Superfemeie sau mamica buna?
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Superfemeie sau mamica buna?
Ce ati prefera sa aveti ca prietena/nevasta o super femeie,zana, de pici cand o vezi sau o mamica calda si buna simpatica, care sa te iubeasca, sa-ti gateasca si sa aiba grija de copii?(indiferent cati bani ai sau cum te cheama)
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
amandoua nu se poate ? ca nu ma decid cam ce-as vrea sa fiu.... :kiss:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
hai serios ?
ei na, cu ce texte vii shi tu :p atunci n'oi fi io "orice barbat"
io am gasit shi una super, care sa ma iubeasca, sa fie buna si calda, sa'mi gateasca ... da' copii inca nu am

io am gasit shi una super, care sa ma iubeasca, sa fie buna si calda, sa'mi gateasca ... da' copii inca nu am

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Noah, vezi proXtu-le ? N-ai copii... oare te-o iubi la fel cand o sa fie si copii? Da' totusi, daca iti gateste, ceva instinct domestic tot are in ea. Numa' ca io stiu o vorba care pana acum s-o dovedit ca nu-i minciuna; zice ca "Daca vrei un *kkt, il mananci singur iar daca vrei un tort, il imparti cu prietenii..."
Poate ca inca nu s'o prezentat nici un prieten la tine la usa sa iti ceara o felie de tort (a se citi nevasta), dar cand o sa le miroasa a pezda frageda, or veni aia shi nechematzi :N
Poate ca inca nu s'o prezentat nici un prieten la tine la usa sa iti ceara o felie de tort (a se citi nevasta), dar cand o sa le miroasa a pezda frageda, or veni aia shi nechematzi :N
Nu oamenii conduc lumea, ci ideile lor !
-
Singur_eu - Junior Member
nu am copii ca inca nu imi trebe, shi nici nevasta nu am :p
nu prea intzeleg proverbu' ala al tau shi nici nu vad legatura cu pretenii care vin la usha mea, sa'mi ceara o bucata din nevasta'mea :lol: io shtiam ca numa' la eskimoshi, atunci cand primeshti oaspetzi, trebe s'o dai noaptea pe nevasta'ta, s'o guste ;-) fii oleaca mai explicit, ca io gandesc incet shi nu reushesc sa prind firul spuselor tale
nu prea intzeleg proverbu' ala al tau shi nici nu vad legatura cu pretenii care vin la usha mea, sa'mi ceara o bucata din nevasta'mea :lol: io shtiam ca numa' la eskimoshi, atunci cand primeshti oaspetzi, trebe s'o dai noaptea pe nevasta'ta, s'o guste ;-) fii oleaca mai explicit, ca io gandesc incet shi nu reushesc sa prind firul spuselor tale

-
proXtu - Junior Member
Superba Oana scrie:amandoua nu se poate ? ca nu ma decid cam ce-as vrea sa fiu
mai oano decat superba, important ie ca stii sa faci snitele de restu s-a ocupat natura mai ales in ceea ce priveste aparatu respirator

singurcuc, bre tu cand faci laba mananci tort sau cacat?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Joao scrie:este uimitor cum nu te-ai lovit de problemele acestea pana la 29 de ani.
probabil minte fata bine rau si tu nu te prinzi.
sau minti tu, depinde................
shtiu mai Joao, strugurii e acrii de nu sa poate

de ce ash mintzi io sau ea ? n'avem alte trebi de facut decat sa ne obosim shi sa ne complicam mintzind ? :p
-
proXtu - Junior Member
Eu zic ca cel mai bine este sa ai o combinatie intre cele doua.Stiu ca sunt ft. putine care pot intra in ambele categorii dar merita sa cautati,nu?
They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
Death cannot kill what never dies
- IcE QuEeN
- Junior Member
je le vrea si poate sa le aiba pe amandoua in acelasi timp... si nu intr-o singura persoana. E buna problema de logica tocmai prezentata? Ca ipoteza... mai adaug ca trebe sa ma doara la basca de fidea, ceea ce nu e cazul meu.
Deci raspunsul e?
Deci raspunsul e?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Femeia iubita in ochii barbatului este orice ..de la "femeie fatala", zana,focoasa pana la mamica calda buna si iubitoare..:p
Eu nu stiu sa gatesc, este unul din defectele mele, dar asta nu l-a impiedica pe sotul meu sa nu ma iubeasca in continuare si sa nu ma mai considere femeia vietii lui.
Eu nu stiu la ce s-a referit cel care a facut threadul, zana fiind ce??..o femeie dotata foarte bine de la natura si care vrea numai sex??..genul xxx??...give me a breack..majoritatea barbatilor isi doresc femei d-astea dar numai pt o noapte....si-atat....
Eu nu stiu sa gatesc, este unul din defectele mele, dar asta nu l-a impiedica pe sotul meu sa nu ma iubeasca in continuare si sa nu ma mai considere femeia vietii lui.
Eu nu stiu la ce s-a referit cel care a facut threadul, zana fiind ce??..o femeie dotata foarte bine de la natura si care vrea numai sex??..genul xxx??...give me a breack..majoritatea barbatilor isi doresc femei d-astea dar numai pt o noapte....si-atat....
-
Nanuka - Mesaje: 1510
feit un poco de atantzion, sil vu ple. notez primu meu post pe totu despre sexe, probabil shi ultimul.
deci, in continuarea sotzul nu te ubeshte. cum mah, nu te ubeshte? nashpa.
lojic, daca nu te ubeshte.
logica mah fata cu paru de foc, lua-o-ar dracu s-o ia de logica. data viitoare povesteshte-ne cu, sh-anume cuvintele tale.
care tu ziceai ca doar la lb romana ai probleme. mincinuasa mica.
superfomeie sau mamica buna? deci io zic ca da. de ce n-atz facut sh-un sondaj?
nanoka scrie:dar asta nu l-a impiedica pe sotul meu sa nu ma iubeasca in continuare
deci, in continuarea sotzul nu te ubeshte. cum mah, nu te ubeshte? nashpa.
nanoka scrie:si sa nu ma mai considere femeia vietii lui
lojic, daca nu te ubeshte.
logica mah fata cu paru de foc, lua-o-ar dracu s-o ia de logica. data viitoare povesteshte-ne cu, sh-anume cuvintele tale.
nanoka scrie:give me a breack
care tu ziceai ca doar la lb romana ai probleme. mincinuasa mica.

superfomeie sau mamica buna? deci io zic ca da. de ce n-atz facut sh-un sondaj?
-
nocturna - Mesaje: 8725
21 mesaje
• Pagina 1 din 1