C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde baixinho© » Dum Apr 18, 2004 10:42 am

alaleo
aiule, sa ma scuzi, da la ce ai mai venit ma la munca cand ai treaba?
SODy :*
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Lun Apr 19, 2004 6:36 am

ma uit ca sunt cel putin 3 subiecte incepute aiurea pe rock
si ma gandesca ca vine dana nefe din weekend si o sa ii fe pe toti :D
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Lun Apr 19, 2004 7:17 am

buenos diaz carcotasos elitistos y trabajeros

azi munci, rebus, munci

bre nashule nu jtii mah ca rocu si literatura are magnet pentru toti care intra prima uara pe fanclub.ro? cum se inregistreaza frunu hop cu plezneala pe roc sau lit. :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Apr 19, 2004 7:50 am

alaleo

scrie la un post tv romanesc de stiri ca "grava explozie pe strada odobesti". eu stau pe strada odobesti. totusi, puteti sta linistit: traiesc (inca).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Lun Apr 19, 2004 8:05 am

ser`us shi v-ash ura shi buna dimineatza, dar fiindluni, shtiu ca n-are rost!
ma duoare toate oasele care-mi compun corpu asta de-l posed! ie nashpa, in plus ie o vreme super sh-asha am un chef de suit in mashina shi plecat unteva, la munte...shi maie pana la sarbatuarea aia seminatzionala de 01 mai!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Lun Apr 19, 2004 8:28 am

file, sarbatuarea aia pseudonationala cade ca pulea adica sambata si dumineca deci forget bre

baicsu, saptamana asta dupa mercuri incolo trebe sa ne vedem sa rezolvam premiile la pronosporturile vietii :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde vali » Lun Apr 19, 2004 8:37 am

rockerii astia imputiti, pletosi si jegosi, se inbata si vrea sa se literalizeze acilea...
vali

Mesajde memetshot » Lun Apr 19, 2004 8:44 am

bonjorno la truditores !!! adica ie un fel de a spune ca-i bun
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Lun Apr 19, 2004 8:50 am

Bonjurdia!Cu toate ca am vazut o floare care azi creshte,legile zilei de luni raman aceleashi!In consecuntza,nasoala zi!Febra,dureri de cap,munca umpic,numai brobleme d-astea neinteresante!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Lun Apr 19, 2004 9:02 am

paianjene, ai adus shi tu o rama, ceva? rama, adica d-aia taratoare ce traiejte in pamant, nu d-aia de tablou!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Lun Apr 19, 2004 9:19 am

bon matineu la evribadii care este.

deci mie fuame shi mie sete care maj cam drege cu ceva ca iar sa intanplat asear lucru greu.

vedetz, dasta num place mie capitalismu ca ii lasa pe oaminii rai sa tzie carciumile deschise pana mai tarziu. cum dracu shtii cant trebe sa pleci acas?

shi mai ie shi multe ale dracu ca numa ce ieshi dintruna zici ca mergi spre casa shi taman lasa nijte nenorocitz usha deschisa la alta carciuma shi te trage corentu inside.

deci najpa. da macar ie bine.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde baixinho© » Lun Apr 19, 2004 9:21 am

alaleo inco data

am ajuns la munca, deci traiesc

aiule, discutam de principiu si vedem mai spre finalul turneelor de Mare Slem ce si cum.
ANTI

baixinho©

Mesajde paiacec » Lun Apr 19, 2004 9:36 am

Nae sa shtii ca mi s-a facut lehamite de rame,coropishnitze,carabushi shi alte molushte sau insecte!Le-am consumat fara acreala!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Lun Apr 19, 2004 9:42 am

paingiene: la tine tat rame dalea gruase si apetisante ierau?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Lun Apr 19, 2004 9:52 am

bre, la cata linishte ie pacilea bag de seama ca nu numa la mine a fost zile grele in uichend. deci ie bine.

neatza

Mesajde vali » Lun Apr 19, 2004 10:01 am

e de bine///
am baut numa cat am putut duce, noroc cu chelnerii ca mi-au pastrat portofelu pana a doua zi
vali

Mesajde SOD » Lun Apr 19, 2004 10:03 am

buenas dias los trabalieros !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Apr 19, 2004 10:08 am

nu mai sguduitz ecranu asha ... mie rau de mor, nejte uameni rai mia decimat flotele, sefii calaresc maturile prin birouri, am un coleg nou cu fatza de bou, nam chef de nica, ie rau.

da a fo bine, mam plimbat cu chestia aia a lu nenea din vdv care nush cum ii zice, ie ca un tractorash de teren si are viteza de motoci cleta, freau si io una, cat costa?

vali, fa si mata curat pe aci ca nu am vreme az, mercic
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Lun Apr 19, 2004 10:15 am

yaurta, cand vine poza cu nepotu?

neatza

Mesajde nae cinefil » Lun Apr 19, 2004 10:23 am

bre, oare prin ce conventzie idioata s-a stabilit uichendu sambata shi duminica? di ce nu ie luni shi martz, sau mai bien luni shi joi?

danone, cu uuimire vad ca shi tu ai un coleg cu fatza de bou! sigur nu lucram la aceeash ferma? ca shi eo m=am procopsit cu un coleg care are biurou la doo ushi de al meu shi de lunea trecuta, de cant a aparut, n-a catadicsit sa vina sa zica shi iel "buna zua, sunt colegu nou, am vinit sa dau o bere" sau ceva de genu asta. l-am vazut doar in poza de la sivi shi i-am cetit caracterizarea facuta de hedhantershi. ie beton, da-mi miroase a facatura. oricum, io nu ma duc la iel, ca deja ma ienerveaza fara sa fi interactzionat inca!
na, ca m-am enervat!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Lun Apr 19, 2004 10:26 am

mi-e o sila infioratoare. sunt plictisit.zuzunebunu, distreaza-ma.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Apr 19, 2004 11:03 am

neatzule, nush cand iese pozna da de comis sa comis. beton faza cu zipoul.

naie, o fi acelah ca si la mine ie cam inputzita, chiar ma gandeam ce puii mei cauta un angajat de sex opus mie la office si numi ecsplic decat ca sefu sa saturat de fomei si o ia pe partea ailanta sa incerce senzatzii noi de prospetzime. anebunit lupu

in alta ordine de idei acum am aflat ca ieri a fo zioa la nejte uameni, ceia ce ie bine, acu stiu si io ca am baut cu un scop, chiar daca cand am baut nul stiam/

sody, cum se cheama masinutza aia totteren, intre motor si tractor a lu sorin vedeve?
gaga

Mesajde SOD » Lun Apr 19, 2004 11:06 am

camper bre, camper. da tu de care spui? de ala in care se si doarme?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Apr 19, 2004 11:11 am

ntz, ie unu verde de doo persuane, la adus pe o platforma si mi la dat si mie burete o tura si ie mijto, se sta calare pe iel si se schimba vitezele cu picioru ca la motor. camper ii zice?
gaga

Mesajde SOD » Lun Apr 19, 2004 11:16 am

nu bre. camper ie ala de dormeai in iel. asta verde nu-l cunosc. o fi padurar ceva, de-i verde asa. ia zi, cand stateai calare pe iel, nu simtzei ceva asa ca o ceva de te impungea la fofoloanca? ca daca da, sigur iera padurar.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Lun Apr 19, 2004 11:16 am

eri am citit si am jucat table. am pierdut, recunosc, da asta pentru ca num sta in caracter sa bat fetele.
ANTI

baixinho©

Mesajde paiacec » Lun Apr 19, 2004 11:18 am

danone scrie:in alta ordine de idei acum am aflat ca ieri a fo zioa la nejte uameni, ceia ce ie bine, acu stiu si io ca am baut cu un scop, chiar daca cand am baut nul stiam/

foarte frumos din partea ta danone sa bei in cinstea lu aurolake!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Lun Apr 19, 2004 11:19 am

surprize,cu prize! colegu cre ca ierea p`aicia, ca amu o vinit c-o treaba sh-a trebuit sa recomande! broblema ie ca ie in faza aia de-nceput, cant vrea sa arate cat de meseriash ie iel shi a-nceput cumbrobodeli d-alea cu munca in iechipa(iel o fi meshteru manole-cu iel cinshpe), cu colaborarea interdepartamnetala etc, de ma duoare capu mai ceva ca azdimineatza. deci sper sa-sh revina, ca alfel nu-l vad bine!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Lun Apr 19, 2004 11:21 am

bre, da vrabioiu ie in protocoale de n-a scos ciocu la treaba?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Lun Apr 19, 2004 11:24 am

danone scrie:ie unu verde de doo persuane

sigur nu e crocodil?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare