semnificatzie deacun colo.

deci asta ieste piesa mea de moment:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde MiG29 » Mie Mar 03, 2004 8:09 pm

Cunontiuam seria de melodii mai vechi,da bune cu AC/DC shi a luor Thunderstruck,ca ma umple de ienergie shi aouoi avem altzi meseriashi shi anume The Ramones care interpreteaza bucata muzicala I wanna be sedated shi care ie de iecsceptzie.De angajament cum ar zice un anume fuorumist:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Mie Mar 03, 2004 9:19 pm

Ca bine zici mig. A venit primavara si e timpul sa dam putina energie threadului. Pentru asta umblam la mp3-urile mai vechi si selectam:
NOFX - The Brews & Squirel Nut Zipers - Put a lid on it
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 03, 2004 9:33 pm

Daca vine primavara nu tre' neaparat sa ascultam zapaceli. Eu as propune o bosa-nova. Stan Getz & Joan Gilberto - Desafinado, din 1963.

Se vocíª disser que
eu desafino, amor
Saiba que isso em mim
provoca imensa dor

*p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mar 06, 2004 2:58 pm

Just got out...

Bad Company - Feel Like Making Love o melodie extraordinara, despre care Kid Rock ne-a aratat ca poate fi si oribila, totusi. In tot cazul, o balada rock de le are cam pe toate, inclusiv versuri dragute(din care nu citez ca mi-e lene). Imi place in mod deosebit backingul vocal.

Dedicatia e ca la Rammstein.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde wwritza » Dum Mar 07, 2004 1:04 am

The stranglers cu ultimul lor album aparut acum vreo 2 saptamani - Norfolk Coast
Big thing coming, Long black vail...toate melodiile sunt super, dar as recomanda una in mod special. Cand o ascult ma imaginez intr-o mahala din Bucuresti prin anii '30. Daca asculati melodia veti sti si de ce :ham:
Sanfte kuss cantata in germana, franceza, engleza si cu final neasteptat :o
"eine umarmung / eine buck in deine
augein unden / sanfte kuss

j'te tiens dans mes bras
on verra ce que ca donnera
et puis par petit pas
tu me beiseras

just a little closer / i gaze into your
eyes and then / a gentle kiss

i hold you in my arms
and then we'll see what happens
and little by little
i will fuck you!! "
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Superba Oana » Dum Mar 07, 2004 1:40 am

pt cei care s-au uitat la ally mcbeal si isi mai aduc aminte ca personajele isi alesesera cate o melodie care sa ii faca sa se simta mai bine...ei bine mi-am ales si eu o melodie

"i'm a looser baby , so why don't you kill me" - beck
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mar 08, 2004 1:36 pm

M-am trezit tarziu azi si in loc de cafea cred ca voi servi un Breeders - Cannonball... E mai sanatos...
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Lun Mar 08, 2004 1:46 pm

Azi am trei melodii da moment: Aphex Twin - "On"
Orbital - "Satan"
Morcheeba - "Otherwise"

Ca sa zic ceva: A.F. a fost in concert cu Orbital si cu Moby in State prin 93.
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 08, 2004 8:56 pm

Astazi mi-am luat discografie completa Neil Young, unul dintre preferatzii mei in materie de muzica. 1,1 Gb (peste 250 melodii) de muzica de inalta tinutza artistica.

La melodii de moment amintesc Only Love Can Break Your Heart, de pe albumul After The Gold Rush, album de unde face parte si celebra melodie Aliosha-b0nechina. nu-i asa, stimata moderatoare ?

In urmatoarele zile....voi servi doar Neil Young.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mar 08, 2004 10:13 pm

Fiinca vine primavara(sau cel putzin asa se pare:D)az avem Mondial cu,biansiur,Primavara shi AC/DC cu pis de rezistans Highway to Hell,asa ca ie de sezon.
MiG29

Mesajde stefan » Lun Mar 08, 2004 11:19 pm

Acu vreo doua zile dadeau astia in draci pe Activ o melodie cantata de Morcheeba pe care n-o stiam - What's Your Name. Mi s-a parut pur si simplu bestiala, acu e melodia mea de moment; intre timp am aflat ca e una din cele doua melodii noi de pe best of-ul scos de Morcheeba anul trecut ("Parts of the Process").

Bhuttu, versurile alea nu-s dragutze, is imbecile de-a dreptul ("baby, when I think about you, I think about love / baby, I don't live without you / and your looove" - silogismele amaraciunii, nu alta). Dar melodia e beton - in acelasi gen mai e si "Shooting Star", cantata tot de Bad Company.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Mar 09, 2004 12:06 am

stefan scrie:Bhuttu, versurile alea nu-s dragutze, is imbecile de-a dreptul ("baby, when I think about you, I think about love / baby, I don't live without you / and your looove" - silogismele amaraciunii, nu alta). Dar melodia e beton - in acelasi gen mai e si "Shooting Star", cantata tot de Bad Company.

Mdea, vezi de ce n-am citat eu? :)

E, nu e chiar Eminescu, da' melodia e draguta si ma cam luase valu'. Plus ca "Feel like making love" imi place cum suna.

Vreti sa ascultatio melodie misto? Ascultati Enya - Orinocco Flow.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 12:53 am

Shi az am avut doo piese,dupa cum v-am uobijnuit(sper:D),de mare angajament:j.Ieste vorba de Sultans of Swing a celor de la Dire Straits shi de Still Haven`t Found a celor de la U2.Doo melodii superbe de la doo din formatziile mele preferate.
MiG29

Mesajde nocturna » Mie Mar 10, 2004 10:27 am

of, stefan, iar te iei de bad company? sa deschidem tread: stefan vs. bad company. :D

e postu' pashtelui deci tre' sa fim mai buni, mai frumoshi, mai intzelegatori...ashadar m-am gandit ca momentul e numa' bun sa ne-ndreptam urechea spre fratzii noshtri, zdobii shi zdubii, videli noci shi doina haiducului, care ma amuza versurile nespus, la a doua piesa ca la prima nu-ntzeleg nimica.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Daimon » Mie Mar 10, 2004 11:16 am

mai nou am o obsesie pt easy livin' Uriah Heep nu's de ce draq c viata mea numa usoara nu-i pe aici...ori chiar de-aia
Daimon

Mesajde stefan » Mie Mar 10, 2004 11:19 am

Nocturno, mie-mi place aia cu "patru sute si cincizeci de oi / faceti dragoste da' nu razboi ma...". 450 de oi ii zice.

Facem subiect: "bad company on trial", io pe post de avocatul acuzarii, tu al apararii :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 10, 2004 12:21 pm

MUZE - Uno
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 11, 2004 11:34 pm

Daca tot am ascultat tot albumul Dream Theater - Falling Into Infinity , m-am gandit sa scriu 2-3 cuvinte despre piesa Take away my pain (deja la a 3a ascultare in seara asta)

I was standing at the edge of the water
I noticed my reflection in the waves
Then I saw you looking back at me
And I knew that for a moment
You were calling out my name
You took away my hero
Will you take away my pain

Take away my pain
Let the cold inside
It's time to let it rain
There's nothing left to hide
Take away my pain
I'm not frightened anymore
I'm learning to survive
Without you in my life
Till you come knocking on my door....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Mar 12, 2004 3:10 am

E oare posibil? Dupe ce ca Trandafirasu s-a apucat de muzici grele, mai imi si fura melodii de moment... Jur pe rosu ca asta ascult si eu de vreo 3 zile incoa'... Totusi, pe langa asta mai bag si niste Symphony X, asa, de control... Dupe ultimul album, "The Odyssey", prima piesa, Inferno (Unleash The Fire), o piesa numai buna de dat cu capu in peretele dinspre vecini, ca sa ai motiv dupe aia sa canti "Take Away My Pain"...

P.S. Cred, ca, am, batut, recordul, la, virguli, (?)...
indescifrabil
cubu

Mesajde darkshines » Vin Mar 12, 2004 9:04 am

din seria "ar trebui sa ma ingrijorez, sau sa ma fac sofer?":
am inceput sa ascult trip-hop si anume Portishead - Beautiful si de pe soundtrackul Queen of the Damned, Tricky - Excess, piesa pe care ar trebui sa o aiba toata lumea in playlist pentru ca asa zic io.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde piskeshu » Vin Mar 12, 2004 11:04 am

Cu ajutoru lu Neatza am ajuns pe Ojuice.com de unde am luat o piesa super beton Radiohead - Street spirit (vizion remix).
piskeshu
banned

Mesajde sly » Vin Mar 12, 2004 9:08 pm

Hmmm melodie de moment mixul lui dj optick de la liberty parade din vara anului 2003...ma simteam cam naspa in seara asta si m-am decis sa ascult house k sa ma eliberez ;)
1 for the party
2 for the base
3 for the people in the place :)
oricum maine seara va fi maraton house in iasi cu ocazia a 14 ani de radio vox-T cu dj optik invitat special in club byblos :)
hmmmm pacat k nu voi fi acolo :(
ps: mixul are 67:20 min :)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica