Ministry

ce-a fost pe Muzici o data

Ministry

Mesajde Floriris » Mie Apr 28, 2004 11:20 am

Daca ati ascultat formatia asta, dativa cu parerea.Mie mi se pare printre cele mai bune de industrial din lume.Album preferal Psalm 69 :D .... merita ascultat :U
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Apr 29, 2004 11:16 pm

nu prea imi plac, afara de albumul The land of rape and honey. Acuma sa nu polemizam pe ce e industrial si ce nu e ;) uite, mie imi plac TAM(think about mutation) produsi de Billy Gould din cate stiu.Incearca-i, poate o sa iti placa. Oricum, de remarcat vechimea celor din Ministry, si influentele lor asupra altor trupe precum Manson , NIN, nothingface sau chiar Slipknot.

ps - ce zici de Skinny Puppy ?
whatever

Mesajde Floriris » Dum Mai 02, 2004 4:07 pm

Hmmm... am sa-i caut, dar au vreo adresa de web, astia de la TAM?
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Mai 02, 2004 9:01 pm

incearca la http://www.tam-club.de (fanclub)
sau http://www.tam-net.de

daca nu o sa gasesti nimic interesant acolo iti pot trimite eu ceva melodii daca vrei sa iti formezi o parere
whatever

Mesajde neatza » Lun Mai 03, 2004 9:58 am

whatever scrie: Acuma sa nu polemizam pe ce e industrial si ce nu e ]

ba eo zic sa polemizam ...

Oricum, de remarcat vechimea celor din Ministry, si influentele lor asupra altor trupe precum Manson , NIN, nothingface sau chiar Slipknot.

cum adica Oricum... adica ce vreai sa zici ?

faptu ca zici ca pana shi slipknot au fost influentzatz de ministry imi unple chilotzii de lacrimi. apropou: cine sunt slip ?

ps - ce zici de Skinny Puppy ?

ce are una cu ailanta ?

sdfjklg: shi ca sa nu saritz la cap aiurea, eo zic sa datz o raita pe aici http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10834 shi mai vorbim dup'aia.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde basstard » Lun Mai 03, 2004 10:56 am

cred ca vrea sa zica faptul ca slipknot is la fel de mainstream si necomerciali ca ministry si ca au fost influentati de taticii (ministry adica) ceea ce, daca asta vrea sa zica, e fals deoarece slipii is niste copiaci teribilisti de ultima categorie care suna bine datorita unor scule de mare anvergura si datorita unui (sau mai multi) PR care au stiut sa ii vanda. dar muzica nu fac.

NIN a aparut cu vreo 8 ani mai tarziu, eu zic ca valoare ministry prin durabilitatea si calitatea celor ce intr-adevar i-au urmat este dovedita.

apropos: ce ar fi de polemizat pe ce e industrial si ce nu?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Mai 03, 2004 11:17 am

pai tocma asta ma derutat shi pe mine. aica vorbesht de ministry shi dupaia zici ca sa nu polemizezi despre industrial. adica nu mai intzeleg nimic. a zis cineva ca ajtia nar fi industrial ? sau era vorba despre alte trupe ? care alte trupe ? poate slip ? shi ce ie de polemizat acilea ?

deci eo zic sa polemizam despre cum facem sa ne exprimam in ashea fel incat sa intzeleaga shi interlocutoru ce vrem sa spunem.

neatza

Mesajde whatever » Lun Mai 03, 2004 9:44 pm

ziceam de tam ca poate ar spune lumea ca nu sunt industrial, si de asta sa nu se polemizeze (mai mult pe posibilul subiect "e tam industrial oare sau nu?" decat pe subiectul " sa vedem ce e industrial si ce nu e" )

"slipii is niste copiaci teribilisti de ultima categorie care suna bine datorita unor scule de mare anvergura si datorita unui (sau mai multi) PR care au stiut sa ii vanda. dar muzica nu fac"

Slipknot au un prim album reusit, faptul ca acuma sunt penibili dupa ultimele lansari e cu totul alta treaba, bassplayer, asculta piesa Do Nothing de pe primul album, are bass chiar interesant, s-ar putea sa iti placa.

referitor la Ministry, nu stiu ce sa mai spun despre ei, nu am zis chiar nimic afara de faptul ca nu imi place decat un album, nici nu i-am facut comerciali sau mainstream.

ps - am inceput sa detest categorisirile acestea pe stiluri, nu e mult mai simplu sa asculti ceva ce iti place si suna bine fara sa te mai gandesti "pe astia la ce stil i-as incadra oare ? "

pps - "NIN a aparut cu vreo 8 ani mai tarziu, eu zic ca valoare ministry prin durabilitatea si calitatea celor ce intr-adevar i-au urmat este dovedita"

nu inteleg, ce vrei sa spui? ca NIN sunt o trupa buna ?
whatever

Mesajde neatza » Mar Mai 04, 2004 9:25 am

bre uateva, uite care ie parerea mea: tu nu ai ascultat decat un album, maxim doo, de la ministry shi deja te consideri un cunoscator in ale industrialului. ca dovada ca am dreptate sat faptu ca ai tzinut mortzish ca dupe ce ai pomenit numele ministry ai zis ceva despre sa nu polemizam pe industrial ca shi cum totz cretinii crede ca aia ie industrial, da shtii tu mai bine cum sta treaba, da iesht prea plictist sa te incurci cu asemenea nimicuri.
dupaia vii cu o trupa underground (recunosc ca nam auzit de iei) ca sa demonstrezi ca le ai p'astea cu dedesubturile muzicale accesbile numa pentru les connaisseurs.
shi ca shi cand asta nar fi de ajuns, bagi dupaia intro ciorba nejte nume care mai au puztin shi ishi dau cap in cap, spunand ca "recunoshti valoarea" lu ministry pe motiv ca i-au influentzat pe aia, de unde deduc eo ca respectivii "aia" este nejte grei dupe parerea lu matale.
dupe care iar vii intrun alt post shi ii distrugi pe unii bagatz de tine in respectiva ciorba.

deci eo mam confuzat de tot referitor la ceea ce vrei tu sa spui.

shacuma vine sfatu: bre, cat vez vrun tred, citeshte cu atentzie ce scrie la titlu shi incearca, pe cat posibil, sa spui ceva in legatura cu respectivu titlu. mai trebuie sa iei in seama ca nu ie neaparat necesar sa scrii unteva. nu te obliga nimeni, shi nici no sa se sepere nimeni daca ai tratatt un subiect cu indiferentza shi tacere.

cat despre incadrarea pe stiluri, cel putzin la industrial este o gramada dintrastea. ca nu le cunoshti, nu ie nici o suparare. nu trebuie sa fii expert. trebuie doar satz placa ce ascultzi, iar aici itzi dau drepate. dar asta nu inseamna sa le dam la cap alora care shtiu cu ce se mananca trebile astea.

asdfgoqwe: eo am intzeles cea vrut sa zica basu cu NIN, da nam intzeles ceai vrut tu sa zici.

neatza

Mesajde whatever » Mar Mai 04, 2004 9:16 pm

bun, subiectul este intr-adevar despre Ministry, deci nu are rost sa mai zic ceva despre industrial. Neata, nu prea ai tu dreptate in ce ai zis, eu din ce am ascultat de la Ministry, si crede-ma, aproape tot am remarcat doar un singur album. Mie mi s-a parut ca anumite pasaje din anumite piese seamana cu alte piese de la formatiile mentionate ca fiind influentate de ei.

tam aia chiar imi plac cum canta, merita sa ii incerci si tu, nu i-am zis sa zica lumea ca stiu eu muzica din underground

am cam incheiat ce aveam de zis aici, ca prea mergem off-topic, si oricum nu stiu destul de multe despre ministry incat sa mai continui pe threadul acesta.
whatever

Înapoi la De pe muzica