Tzoalele...
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Tzoalele...
Ma inspir si io din discutiile aprinse de forumul de la Pirats Klan si va intreb ce credeti despre importanta tzoalelor rappa'?...so ce credeti despre ele?sunt neaparat necesare? e vorba de pur snobism sau de dorinta de a arata apartenenta la o anumita comunitate?
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Vali , nu stiu daca este neaparat vorba de a te imbraca precum idolii tai sau pur si simplu dorinta de a arata astfel ca apartii unei anumite categorii , unei anumite comunitati.
SHM raspunsul pe care mi l-ai dat era cat se poate de previzibil...bineinteles ca asta conteaza IN PRIMUL RAND...dar , totusi , se pare ca si imbracamintea are o anumita importanta , mai mica sau mai mare...
SHM raspunsul pe care mi l-ai dat era cat se poate de previzibil...bineinteles ca asta conteaza IN PRIMUL RAND...dar , totusi , se pare ca si imbracamintea are o anumita importanta , mai mica sau mai mare...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
NU!
Initial trimis de ganja^^^
Vali , nu stiu daca este neaparat vorba de a te imbraca precum idolii tai sau pur si simplu dorinta de a arata astfel ca apartii unei anumite categorii , unei anumite comunitati.
Eu cred ca nu are importanta. Uite eu de ex. nu ma imbrac hip hop (ca sa zic asa) si is fana inraita B.U.G MAFIA. Nu ascult decat hip hop acasa.
Ganja^^^.....am inteles ca esti fana R.A.C.L.A. . Dupa parerea mea... is ratati. Sorry da asta cred eu.
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
AHA UITE....
-bineintales ca si hainele conteaza , dar mai important este ce sti , ca de astia cu fubu m-am saturat si yo drept sa spun , uite unii poarta haine largi de smecheri ..cica! ma sparg de ras cand aud asa ceva , ce sa faci uinii mai dotati canta breack dance si na ce sa faci asta e sunt "copii minune" aia mici si negrii cu durere de inima!
-
LEXIC - Junior Member
Re: AHA UITE....
Initial trimis de LEXIC
-bineintales ca si hainele conteaza , dar mai important este ce sti , ca de astia cu fubu m-am saturat si yo drept sa spun , uite unii poarta haine largi de smecheri ..cica! ma sparg de ras cand aud asa ceva , ce sa faci uinii mai dotati canta breack dance si na ce sa faci asta e sunt "copii minune" aia mici si negrii cu durere de inima!
Sincer...fubu deja are toata lumea. Adica nu fubu original ci din ala din piatza care se gaseste cu 100.000 bucata. Asta ii adevaru.
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
tzoale,tzoale
bai da chiar ce tot aveti voi cu hainele alea,cui ai place sa se anbrace,cel ce asi permite so faca,vorbesc doar aia carora nu le permite buzunaru shi sse uita cu invidie la noi
- wclan
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1