Sambata seara am vazut una dintre cele mai mari aberatii din istoria muzicii romanesti. Dl. Lucian Ionescu, supranumit managerul lu' Georgia, Axxa, As20, Bombastic si alte trupe demne de mila si sila, a facut un proiect cu aceste monstruozitati care sa apere imaginea ratatilor care fac pleibec. Asa ca s-a facut o piesa-replica-parodie loa parazitii, unde refrenul e ceva de genul...
"Faceti loc, faceti loc
Se canta live,
...aaa... (din cauza dictiei artistilor live, nu am inteles ce) pe o mie de parai
Gasesti bilete cate vrei
Cu sutele de mii..."
Da ba, cum dracu' se face ca dancerii au bani sa si ia inca vreo 3 dansatoare exotice, dar nu gasesc banii pe care ii invoca pt. live?
Cum se face ca trupele rock, care au onorarii d en ori mai mici nu se mai plang ca e scump sa asiguri o sonorizare pt. live?!!!
Odios!!! Ce rimeaza cu suie si incepe cu m le spunem tuturor celor cu playbacku'
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Odios!!! Ce rimeaza cu suie si incepe cu m le spunem tuturor celor cu playbacku'
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
au videoclip la "chestia" asta? ca vreau si eu sa il vad...
Sa asteptam replica celor de la Parazitzii
.... abia astept.
Sa asteptam replica celor de la Parazitzii

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Am vazut si eu asta dar ami demult.
Toate trupele jalnice, dar chiar cele mai jalnice s-au gandit sa riposteze la cam-pania ce s-a facut impotriva lor, din pacate riposta asta e mai mult o scuza si un fel de explicatie, fara fond bineinteles!
Daca e LIVE consider ca Parazitii si-au indeplinit scopul cu SHOOT YOURSELF, mai ramane stilul.
Toate trupele jalnice, dar chiar cele mai jalnice s-au gandit sa riposteze la cam-pania ce s-a facut impotriva lor, din pacate riposta asta e mai mult o scuza si un fel de explicatie, fara fond bineinteles!
Daca e LIVE consider ca Parazitii si-au indeplinit scopul cu SHOOT YOURSELF, mai ramane stilul.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Raspuns: mue?
ce am cashtigat?
Raspuns: mue?
ce am cashtigat?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
NU! Si io am ramas bulversat cind am citit in National asta si am vrut sa pun link, da nu am mai gasit pagina (aia de la National au un site varza si o arhiva si mai dusa bas). E chiar penibil, racnetu neindreptatitilor, trabantu care alearga in formula 1 sa arate ca nu trebe sa se faca misto de el. Nu prea inteleg rolu lu Rafael, da de, daca e sub tutela aceleiasi case de discuri ca MonteCristo, AsXX si alte 'nume' ale scenei ro, asta e.
Nota: patronu lor e Ionescu ala care apare mereu la OTV sa ne educe in privinta showbizului, si care a zis ca Georgia e o voce de aur.
A, si refrenu ziceau in National ca e "sa bagi o boxa-n priza te costa o mie de parai", cred ca asta n-a inteles Kryszti.
Nota: patronu lor e Ionescu ala care apare mereu la OTV sa ne educe in privinta showbizului, si care a zis ca Georgia e o voce de aur.
A, si refrenu ziceau in National ca e "sa bagi o boxa-n priza te costa o mie de parai", cred ca asta n-a inteles Kryszti.
- Rolf
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1