Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Mare shmecherie de inteles...moshule, papusha este frustata sexual:
Eu mi-am luat chitara-n bratze si-am cantat la coada de cal.
Eu mi-am luat chitara-n bratze si-am cantat la coada de cal.
-

Nicholas_Alex - Junior Member
Nooo, Nicholas Alex, n-ai nimerit-o! Din pacate pentru tine! Cine are de intzeles intzelege. Papusha nu este frustrata sexual, ea prezinta doar stari. Faptul ca a luat chitara in bratze si a cantat la coada de cal nu inseamna ca e frustrata sexual. Sau cel putzin nu asta era starea ei in acel moment! Era doar deprimata pentru faptul ca a imbatranit peste noapte
Moshule, ce sa zic?... Interpreteaza cum vrei!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-

river - Junior Member
jurnalul meu cred ca-i cel mai slab. Dar daca nu am talent la scris, asta nu inseamna ca sunt insensibila si neinteresata de jurnalele si gandurile celorlalti. Daca-l inchideti nu ma supar.
Oricum, aplauzele mele pentru restul forumistilor.
Oricum, aplauzele mele pentru restul forumistilor.

-

dEpEchEmIND - Junior Member
Abia acum am avut timp sa citesc ultima pagina din jurnalul lu` bhuttu: beton!
Riverflow imi place enorm si mie:) la fel Neko deie-i Dumnezeu vacanta frumoasa (mereu mai tarziu cu urarile mai nou).... Alex tre` sa fiu sincera la anumite pagini radeam sa ma sparg da` de cand nu mai bei si nu mai ai prieteni de antrenat ....
...
Weet-weet descrie bine:)... sigur am uitat pe cineva... da` mai punctez din cand in cand...
Riverflow imi place enorm si mie:) la fel Neko deie-i Dumnezeu vacanta frumoasa (mereu mai tarziu cu urarile mai nou).... Alex tre` sa fiu sincera la anumite pagini radeam sa ma sparg da` de cand nu mai bei si nu mai ai prieteni de antrenat ....
...
Weet-weet descrie bine:)... sigur am uitat pe cineva... da` mai punctez din cand in cand...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Catzelusha, vezi ca ai facut o greseala in ultima pagina a jurnalului tau. Saptamana luminata este cea de dupa Paste. Pana la Paste...e Saptamana Patimilor !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
pt. examenul auto.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Paiacec.... ioi ce nu-mi place numele asta nou al tau! Da` jurnalu` ti l-am citit si eu! Vezi ca tre` sa te pastrezi pentru stropeala si tu-ti irosesti bunatate de ficat in ajun! Sau pin partea de jos a tarii nu se procedeaza la stropit?......
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
arahnido, se pare ca mamifera acvatica ie de pin Ardeal, unte egzista obiceiu din strabuni(strabunii maghiari, da` ce conteaza!:)) ca dupa Pashte fishiorii sa mearga cu parfum la fete, la stropit, prilej de beut/mancat pana crapa! Cum ce crapa?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Noroc cu cinefilii care umbla pin tara si au auzit de obiceiul lasat de nea Otillo:))... se pare bine dom`le! numa` ca anu` asta ratai udatul/stropitul cum vreti sa-i ziceti!:))
- Delphyna
Spider, in pofida celor scrise de tine care ai criticat oarecum biserica ortodoxa, eu vad in tine un mare dreept'credincios...care a urmat unele ritualuri specifice acestei sarbatori. Eu recunosc...am fost la biserica doar in noaptea de Inviere. Asadar...felicitari pentru ca ai respectat traditia.
-

Stai linishtit ca nu sunt nici pe departe "dreept'credincios"cum ai spus tu!Am spus numai nishte adevaruri shi nishte falsuri care sunt intalnite oriunde,in orice religie.
Later: n-auzi mai ani ca totul se plateshte?De unde atata vin pe gratis?Poate dintr-o oarecare dimigeana cu patru litri...
Later: n-auzi mai ani ca totul se plateshte?De unde atata vin pe gratis?Poate dintr-o oarecare dimigeana cu patru litri...

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
si ce daca ? eu nu imi amintesc de colectivizare ? *p
-

Nu acelasi lucru se intampla si azi.Lucrurile enumerate mai sus si-au pierdut farmecul in timp, fapt pentru care sunt inlocuite azi de calculatoare performante,tembelizor color,role,biciclete si alte obiecte multvisate de noua [de]generatie
calculatoare performante: aveam si io pe vreamea lu raposatu un calculator "performant" la care stam 5 minute sa incarc un joc si porma pierdeam tuata ziua jucandu-l
tembelizor color: iegzista si d-ala si in lipsa de cablu iegzistau casete video
role : nu ierau d-astea in linie ci cele cu 2*2
biciclete : ehe, d-astea erau o gramada. pegasu cu sa lunga (de fitze
), semicursiere, etc...
deci vezi tu jevruta, noua generatie are cam aceleasi pasiuni
D:DI'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
asta din cauza ca am mers cu vaporul aproape de insula aia cu nisip alb , unde e o rezervatie naturala pentru pasari ...
Si nu ti-a placut intre papagali?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale