C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ba dana de la ce ai ma tu chestie daia de nustu cum se scrie? itz trece?
tin pe aceasta cale sa foot in goora pe cel care a facut cheia cu care am reusit sa-mi stric iarasi bicla in incercarea de a upgrada
pese: dupe cum ziecea un ante vorbitor sau postator, cine kilu vietii e hau leim ala?>
tin pe aceasta cale sa foot in goora pe cel care a facut cheia cu care am reusit sa-mi stric iarasi bicla in incercarea de a upgrada
pese: dupe cum ziecea un ante vorbitor sau postator, cine kilu vietii e hau leim ala?>
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Nanuka scrie:...este suficient faptul ca nu-i pot suferii pe cemeisthti??..stiu ei cine...!!!!
bah, nesuferiiiiiitilor , stiti voi cine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bai fratzilor, io, care umblu fuarte rar pe alte sreduri, dadui az din eroare de greshala shi mai ales din curiozitate peste asta:http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10615.
am vrut intai sa dau link la un post, da` mai bine va alegetz voi!
ni mama SOD, ia-mi shi mie unu!
am vrut intai sa dau link la un post, da` mai bine va alegetz voi!
ni mama SOD, ia-mi shi mie unu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=247800&postcount=40
"...este suficient faptul ca nu-i pot suferii pe cemeisthti??..stiu ei cine...!!!!"
de mare angajament lincu, si ghilimelele: nu-i de ban? adeca eo nam voie sa nu o sufar da ea are voie? dap, mi se pare corect
"...este suficient faptul ca nu-i pot suferii pe cemeisthti??..stiu ei cine...!!!!"
de mare angajament lincu, si ghilimelele: nu-i de ban? adeca eo nam voie sa nu o sufar da ea are voie? dap, mi se pare corect
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu ie bine da viata merje inainte. auziti bre, da voo asa nu va e sete?
-

mie imi ie sete shi voi shi rezolva acest lucru cat de curand pana cat de tarziu, respectiv devreme.
-

neatza - Mesaje: 5820
pai propune ceva ca duar ai luat leafa dute dracu
-

eo plec vreo ora, ca remarca vizavi de sete a colegului antevorbitor mi-a facut ashea o foame ca ma gandesc ca dupa ce mananc o sa mi se faca sete!
revin intempestiv!(?!)
revin intempestiv!(?!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Buna si anume dimineata, io am program de vadana, asa ca.
oculare, bine ca-mi dadusi mesaju ieri cu o zi inainte de azi, ca si-asa statui in cumpana daca sa te crez si e al dracu de naspa sa tii picioru ala paralel cu pamantu...
O intrebare: acum ca m-ati adoptat, trebuie neaparat sa scriu si eu cu "fuarte", "multz" sau "bre"? Sau se poate si?
oculare, bine ca-mi dadusi mesaju ieri cu o zi inainte de azi, ca si-asa statui in cumpana daca sa te crez si e al dracu de naspa sa tii picioru ala paralel cu pamantu...
O intrebare: acum ca m-ati adoptat, trebuie neaparat sa scriu si eu cu "fuarte", "multz" sau "bre"? Sau se poate si?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
aiule: io pe mine ma sufera, pentru ca sunt dragutz. da nu m-ar mira sa-i fiu si dragutz da nici sa nu ma sufere.
DA, MIE IMI ESTE SETE.
DA, MIE IMI ESTE SETE.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
piskeshu scrie: Intrebare: cum se ajunge membru special si, mai ales, de ce este Nanuka membru special?
Intrebare2: daca nu esti nici in CM si nici in Locomotive, ai mai multe sanse sa fii banat aiurea?
piskeshule simplu:
1/ trebe sa fii agramat, sa-ti arati tzatzele pe forum ,sa fii paralel cu tuate domeniile de pe forum si sa fii o prezentza activa pe aberatia zilei .
2/ ca membri vechi in CM ,sod si cu mine am avut de-alungul timpului 10 si respectiv 6 banari , multe aiurea. creca locomotivele sunt mai indicate decat cemeu , in sensu dorit de tine
-

Fraieru tzasphe de serviciu si IO
deci dupa cum spuneam si io mi-e sete si as bea o bere si un pic din cei 4 litrii de vin
deci dupa cum spuneam si io mi-e sete si as bea o bere si un pic din cei 4 litrii de vin
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

bassplaiere eshti de cacapish
tobaru ie d'ai noshtri
cu tre s-a discutat in shedintz ce si cum, puate itz esplica aiu in particuler ...
si aiu, ceai mah cu tzatzele. ie unii care nevazand bine au focus pe zona, vrei sa ecsplicitez?
tobare, uelcom
tobaru ie d'ai noshtri
cu tre s-a discutat in shedintz ce si cum, puate itz esplica aiu in particuler ...
si aiu, ceai mah cu tzatzele. ie unii care nevazand bine au focus pe zona, vrei sa ecsplicitez?
tobare, uelcom
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone da, espliciteaza
tre,tre joli ,in urmarire jenerala . puaten valu doi. ce, pe noi nea primit aia in nato la madrid din prima?
tre,tre joli ,in urmarire jenerala . puaten valu doi. ce, pe noi nea primit aia in nato la madrid din prima?
-

-