Scarba de romania-vrianta re...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Scarba de romania-vrianta re...

Mesajde ionuzz_ » Vin Apr 16, 2004 11:01 am

De data asta sper sa n-o mai dam in bara si sa deviem...ca vin alegerile.
Chiar, voi stiti cu cine votati, si mai important de ce(cu ala)? Sau suntem ca cetatenul turmentat a lu' Caragiale?
ionuzz_
Junior Member

Continuare...

Mesajde ionuzz_ » Vin Apr 16, 2004 11:27 am

Love2Fly(L2F) a inceput ceva carea deviat. Din cate am inteles. si sunt deja 8 pagini cu mesaje. Propun continurea discutiei a ceea ce a descris cu mult talent L2F ca fiind situtia grava a tarii nostre, si axarea discutiei (c o concluzie a ceea ce a scris el acolo).Pentru cei care nu au citit inca poveste il rog pe L2F sa o rescrie aici. Oricum v-a fi... protagonistul alege sa fie si el corupt si indiferent ca ceilalti, si aceasta ca o reactie la greutatile si la nervii pe care n-ii provoaca o zi de supravietuire in RO.
Propun sa il contraziceti si sa il convinceti pe protagonist(orice om de langa voi) ca nu e buna acesta alegere. Si ca intr-o zi, vom fi anuntati ca,
prietenul cel mai bun, sau fratele/sora, sau poate chir copilul nostru,
se afla internat la urgente in urma consumului excesiv de alcool sau chiar de droguri. Si daca situatia degenereaza, si ne va pare rau, si vom cere explicatii Cerului, (De ce mie, de ce copilul meu etc.)raspunsul v-il ofer eu.
"Daca nu ati contribuit direct la consolidarea mafiei sau coruptiei, indiferentza de care ati dat dovada in trecut, cand ati trecut pe langa o neregula a condus la aceasta consecinta." VI SE POATE INTAMPLA SI VOUA!
Iar daca veti spune<<cunostintele mele nu fac abuz(nu fiti siguri de asta)>> atunci poate va voi capta atentzia daca voi descrie situatii de victime ale traficului de carne vie(inclusiv organe), sau ale atentatelor teroriste. Caci "tara noastra" a declarat razboi terorismului(vezi Madridul).
Spor la treaba!
ionuzz_
Junior Member

...era sa uit

Mesajde ionuzz_ » Vin Apr 16, 2004 11:30 am

presa pote sustine astfel de initiative, dar <<orice padure are uscatuirile ei P.S. cunosc juranlisti
ionuzz_
Junior Member

Continure...

Mesajde ionuzz_ » Sâm Apr 17, 2004 8:58 am

ionuzz_ scrie:Love2Fly(L2F) a inceput ceva care a deviat, din cate am inteles. Propun continuarea discutiei la ceea ce a descris, cu mult talent L2F, ca fiind situtia grava a tarii nostre, si axarea discutiei (ca o concluzie a ceea ce a scris el acolo).Pentru cei care nu au citit inca "nuvela": acolo protagonistul alege sa fie si el corupt si indiferent, ca si ceilalti, si aceasta ca o reactie la greutatile si la nervii pe care-i provoaca o zi de supravietuire in RO.
Propun sa il contraziceti si sa il convingeti pe "protagonist"(orice om de langa voi) ca nu este buna acesta alegere. Si ca este posibil ca intr-o zi, sa fim anuntati ca: prietenul cel mai bun, sau fratele/sora, sau poate chiar copilul nostru, se afla internat la urgente in urma consumului excesiv de alcool sau chiar de droguri. Si daca situatia degenereaza ne va parea rau, si vom cere explicatii... Cerului: (De ce mie, de ce copilul meu etc.)raspunsul v-il ofer eu.
"Daca nu ati contribuit direct la consolidarea mafiei sau coruptiei, indiferentza de care ati dat dovada in trecut, cand ati trecut pe langa o neregula a condus la aceasta consecinta."
Iar daca veti spune<<cunostintele mele nu fac abuz(nu fiti siguri de asta)>> atunci poate va voi capta atentzia daca ash descrie situatii de victime ale traficului de carne vie, sau ale atentatelor teroriste. Caci "tara noastra" a declarat razboi terorismului(vezi Madridul).
Spor la treaba!
VI SE POATE INTAMPLA SI VOUA!

corectie la aberatiile scrise de mine data trecuta. (de data asta nu m-am mai grabit)
ionuzz_
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Apr 17, 2004 7:42 pm

si cand o sa-nvatam cu totii sa scriem corect ce bine va fi...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 17, 2004 8:08 pm

Kiki Riki Miki.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 17, 2004 8:10 pm

...de trei lei ridichi :D
Catzelusha

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 17, 2004 8:14 pm

o legatura de ridichi e vreo 20 de mii. :p Pietzari proshti!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 17, 2004 8:52 pm

eh..e reducere cu 10%,deci fii fericita. :D
Catzelusha

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 17, 2004 9:01 pm

doo mii de lei? ma pish pe ea reducere! :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 17, 2004 9:07 pm

lasa,ca dupa ce se fac alegerile se schimba placa.
Catzelusha

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Apr 17, 2004 9:26 pm

mah, si de cate ori vreau sa merg cu masina pe strada trebe sa dau prin gropile lor Si ei pun acolo niste petice care tzin vreo doo luni. Auzi, cica daca acopera de tot cu asfalt, da firma faliment! :D :lol:
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 17, 2004 9:30 pm

La noi,nici nu se mai aduce vorba de gropi,ca deja e un subiect expirat,dar ...preturilea astea dom'le au crescut ceva de speriat.Si prin piatza cand mergi,vezi niste preturi de vorbesti singura...il votez pe Vadim :lol:
Catzelusha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii