Sexu Oral Este Sau Nu O Rusine?
Antidrogatule, in primul rind stai mai ushor cu injuriile. Si eu te pot face timpit, ca scrii cu capslock-ul pus. Ceea ce, in opinia mea, nu este ceva normal.
In al doilea rind, ce animale ai vazut tu ca fac sex oral? De zici ca-i animalic?
In al doilea rind, ce animale ai vazut tu ca fac sex oral? De zici ca-i animalic?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL nu se poate . bah tu iejti real?
gata bre am inteles, secsu oral ie secsu care-l faci in strada sau prin fro curte langa tuomperuanele de gunoi. mijtou.
gata bre am inteles, secsu oral ie secsu care-l faci in strada sau prin fro curte langa tuomperuanele de gunoi. mijtou.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ALM ... mamaaaaaaaaa.... tataaaaaaaa... pune manuta pe o carte/revista/telecomanda/maus dumnezeu stie ce ai mai la indemana si rasfoieste putin si da o culoare vietii tale macar! Ca altfel mori dreacu` cu ideea ca sexu` oral o fi vo vrajitorie ceva.... si sa fiu al naibii daca nu incep sa cred si eu daca mai citesc multe posturi de-a tale:)
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
bai fratilor,eu sunt perfect de acord cu cei care spun ca sexul oral e perfect normal si chiar ...recomandat.nu stiu daca ati fost vreodata in situatia mea dar vreau sa spun ca nu am mai f...t fara sa platesc de aproximativ un an.ma duc in fiecare luna la un bordel din cele mai tari de aici unde ma aflu acum si platesc o gramada de lovele doar pentru un numar.bineinteles marfa de lux si de toate culorile.de fiecare data ,va spun cinstit nu ma pot abtine sa nu trag cate un 69 si va da-ti seama ..cu o prostituata...daca din asta se poate trage vreo concluzie spune-ti voi...
-
pocholo - Junior Member
Pocholo, dupa cite stiu eu, prostituatele de afara nu te lasa sa le saruti sau sa le dai limbi. Si sex oral ti-l fac cu prezervativul pus. Trebuie sa dai ceva extra daca vrei altfel, si nu toate sint de acord. Deci tu dai un ban in plus, sa dai limbi. Misto. Lasa Madridul si vino in tara. Vine vara, fetele isi pun mini-urile, sutienele ramin acasa, etc. Daca ai putin noroc, dai limbi pe gratis! :yD
-
Clar... se poate trage mai mult decat o concluzie dom`le...
... eu n-am fost (inca) in situatia ta:) hahaha... da` mi-a placut "va spun cinstit nu ma pot abtine sa nu trag cate un 69 "
in rest.... la mai mare!

...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Delphyna, cind zici "eu n-am fost (inca) in situatia ta", vrei sa spui te-ai putut abtine de la un 69? Sau ca nu ai fost inca la prostituate? Esti lezbianca? *lol*
-
Primele doua intrebari au raspuns afirmativ...
Cat despre ultima... hm! Nu cred... nu sper... da` nu se stie niciodata unde te duce viata asa ca mai bine previn...
Da` daca imi dau cu parerea (si nu numai) din cand in cand asupra unei femei se numeste ca sunt lesbianca:P:P:P?

Da` daca imi dau cu parerea (si nu numai) din cand in cand asupra unei femei se numeste ca sunt lesbianca:P:P:P?
- Delphyna
nicholas alex ai dreptate in ceea ce spui ca trebuie sa platesti mai mult daca vrei ceva mai ¨special¨ dar pana acum sa-ti spun cinstit nu mi-a luat niciuna mai mult ..probabil l-au considerat ca un fel de cadou si sigur sunt putini clienti care fac asta.la urmei sunt femei si ele,si gandeste-te un pic daca toate fetele ar elimina inhibitiile si ar fi pregatite mental pentru un cunilingus sanatos cred ca multe dintre ele si-ar da seama ce inseamna cu adevarat o partida de sex 100% -bineinteles ca asta e valabil si pentru baieti..asta e parerea mea.. mai mult vreau sa ma intelegi ,daca ai vedea ce femei se gasesc pe acolo pe unde ma duc cred ca mi-ai da dreptate...nu vreau sa intelegi ca sunt un obsedat sexual platind sa dau limbi cum te-ai exprimat as fii curios daca ai fii cu mine cum ai reactiona..apropo prin toate cluburile astea de care iti vorbesc sunt,si iti spun cinstit mai mult de 50% sunt romance.si culmea daca vad ca esti roman nici nu vor sa se uite la tine ..de parca banii romanilor nu ar fii valabili..cred ca se feresc pentru ca majoritatea lor gandesc sa stranga bani si sa se intoarca mari doamne in tara.nu conteaza ca a supt p..a la toata europa dar nu a supt-o de la un roman.gandire pur romaneasca..apropo cred ca in vara vin in tara mi-e dor de o p...a romaneasca ,ca tot cele mai bune raman...dupa brazilience
)

-
pocholo - Junior Member
Cu siguranta fiecare din noi percepe intr-un anumit fel orice lucru!Cu atat mai mult sexul oral.Nu m-am simtit decat scarbita cand am primit acel sarut....acolo.Mi se pare lipsa de respect si...injosire.
repet:e punctul meu de vedere!
Cu siguranta nu trebuie sa-i ceri vre-o data partenerului sa faca asta daca e foarte bun in pat.Se va simti jignit!
Poate sa inteleaga ca nu te satisface.Si....daca e bun de ce sa nu stie?
repet:e punctul meu de vedere!
Cu siguranta nu trebuie sa-i ceri vre-o data partenerului sa faca asta daca e foarte bun in pat.Se va simti jignit!
Poate sa inteleaga ca nu te satisface.Si....daca e bun de ce sa nu stie?
- ALM
- Junior Member
ALM, fiecare are intradevar dreptul la opinie. Dar a ta ma intristeaza...noroc ca sint fete pe lumea asta, carora le plac saruturile "acolo". Altfel, ce ar face pocholo?? :yD
-
- followtheleader
- Junior Member
Sex`u oral nu e o rusine... ptr ca de aia in viata trebe` sa incercam...orice..cel putin asa sunt eu..imi place sa fac multe...eu nu am facut sex oral inca...nici de o parte nici de alta..da sunt in cautare...vreau sa incerc sa fac 69 din picioare!!
expect me `nigga/like you Jesus to come back/expect me!!/i'm comin'!!
-
Wanted - Junior Member
Draga Adirlz...
Draga Adirlz, imi cer scuze daca te-am jignit, dar sa stii ca asta nu a fost deloc intentzia mea.. imi pare rau ca ai luat ban, n-am stiut, dar daca majoritatea oamenilor ar avea atitudini mai pacifice shi nu si-ar sari unul la gatul celuilalt imediat ce apare un oaresce mic conflict, am trai intr-o lume mult mai buna!
Pace shi prosperitate!
Pace shi prosperitate!
-
Heavystone - Junior Member
Dany_S scrie:... ca sa nu mai vorbim de miros
In general, daca fata face dus in fiecare zi shi se spala cum trebuie (acolo..) nu exista miros...
-
Da, intradevar, daca miroase... miroase NAJPA DE TOT... asa am patit yo cand am vrut sa fac chestia aia pt. prima data... cand mi-a ajuns nasu' la vre-o 5cm de zona cu pricina :bleah: ... am zis ca n-o sa fiu in stare sa fac chestia aia niciodata... dar mai tarziu am intilnit si fete curate... :drool: 

"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
-
Tipa respectiva era bruneta. I-am dat limbi si n-a mirosit deloc. Dupa aia s-a vopsit blonda si tot n-a mirosit. Sau te refereai la blonde naturale?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Faci discriminari, nene mod?:) ... e drept ca si eu numa` brunete am gustat:P:) si ai dreptate.... da` sa nu generalizam!
- Delphyna
Nu, nu, acum pe bune! Blondele (facute de D-zeu, nu loreal) miros mai rau decit brunetele! Asta-i parerea mea. Si nu generalizez...
Asta nu insemana ca nu ma dau la blonde! Numai ca lor nu le dau limbi, atita tot!
Asta nu insemana ca nu ma dau la blonde! Numai ca lor nu le dau limbi, atita tot!
-
Pai nu, ca d-zeu a facut mai intai blonda, dupa aia lorealu´! Apropo, azi am in program manichiura si curatarea fetzei! M-am lipit de una de munceste la un salon cosmetologic si vrea sa ma faca "gigea". Diseara o sa ma rad subbrat! Ca sa nu miros vara urat. Oricum, cu toate astea, tot barbat ma simt. :yD
*lol* Limbishtilor!!! *lol*
Later Edit:
Yep, incep acum purificatul.
*lol* Limbishtilor!!! *lol*
Later Edit:
Yep, incep acum purificatul.
-
Buna dimineata, stimati useri! Avind in vedere ca sint un mod mai blind si nu am avut posibilitatea sa intru pe forum in ultima saptamina, multi dintre voi ati facut din acest subforum (totul despre sex) o harababura de nedescris! Posturi aiurea care nu au nimic de a face cu subiectul thread-ului, certuri, etc. Nu am energia necesara sa va raspund la fiecare, de ce posturile voastre aberante au disparut, dar daca vreti sa faceti caterinka, mergeti pe katerinci! Daca vreti sa va certati, era un post pe undeva cu acest subiect. Aici vorbim numai despre sex! Scurt si la subiect! Si cine stie, poate aveti noroc ca mine si agatatzi si voi ceva de sex opus pe aceste minunate pagini al acestui minunat forum.
Fetelor, nu uitati: 19,5cm!
Later Edit: Vreau sa o introduc pe weet-weet, noua moderatoare pe acest forum! :kiss:
Fetelor, nu uitati: 19,5cm!

Later Edit: Vreau sa o introduc pe weet-weet, noua moderatoare pe acest forum! :kiss:
-
Înapoi la vechi: Totul despre Sex