8 martie ---> La multi ani, doamnelor si domnisoarelor
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
8 martie ---> La multi ani, doamnelor si domnisoarelor
Cu ocazia zilei internationale a femeii adresez un calduros la multzi ani tuturor forumistelor si acelasi calduros la multzi ani persoanelor de sex feminin din viatza forumistilor (mame,surori,prietene,neveste,maimutze).
Evident...la multzi ani si celor ce azi isi serbeaza ziua de nastere. Printre ei se afla si taica'miu. *p
Evident...la multzi ani si celor ce azi isi serbeaza ziua de nastere. Printre ei se afla si taica'miu. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Yep! La multi ani si felicitarile de riguoare si din partea mea. Va multumesc pentru clipele minunate petrecute alaturi de voi. Va multumesc ca m-ati facut sa ma simt bine. 

-
Nicholas_Alex - Junior Member
Multumim din suflet, suntetzi dragutzi! Asemenea, numai de bine sa auzim de la voi, sa fiti iubiti si sa iubiti la randul vostru... Nu asteptati ca viata sa vina la voi, ci duceti-va voi la ea!
river

river
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
eiiiiiiii
Cica azi e ziua iertarilor, asa ca nu-ti fa griji. Dar daca nu te-au iertat, azi, cel putin, cu siguranta au uitat de tine
(Stiu ele de ce!)

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Cred ca sunt in asentimentul tuturor fetelor si mai ales al babbelor lui Spider de a multumi frumos domnilor pentru frumoasele ginduri si urari pe care ni le-au facut cu aceasta ocazie ! Ca babba decana de virsta ce sunt vreau sa va spun, dragi domni si Gabizzu, ca fara voi, cafeaua nu ar avea nici-un gust si birfa noastra mica ar fi lipsita de farmec si esenta.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii