Intrebari tampite...raspunsuri pe masura
Moderator: anjin-san
tarantulo ,mai bine ruaga-te sa nu-i mearga de 3 incolo
useru neatza ne-a propus aseara o dezbatere pe tema "care e pluralul de la spate?"
vi-o propun si voo
useru neatza ne-a propus aseara o dezbatere pe tema "care e pluralul de la spate?"
vi-o propun si voo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
neatza - Mesaje: 5820
De ce pe BBC, cand un report care transmite din Bucuresti (in ultima vreme cam des ;D ), se arata numai imagini cu babe si mosi, aurolaci, tramvaiul 8 - ala din '60, ruginit si rotunjit la colturi, strazi pline cu canale fara capac si din care ies aburi...ca-n Bronx, imagini cenusii, fara culoare??
Stiu, e o intrebare tampita.... :con:
Stiu, e o intrebare tampita.... :con:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
de ce nu mai am intrebari tampite?
apropo care-a vazut 'gheorghe' de azi 5.04? si daca care!=0 atunci sunteti de-acord ca ne-a facut pe toti gheoghe? (eu apucasem sa sun vro 2 cunostinte sa-ntreb daca au vazut faza pana s-a terminat reclama).
apropo care-a vazut 'gheorghe' de azi 5.04? si daca care!=0 atunci sunteti de-acord ca ne-a facut pe toti gheoghe? (eu apucasem sa sun vro 2 cunostinte sa-ntreb daca au vazut faza pana s-a terminat reclama).
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma