Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 2:31 pm

Moshule,io in mucenici nu pun decat ce se pune,in mod traditiuonal,dupa reteta ta:DAmeteala pruovocata de alcuale ie de la santal shi pepsi tuist,induoite cu oaresce lichid de il beau in principal vecinii nojtrii de la rasarit.Shi cu locomotivele las-o mai muale,ca nu ie domeniu tau:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 10, 2004 2:32 pm

bine. vad ca scrii impotriva rusilor pe champhions league. ce e cu tine ?
hai sa iti schimbam nickul. ce ai zice de ELECTROPUTERE ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 2:37 pm

Da-i in poola mea de rusi.Nicku ie deja un element definituoriu pentru persuonalitatea mea,asa cacu parere de rau nu-l schimb.Shi uoricum nu in Electroputere,ieventual in Siemens-Krauss Maffei sau Bombardier Transportation:D
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 10, 2004 3:30 pm

MiG, dar tu ai vazut ce e pe subiectul de angajari al threadului nostru omolog ? zici ca e canal de mirc de undernet. au inceput sa se certe intre ei. ce eseuri ? ce cerintze ?
zici ca e babele la piatza. :yD

bine ca mi-ai dat idee pt. ce nick sa-ti pun de 1 aprilie *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mie Mar 10, 2004 5:28 pm

Oribilul Mosh scrie:ce stii tu despre locomotive, Weet ? *p

Da' trebe' sa stiu ? Pot sa fiu dornica de a invata , nu ? In fiecare zi invat cate ceva util ;-) Mie-mi plac locomotivele alea vechi .. cum ar fi aia din Gara Brasov , e faina si nu i-am facut nici o poza ... poate data viitoare , ca o sa am numerica :yD
Alea vechi sunt faine , dar cred ca pentru a calatori undeva as prefera o locomotiva de tgv , ca e mai rapid ;-)
Ce mai vrei sa iti spun Moshule ? Imediat ii dau telefon lu' tati si o sa imi zica tot ce stie el despre trenuri , regulamente , sine , semnalizari .. cate luna si in stele ! *p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 6:09 pm

Moshule,sa nu te puna dracu sa imi schimbi nicku de intai aprilie ca....ma retrag de pe forum:D

Weet-numerica adica digitala,nu?Shi TGV-u n-are locomotiva,cel putzin nu in acceptziunea clasica de locomotiva.Ie mai degraba power car:)
MiG29

Mesajde gabuba » Mie Mar 10, 2004 6:28 pm

auleu, aveam si eu unu ca moshu in clasa...desi nu-l asculta nimeni el continua sa ne vorbeasca despre trenulete, masinute si alte asemenea...:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 6:40 pm

gabizule,cum potzi mah sa zici una ca asta?Tu inca nu ti-ai dat seama ca moshu ie unic.Nu poa sa fie nimeni ca iel.Te rog io frumos,pe viitor sa eviti sa mai faci astfel de greseli,bine?:D
MiG29

Mesajde gabuba » Mie Mar 10, 2004 6:50 pm

singura greseala de aici e moshu, dar fie. :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 7:04 pm

Sa ii dai uo bere(de preferintza ceheasca,deji la cum il shtiu io bea shi d-aia la plastic) shi puate te iarta:D
MiG29

Mesajde monk » Mie Mar 10, 2004 7:09 pm

Incepem prima ora de batut maimutza ...

Astazi, vom studia istoria acestei indeletniciri ...

Totul a inceput cam prin 200.000 i.e.n. Europa era inca nepopulata cu masini, locomotive si alte astfel de aratari. Dupa cum se stia omul cultiva cannabis inca de pe atunci . Nu se stie pentru ce era cultivat dar in nici un caz nu ii era oferita indeletnicirea din zilele noastre.
Intr-o zis cu soare si cu pasarele .. unul dintre geniile vremii a fumat prima frunza cultivata . Aceasta a facut ca in fatza acestuia sa apara un spiridush verde ... Acesta i-a dezvaluit muritorului tainele maimutzei ... ce poate face cu ea ... ca este un animal care suporta chinuri indelungi ... de la nespalat la violenta in familie.
Dupa cum spune legenda omul a dormit 1 zi si o noapte iar cand s-a trezit avea maimutza bocna ... nestiind ce sa faca isi aduse aminte de spiridush si incepu sa loveasca cu brutalitate maimutza cu ajutorul unui batz ... Vazand ca nu are nici un efect pozitiv ... inafara de durere ... mai fuma o frunza si se intalni iar cu spiridushul care de data asta ii facu o demonstratie omului. Dupa inca o zi si o noapte de dormit .. acesta incerca si rezultatul fu unul care avea sa dainuie peste milenii intregi de civilizatie ...

Intrebari clasa ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mie Mar 10, 2004 7:13 pm

monk, ma intreb, oare de ce intreaga ta existenta se invarte DOAR in jurul maimutzei? :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 7:26 pm

Fiecare face ce shtie...sau ce puate:D
MiG29

Mesajde monk » Mie Mar 10, 2004 7:26 pm

probabil din simplul motiv ca am fost numit profesor de batut maimutza *p

Plus ca am o maimutza pe care o iubesc si nu m-as desparti din ea decat daca mi-ai taia p!@$

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mie Mar 10, 2004 7:32 pm

onanule! hua!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Mie Mar 10, 2004 7:45 pm

Va rog frumos sa nu deviatzi de la caracterul profund al acestui thread:D
MiG29

Mesajde monk » Mie Mar 10, 2004 7:52 pm

gabizzu la loc, 2! nerusinatule !

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mie Mar 10, 2004 7:57 pm

bine, acu' ca mi-ai dat doi pot sa si ies din clasa ! \:/
nu mai ai dl prof. Laba cum sa-mi pui absenta...tra la la la \:/

mmm...ueeeeee! \:/
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Mie Mar 10, 2004 9:33 pm

MiG29 scrie:Weet-numerica adica digitala,nu?Shi TGV-u n-are locomotiva,cel putzin nu in acceptziunea clasica de locomotiva.Ie mai degraba power car:)

Yep , digitala , m-am obisnuit sa spun " numeric " sau " numerique " ;-)
Dupa cum am mai zis , nu am nici o idee despre locomotive ... daca zici tu ca e power car , te cred :yD
Azi nu am invatat nimic ! Istoria maimutei a fost neinteresanta ... Altceva , nu mai e pe aici ?
Aaa ! Am uitat : am invatat ca tgv-u' nu are locomtiva .. tot am invatat ceva :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde MiG29 » Joi Mar 11, 2004 12:20 am

Deci ie bun pan la urma shi threadu asta de ceva:D
MiG29

Mesajde Weet-weet » Joi Mar 11, 2004 12:27 am

Dap ... mai putin faza cu batutu' maimutzei ... nu am invatat nimic until :rolleyes:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 12, 2004 12:02 am

weet, corect spus este ca nu ai invatat nimic nou, nu nimic util. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Mar 12, 2004 1:00 am

Nimic util :p Ca nu ma ajuta cu nimic povestea mimutzei ... si nici nu m-ai corectat , ca am scris "until" *p
Daca zicea Monk ceva tehnici .. ceva interesant , da , aia era util si nou :p Povestea maimutzei e noua ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 12, 2004 1:19 am

monk, ce te faci daca la urmatoarea intalnire forumista vin si fetele din poza de mai jos ?
Fişiere ataşate
pt.jpg
pt.jpg (50.39 KiB) Vizualizat de 4856 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Aberat la nesfarsit......

Mesajde J'adore » Vin Mar 12, 2004 1:42 am

bune gagicile alea din poza ;D
ia sa vedem baietii de .....ridicati mainile la cer...mda deci vreau sa invat si eu ceva util, nu, batutul maimutei nu este util, cel putin nu pt. mine :rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 13, 2004 3:51 pm

urmatoarele intrebari ii sunt adresate lu' MiG29 :

1.de ce nu raspunzi pe YM ?
2.mai esti de parere ca Poli AEK Timisoara va retrograda ?
3.cine e ala de pe sugestii care a facut subiect special pentru tine ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Mar 13, 2004 5:51 pm

Oribilul Mosh scrie:monk, ce te faci daca la urmatoarea intalnire forumista vin si fetele din poza de mai jos ?

intrebarea e .. ce NU as face ?

cred ca in primul rand as vb cu ele; si apoi as trece la actiune...

weet weet sa stii si tu ca totul incepe de la origini .. vor urma si lectii despre tehnici ... dar la origini nu se stia de tehnica inca.

The Wake Up Show™
monk

Mesajde monk » Sâm Mar 13, 2004 9:26 pm

Batutul maimutzei !

Batutul maimutzei: se poate spune ca este una dintre delicatesele pe acest pamant.
Din pacate, in societatea moderna, batutul maimutzei nu este intotdeauna gandita sau spusa in termeni pozitivi, si uneori este dificil pentru oameni sa primeasca informatii utile despre batutul maimutzei si cum sa obtina cele mai tari senzatii. De aceea aici la PROFU' DE BATUT MAIMUTZA (aka monk) puteti citi un ghid despre cum sa te autosatisfaci.

• CE ESTE BATUTUL MAIMUTZEI?

Pentru barbati, batutul maimutzei este actul manual de stimulare a penisului pentru a produce placere. Pentru adulti sau tineri, batutul maimutzei de obicei se termina cu ejacularea, in acel lichid existand celulele de spermatozoizi. Ejacularea este deobicei acompaniata de orgasm, o senzatie de placere a intregului corp asa de puternica incat nu poate fi comparata cu orice alta senzatie pe care corpul omenesc o poate avea.

• DE CE SA TE MASTURBEZI?

Daca te-ai mai masturbat inainte, atunci cunosti raspunsul la aceasta intrebare. In plus este o senzatie care te face sa te simti bine, batutul maimutzei te elibereaza de tensiune sexuala care se acumuleaza treptat in timp. Aproape fiecare barbat mai tinar sau mai in varsta este excitat, mintea lui devine preocupata de ganduri erotice (sexy). Acesta este un proces normal. Organele tale produc si acumuleaza sperma, corpul tau raspunde facand ca tu sa vrei sa ejaculezi sperma ca sa faci loc la alta. Intr-un fel acest lucru se intampla in "emisiile nocturne" sau "visuri-ude" – ejacularea in timpul somnului. Un alt mod este prin masturbare, cand tu stimulezi penisul pacalindu-l ca si cum ar avea un contact sexual. Este foarte important sa intelegi in ciuda a ceea ce ai auzit (prin vorbe, prieteni, sau de la persoane mai in varsta), batutul maimutzei este fara pericol – nu ai sa lasi pe nimeni gravid masturbandu-te, si nu poti sa iei nici o boala. Nu-ti afecteaza marimea penisului sau abilitatea de a avea erectie sau mai tarziu cand vei avea copii. In schimb, este bine sa exersezi pentru contactul sexual cand vei fi gata si ai intalnit persoana potrivita.

• CATI ANI TREBUIE SA AM CA SA MA MASTURBEZ?

Daca citesti acest articol esti destul mare pentru a te masturba! Ai putea gandi ca esti prea tanar sa te ejaculezi. Cei mai multi baieti incep sa ejaculeze sperma cand sunt intre 12 si 15, desi unii incep ejacularea la o varsta mai mare sau chiar mai mica. Poti sa te masturbezi si chiar avea orgasme si inainte de a putea sa ejaculezi. In orice caz, pentru multi barbati, cele mai puternice senzatii la orgasm sunt acelea acompaniate de ejacularea unei cantitati mari de sperma. De fapt, unii baieti le place sa se pastreze nemasturbandu-se pentru o perioada, asa incat sa aiba un orgasm profund si cu o ejaculare mai mare decat cea obisnuita.

• E CEVA IN NEREGULA CU EA?

Absolut nimic. Cu ani in urma se credea ca batutul maimutzei cauzeaza orbirea, nebunia, palma mainii paroasa :) , sau alte probleme, desi, si atunci ca si in zilele noastre batutul maimutzei era foarte comuna. Toate aceste credinte au fost dezaprobate de stiinta moderna, desi unele "barfe", "mituri" inca mai persista. (Daca acele povesti ar fi fost adevarate ar fi existat o multime de lume oarba, nebuna, cu par pe palme!!!). Batutul maimutzei nu este o "boala" (nu si in cazul lui moshu :yD ), si nu este numai pentru homosexuali, nu aduce nici un pericol si pe deasupra e "misto".

• ESTI UN RATAT DACA TE MASTURBEZI?

Absolut si fara indoiala, NU! Probabil ai auzi pe cineva spunandu-i altcuiva "labagiule" ca o insulta, sau ai auzit pe cineva ca el nu are nevoie sa se masturbeze deoarece el are parte de "real" sex. Astea-s numai prostii.

Ai incredere in noi – asemenea persoane care arunca insulte de fapt se masturbeaza, se simt vinovati ca o fac, si apoi folosesc insulta mai departe ca sa faca pe altii sa se simta vinovati ca se masturbeaza. Este un viciu oribil care ne face pe noi toti sa ne simtim vinovati de acest lucru minunat pe care il poate face corpul nostru. Acest ciclu poate fi oprit doar daca vei realiza ca aproape toata lumea se masturbeaza – chiar si adulti care au parte de "real" sex tot timpul. Doar atunci cand vei spune ca te masturbezi si ca esti mandru de asta (chiar daca ti-o spui numai tie), vei realiza ce ratati sunt acei oameni care se mint singuri si unii pe altii in loc sa-i faca pe ceilalti fericiti. Noi speram ca acest comportament sa dispara si sa nu se mai intoarca inapoi!

• POTI SA TE MASTURBEZI PREA MULT?

In primii ani dupa ce ai descoperit batutul maimutzei, aproape totii baietii se masturbeaza mai des decat o s-o faca in restul vietii. Nu este neobisnuit ca un baiat de 13-14 ani sa isi bata maimutza de 3, 4 sau chiar 5 sau 6 ori pe zi. Atunci nu-i deloc surprinzator ca unii baieti se ingrijoreaza ca ar face-o de prea multe ori.

• CAT DE MULT E "NORMAL"?

Nu este nici o masura care sa indice "normalul". Nu poti sa ramai fara sperma, la fel de mult cum nu poti sa ramai fara saliva, asa ca poti sa iti bati maimutza cat de des vrei. Cel mai rau lucru care se poate intampla este ca penisul tau sa se irite. (ia orice parte a corpului tau si freaca si ai sa vezi ce se intampla). In orice grup scolar civilizat elevii/studentii isi mutileaza animalul preferat de cateva ori pe zi, unii doar odata pe zi, si chiar unii doar de 2 ori pe saptamana sau chiar mai putin. Mai exista cativa (putini) care nu isi bat maimutza – ori din cauza ca nu au "dorinta" sau dintr-un motiv pentru care ei nu considera batutul maimutzei sanatoasa si se descurca sa reziste "dorintei". Dar pentru un tanar baiat sa fie in stare sa reziste batutului maimutzei trebuie foarte mare tarie. (Oricum noi la Ora de Sex nu vedem rostul)

• ESTE PENISUL MEU DESTUL DE MARE?

Aceasta este o extrem de intalnita grija in randul tinerilor. Dar linisteste-te pentru ca poti sa iti bati maimutza (sau sa ai contact sexual cu cineva) cu aproape orice marime de penis. Acum, poate ai sa ai problema cat de mare o ai in comparatie cu alti baieti. Ai putea fi nesigur in vestiar, in special daca vezi alti baieti mai mari cu organe genitale mai dezvoltate. Sau poate ti s-a intamplat sa vezi un film erotic in care un tip a obtinut o slujba doar din faptul ca avea o anatomie exagerata. Dar, este important sa stii ca in timp ce marimea penisurilor care nu sunt in erectie variaza foarte mult, cele in erectie nu variaza foarte mult. Un penis mare care atarna si unul mai mic, pot fi la fel in marime cand sunt in erectie – asa ca nu te stresa foarte mult din cauza acestui lucru.
Care este media? Pai, cei mai multi adulti au penisurile in erectie intre 13 - 15 cm de la baza pana in varf. Daca esti mai tinerel, cu siguranta mai ai ceva de crescut. Unii spun ca penisul lor a crescut pana au implinit varsta de 17 sau 18 ani – dar majoritatea baietilor ajung la maturitatea penisului la varsta de 16. Lucrul asta o sa-l mai discutam mai tarziu, cum si in ce circumstante se masoara marimea penisului.

Sper ca am trezit interesul elevilor mei ... intrebari suplimantare ?

The Wake Up Show™
monk

dedicatzie pt. MiG

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 14, 2004 2:56 am

oribilul_mosh: timisoara e pe locu 5
pufulet37: si steaua?
oribilul_mosh: nu a jucat
oribilul_mosh: luni joaca
pufulet37: pai si pe unu cine e?
oribilul_mosh: o sa ramana pe 2 chiar daca bate la brasov
oribilul_mosh: ca dinamo a batut argesu cu 3-0
pufulet37: cine e pe 1 ?
oribilul_mosh: cum cine ?
pufulet37: ?
oribilul_mosh: dinamo
oribilul_mosh: cine sa fie ? doar nu e pula mea pe locu 1 si steaua pe 2
pufulet37: stiam dar vroiam sa te aud

*p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mar 14, 2004 3:04 am

Raspund pe YM cand am chef:D
2.Bineinteles
3.Nu stiu da mi-se rupe
4.DINAMO:j
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive