Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 28, 2004 9:39 am

Urmarind hockeyul de la aceste mondiale...mi se pare hilar campionatul Romaniei.

Mi s-au parut extraordinare cele doua goluri ale Rusiei. Ce faze frumoase, cata tehnicitate, mult calm. Faze de manual. Superbe si golurile scandinave.

In seara asta ne asteapta un alt regal...Finlanda vs. Slovacia. In week end am impresia ca vom fi vaduvitzi de hochey...pentru ca sunt europenele de gimnastica femei. Pacat. :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mie Apr 28, 2004 9:52 am

Oribile, si eu cand il citesc pe Sartre mi se pare ca posturile tale sunt insipide, dar incerc totusi sa pastrez proportiile... Iar succesul lui SCMC pe mine unul m-a bucurat mai tare decat un eventual succes al Rusiei, chit ca Rusia ar fi in stare sa bage cate un gol pe minut Sport-Clubului, cu tot cu slovacii din dotare.
ghionoiul

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 28, 2004 9:56 am

posturile mele insipide ? cred ca nu mi-ai citit jurnalul ? *p

sincer acum, nu inteleg de ce o iei asa ca pe un afront. am zis de campionatul Romaniei...nu de Ciuc. nu stiu la cate meciuri ai fost tu...dar eu in ultimii ani am vazut vreo 30-40 de meciuri la patinuar...si chiar mi se pare hilar pe langa ce vad aici. ce vrei sa zic acum ? ca e mai bun campionatu nostru ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 28, 2004 10:32 pm

Inca o seara magica. Slovacia - Finlanda 5-2. Un scor poate prea aspru pentru jucatorii scandinavi...care au facut o partida excelenta.

Ce moment superb....imnul Slovaciei....in fatza a 9000 de suporteri ! Cat de frumos e hockey-ul...jucat la acest nivel.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ciuc » Mie Apr 28, 2004 10:47 pm

Frumos meciul.. Acum hai la Seinfeld...

Aoleo, stai ca urmeaza stirile cu si despre Gigi Becali la PROTV.. ma duc repede sa schimb!
MEDIIIIIC!!!! astaaaa.... NUUURSE!!!!!!!
ciuc
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Apr 29, 2004 7:05 am

Mda, ca jumatate din echipa Slovaciei joaca la NHL. Daca pun mina pe Satan ala, ii rup gitul! Anyway, Finlanda joaca vineri cu Suedia. Un meci promitator, avind in vedere competitia dintre cele doua tari!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Lun Mai 03, 2004 8:10 am

Canada - Germania 6-1. Comentarii:
1. Bravo TVR2, care a adus in sfarsit un comentator adevarat (Emil Gradinescu, singurul comentator adevarat de sport din Romania). Mereu pe faza, competent, comentariul lui Gradi a fost si un util ghid in ale regulamentului de hochei pentru cei mai putin cunoscatori.
2. Mie mi-a parut rau de ultimul gol inscris de Canada. Mi-ar fi placut ca Germania sa incaseze al treilea 1-5 din ultima saptamana, dupa cele cu Cehia si Romania :lol:
Rusia - SUA 2-3. Ce sa mai zic ? Marele meu talent in ale pronosticurilor ("Rusia in finala") strikes again !
ghionoiul

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 03, 2004 8:24 am

ghio, Rusia e out. Ramane in competitie doar daca bate pe Finlanda...iar Danemarka bate USA. Deci e OUT. Personal imi pare rau dupa ei.

tu ii lauzi pe TVR2...eu ii critic. Pt. ca puteau transmite grupa de la Ostrava. Sincer..nu prea m-au interesat galopurile de sanatate ale Cehiei sau Canadei contra unor echipe mult mai slabe. Preferam sa vad Slovacia,Suedia,USA,Rusia sau Finlanda.
Asta e. Recuperam la sferturi. :)

Cehia - Slovacia in finala. *p

ps : si mie imi place comentariul. chiar si Gliga e bun. dar sa stii ca si Gradinescu & Vilara au fost un cuplu excelent de comentatori de hockey. la Olimpiada din '94. remember ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mai 04, 2004 8:09 am

Izbitor de multe asemanari intre meciul Cehia - Canada 6-2 de aseara si un derby din campionatul Romaniei (ala hilaru'). Pastrand, desigur, proportiile in ce priveste calitatea hocheiului practicat, am remarcat urmatoarele asemanari:
- un meci aprig, cu multe duritati
- o echipa campioana en-titre meseriasa, fara indoiala, dar nervoasa si preocupata mai mult de provocarea adversarului; deseori favorizata de arbitri (vezi al doilea gol al lor)
- o echipa gazda in zi de gratie, evoluand dezinvolt, pe alocuri stralucitor, cu faze de virtuozitate, sustinuta de un public frenetic, civilizat si bun cunoscator de hochei; dupa mine, clar favorita la titlu.
- pana si echipamentele aduceau in mare cu cele ale SCMC si Stelei.
Dupa cum spuneam insa, asemanarile se opresc aici.
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Mar Mai 04, 2004 8:51 am

ghionoiul scrie:(Emil Gradinescu, singurul comentator adevarat de sport din Romania)

acu vazui: mai este si Radu Naum. chiar daca il auzim mai mult pe la biciclism, iti zic io ca omu asta se pricepe la mai multe treburi: handbal (pe care il mananca pa paine), volei, baschet, polo. l-am auzit de cateva ori pe eurosport comentand cateva turnee de sumo, cand Emil era plecat la nuj de campionat mondial de lupte sau tenis de masa.

aolio, thread de hochei? SUEDIA o sa castige Campionatul Mondial. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 04, 2004 11:43 am

Ai dreptate, ghionoi. Cand l-am vazut aseara pe Jaromir Jagr cum joaca...m-a dus cu gandul la Jozsef Adorjan. ~p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Mar Mai 04, 2004 3:01 pm

Dragilor,
Citesc cu atentie parerile voastre, care sunt foarte interesante. Dar sa compari hocheiul nostru cu cel de la CM, este ca si cum ai compara boxul amator cu cel profesionist, adica sunt doua sporturi diferite.
In ceea ce priveste acest CM, dupa jocurile de pana acuma finala va fi Cehia-Slovacia (de asta am adus jucatori slovaci la SCMC), dar ar fi prea usor sa tin cu careva de aici, asa ca eu raman cu Finlanda , forever...., adica Suomi.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 05, 2004 10:48 pm

Glorie invingatorilor, onoare invinsilor !
La revedere, Cehia ! Ai fost superba !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ciuc » Mie Mai 05, 2004 10:51 pm

in ultima vreme numai de-astea se intampla in sport.
deportivo bate pe milan si apoi pierde de la porto, cehia bate tot ce prinde, si pierde cu americanii care abia au prins un loc in ply-off..

cred ca e ceva in aer...
ciuc
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Joi Mai 06, 2004 10:03 am

Mie personal de aceea imi place fotbalul si hocheiul, pentru ca nu mai exista favorite sau daca exista, intotdeauna apar surprize. Cine s-ar fi gindit ca Manchester U, Milan, Real, Juve pica din Champions League si Monaco cu Porto ajung in finala? Cine s-ar fi gandit la inceputul sezonului ca New Jersey, Vancouver, Ottawa, Dallas pica din prima, apoi Colorado, Toroto, etc iar in semifinale ajunge San Jose, Calgary si Tampa Bay?
In schimb nu-mi place formula1 pentru ca Shumi castiga intotdeauna.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 06, 2004 9:17 pm

ce gol superb a dat Slovacia. Era si timpul. 1-1 :yD

--------

Mi-a parut rau de Finlanda. Au inceput bine, dar portarul lor a luat cel putin 3 goluri pe care le putea scoate. Mai ales cel din prelungiri. Si portarul de la Miercurea Ciuc o scotea p'aia. Foarte multe goluri aiurea si autogoluri in ultimele meciuri.

Abia astept sa-l vad pe Forsberg. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Joi Mai 06, 2004 10:15 pm

Atatea crose rupte n-am mai vazut. Cred ca cehii n-o sa aiba probleme cu incalzirea la iarna. Sorry pentru Suomi, dar au cazut din cauza portarului (cum a zis mosu). Nu ramane decat sa tinem cu Suedia (echipa lui baix) si Slovacia (echipa lui mosu).
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 06, 2004 10:47 pm

da. :)

Inainte de a ma duce la culcare doresc sa remarc si sa felicit echipa Elvetiei pentru replica darza pe care a dat-o Slovaciei. Frumos meci.

USA - Suedia & Slovacia - Canada.
se anuntza un mondial de foc in continuare. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mai 06, 2004 11:26 pm

deci viitorii campioni mondiali or sa bata si pe americani si pe canadieni (in aceasta ordine)? asta este. parca, totusi, mi-ar fi placut o finala Suedia - Finlanda. macar, asa, sa-i vad pe "parintii" nhl-ului cum pleaca acasa cu coada intre picioare. nu ca acum ar fi prea tarziu...
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ghionoiul » Vin Mai 07, 2004 8:21 am

Ce super-gol de super-cacao au bagat super-finlandezii pentru 4-3 !! Asa goanga n-am mai vazut ! Sut deviat de un coechipier, ricosat dintr-un adversar si pucul se scurge cu incetinitorul pe langa umarul portarului !
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 08, 2004 10:05 pm

in prima semifinala, Canada a invins Slovacia cu 2-1 printr-un gol controversat (fault la portar), dupa ce europenii au condus cu 1-0.
in a doua semifinala, Suedia conduce nationala Statelor Unite cu 3-1 in minutul 50 (aproximativ). meciul il vad in direct pe siteul oficial, deoarece tvr 2 il da inregistrat.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Mai 09, 2004 7:18 am

pana la urma Suedia a castigat cu 3-2, astfel ca finala va fi reeditarea celei de anul trecut, Canada - Suedia.

ps: trebuie sa dau o bere, ca am mers pe mana Slovaciei. najpa. daca nu ma pricep, asta este.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 09, 2004 7:55 am

Am urmarit doar prima semifinala, la a doua nefiind acasa. Mi-a parut rau pentru Slovacia (favorita mea in absentza Cehiei) dar canadienii joaca un hockey foarte dificil pentru echipa adversa. Am vazut o cu totul alta Canada decat cea care era invinsa cu 6-2 de Cehia. Nord-americanii au jucat faorte bine in aparare, lasand foarte putine spatii libere. Iar in ofensiva ...obisnuitul lor joc..direct la poarta, dupa cum spunea si Gliga Marius.
Bine ca nu s-a omologat pariul pe care doream sa-l fac contra Suediei. Era posibil sa pierd o bere in urma finalei de astazi, finala la care voi tine cu spectacolul.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Mai 09, 2004 7:46 pm

Finala mica : Pen.
Slovakia 0 ( 0 0 0 0 0 )
USA 1 ( 0 0 0 0 1 )
Sorin.S
Junior Member

Mesajde ciuc » Dum Mai 09, 2004 9:13 pm

Evident, iar am luat muie de la Nastase.
Finala se transmite inregistrat pt ca concertul pulii organizat de guvernul tiganului mai sus amintit e mult mai important.
Nu mai am nimic de adaugat decat un traditional "Drum bun!" celor care vor sa emigreze in Ungaria, adica in UE!!
ciuc
Junior Member

13 k (sa vie contorizarea)

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 10, 2004 12:11 am

Ai dreptate ciuc ! Totusi am urmarit finala, chiar daca ai fost neinspirat si mi-ai comunicat pe YM scorul dupa prima repriza.

Meciul a fost foarte frumos si am urmarit relaxat, nefiind fanul niciuneia dintre echipe. Superba lupta si ardoarea nord-americanilor care de la 3-1 ...au dat 4 goluri si nu au primit nici unul. Un pic mi-a parut rau pt. suedezi. Au jucat foarte bine si ei...iar golurile lor au fost spectaculoase.

A fost o editie foarte frumoasa. TVR 2 a inceput in fortza...si a terminat deziluzionant. Penibili ca nu au dat in direct finala...si ca nu au aratat festivitatea de premiere. Era de bun simtz sa ascultatm celebrul "O, Canada ". Sa va fie rusine, TVR !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Lun Mai 10, 2004 8:46 am

Felicitari Canadei, chiar daca a ajuns in finala printr-un gol marcat in urma unui fault clar nesanctionat de arbitrul american (oare cum ar fi fost daca era un arbitru ceh, sa zicem ?). Asta nu inseamna ca nu s-ar fi putut califica in prelungiri, fara ajutorul fluierasului. In finala au fost mai pragmatici. Deci mai buni.
Pentru neconsolatul si oribilul Mosh, un link: http://www.thenationalanthems.com Aici poti asculta in liniste "O, Canada", de cate ori vrei, fara teama intreruperii transmisiei. Ai si cuvintele, poti incerca un karaoke.
Jenibil mi s-a parut nu ca nu am ascultat imnul Canadei (da-o dreq, era unu jumate...), nici propriu-zis faptul ca am urmarit finala inregistrata, ci ca, la ora cand ar fi trebuit difuzata finala, TVR2 se indeletnicea cu exact acelasi lucru ca si TVR1, adica "concertul pulii", vorba lu' Ciuc. Butonam de pe 1 pe 2 si nu-mi venea sa cred ca e ca pe vremuri, cand ambele programe difuzau in direct plenara lu' nea Nicu !! ;B
ghionoiul

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 10, 2004 9:26 am

ghionoi..am imnurile a vreo 30 de tari mai importante, inclusiv al Canadei. dar vroiam sa il ascult alaturi de jucatorii canadieni si de publicul spectator. Oricum....marfa site. Voi intra sa ma joc pe el.

Asadar cele mai multe puncte si anume 11..Dany Heatley, acest demn urmas al lui Fleury, prin faptul ca are lipsa un incisiv. Tot el a dat si cele mai multe goluri. Iar cel mai bun pasator a fost cehul Radek Dvorak. 7 pase decisive.
Cel mai bun portar....Jan Lasak, de la Slovacia. 95,38 % procentajul suturilor aparate.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Vin Sep 17, 2004 6:47 pm

cand incepe campionatul?
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Sâm Sep 18, 2004 12:50 am

http://hem.bredband.net/hochei/

un site despre hochei actualizat+transferuri
Sorin.S
Junior Member

AnteriorUrmătorul