Hai Sa Facem Ceva...

ce-a fost pe Muzici o data

Hai Sa Facem Ceva...

Mesajde LEXIC » Lun Feb 04, 2002 4:18 pm

-uite faza este cam veche si expirata dar na hai sa va plictisesc si yo pe-aici , de ce in romania asta nu se poate organiza un festival de hip hop?sau trebuie sa imbatranim si sa facem folk pentru a avea si noi propiu nostru festival???
LEXIC
Junior Member

Hai!

Mesajde Suryia » Mar Feb 05, 2002 11:44 pm

Mah , sunt total de acord cu tine!Ar trebui facut ceva...ideea cea mai buna e cea dezbatuta momentan pe FacemForum(http://www.facemrecords.com) , adica aceea de a ne strange cat mai multi si a incerca sa discutam!Asta ar fi primul pas , pentru ca nimeni nu va reusi SINGUR sa faca ceva...trebuie sa fim uniti si sa incercam cumva sa schimbam si parerea oamenilor din jurul nostru despre tot ceea ce reprezinta cultura hip-hop!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

bleah

Mesajde n3aGabitz » Mie Feb 06, 2002 1:48 am

nu o sa fie niciodata unitate atata timp cat unii fac pe interesantii si se gandesc doar la preferintele lor! poate in timp.....dar au trecut aproape 10 ani....si tot dracu ala e! keep up the hope!
n3aGabitz
Junior Member

hai sa fcem ceva

Mesajde LEXIC » Joi Feb 07, 2002 3:36 pm

stiu ca pe facemrecords forum se vb despre asa ceva dar ar cam trebuii sa trecem si la lucruri concrete pentru ca daca tot vb si nu facem nimic rezulatatul va fi "VORBEEEE"
1 AR TERBUII CAUTAT UN ORAS CU POTENTIAL (BUCURESTI , TIMISOARA SAU BRASOV)
2 MEDIATIZARE
3 SPONSORI
4 TRUPE
daca as sta intr-un oras k acestea m-as ocupa si din orgoliu tot as reusii sa fac acest festival dar din pacate orasul din care provin e mult prea departe de aceasta problema , oricum este nevoie de acest festival !
-cam atat momentan ...m-am retras..
LEXIC
Junior Member

Nu fi asha sigur!

Mesajde Suryia » Vin Feb 08, 2002 11:26 pm

Yo inca mai sper ca din ce se discuta pe forumul de la Facem sa iasa ceva concret!!!...nu ma dezamagi;P !
Cat despre orasele cu potential...Nu jtiu daca brasovul e asha , pentru ca printre rapperii de pe aici sunt o groaza de figuranti , io personal stiu doar cativa cu care s-ar putea face ceva...
Suryia
Junior Member

AHA REVIN...

Mesajde LEXIC » Mar Feb 12, 2002 4:51 pm

-uite ganja ma bucur ca te intereseaza hh si ca iti dai silinta sa faci si tu ceva , macar incercam nu stam cu mana-n san si asteptam de la doamne , doamne.... cred ca a venit timpul sa se faca ceva si uite ca o mana de oameni cu tase , k-gula , dox , brugner in frunte..... si inca cati-va s-au saturat sa stea de-pulea si au inceput sa prinda taurul de coarne , figurantii sunt peste tot , nu vezi ca se dau mari daca au un fubu si asculta si ei ceva hh , ignora in continuare si vei avea de castigat , in rest numai bine poate ne vedem si pe irk , , pe ce canal esti , underzone?
LEXIC
Junior Member

mIRC

Mesajde Suryia » Mie Feb 13, 2002 5:58 am

Cauta-ma pe #underzone , #underground_rap , #ughh , vinerea si sambata noaptea...!A!Btw..nick-ul e Suryia!
Suryia
Junior Member

pt.ganja

Mesajde LEXIC » Sâm Feb 16, 2002 4:12 pm

sers yo nu prea intru pe irk ca ma streseaza figurantii dar ma gasesti la adresa de email anexa1@yahoo.com da un semn ca avem ce vb ... ok! ;-)
LEXIC
Junior Member

Re: pt.ganja

Mesajde shakim » Dum Feb 24, 2002 3:03 pm

am dat si eu peste chestia asta cu fan club si totusi ar rebui cineva sa-mi explice mai bine cum sta treaba.
crezi ca ai putea sa ma ajuti?
daca da trimite-mi un mail pe am_o_guma@yahoo.com si vom mai vorbi
daca e pe mirc ma gasesti cu shakim sau am_o_guma dar nu pot sa-ti spun cand
cel mai bine e un mai
shakim

Înapoi la De pe muzica