Mesaj pentru toti cei care lucreaza!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesaj pentru toti cei care lucreaza!

Mesajde prizee-rom » Mar Mar 16, 2004 9:44 am

stiati ca ... un studiu efectuat in Olanda a dezvaluit faptul ca randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.

Tot acelasi studiu a relatat faptul ca angajatii care petrec 10-20 minute pe zi jucandu-se pe jocuri la calculator, au un randament mult superior decat acei salariati care nu practica acest obicei.

Noi va oferim o modalitate de a va relaxa si distra in acelasi timp, jucand mini-jocuri gratuite care va readuc garantat buna dispozitie, si in plus si ceva Euro in buzunare.

Accesati http://www.prizee-rom.home.ro si veti fi convinsi de cele mentionate mai sus. Multumim!
prizee-rom
Junior Member

Mesajde aaaa » Mar Mar 16, 2004 9:47 am

lame si foarte lame
aaaa

Mesajde piskeshu » Mar Mar 16, 2004 10:29 am

Lasa-ne dracului, ca avem deja un joc pa bani care ne da dureri da cap!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Crazy Babe » Mar Mar 16, 2004 6:56 pm

ce tampenie....
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde gabuba » Mar Mar 16, 2004 7:37 pm

crazy fuckin stupid babe , da' tu poti sa faci si altceva in afara sa constati tampeniile, prostiile si fara sa te transformi intr-o ineptie? poti?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Joi Mar 25, 2004 7:49 am

Gabizzule,

Las-o in pace!!!...Ea este fetita cu servitoare, razgaiata si fandosita, careia nu-i place nimic:p...ai uitat???...:)..
Nanuka

Mesajde baixinho© » Dum Mai 02, 2004 5:26 pm

prizee-rom scrie:stiati ca ... un studiu efectuat in Olanda

alo, nenea, noi aici estem in Romania. ce te face sa crezi sa pe olandeji ii freaca grija de studiile care se face si care este (c.n.) in Romania? pe mine de ce m-ar interesa e constata zburatorii? asta pe de o parte. pe de alta: chiar n-ai gasit alta metoda mai subtila de a face publicitate site-ului aluia?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Lun Mai 03, 2004 11:34 am

prizee-rom scrie:stiati ca ... un studiu efectuat in Olanda a dezvaluit faptul ca randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.

Tot acelasi studiu a relatat faptul ca angajatii care petrec 10-20 minute pe zi jucandu-se pe jocuri la calculator, au un randament mult superior decat acei salariati care nu practica acest obicei.

deci daca studiu respectiv era facut la romania (tzara noastra) ar fi sunat in felu urmator

"conform unui studiu efectoat la romania (o tzara care nu ie in olanda), este foarte clar ca dupe cateva ore de stat in fatza unui calculator, randamentul la soliter, fri sel, respectiv alte jocuri (la aia care are shi net) creshte simtzitor, iar plitiseala de la locu de munca scade considerabil.

tot acelashi studiu ar putea relata fabtu ca angajatzii care petrec 10 - 20 minute pe zi muncind efectiv la locul de munca, au un randament mult superior decat cei care nu muncesc nici macar acele 10 - 20 de minute"

referitor la studiu efectoat in olanda, eo nu aj putea sa am incredere in acuratetzea lui shtiintzifica atata vreme cat respectivii shtiintzificatori face formulari de genu celor subliniate de mine mai sus.

referitor la studiul efectoat de mine, cu mine, pe mine, garantez 100% veridicitatea lui.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde IonCuVaca » Lun Mai 03, 2004 5:32 pm

Un alt studiu efectuat in grajdurile IAS Bobohalma de Sus a relevat ca randamentul angajatilor este cel mai superior atunci cand se joaca baseball cu pinguinu
IonCuVaca
Junior Member

Mesajde RooT » Lun Mai 03, 2004 6:05 pm

da cei care joaca asa .. aproximativ 4-12 ore pe zi ce randament au ? ;-)
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde baixinho© » Lun Mai 03, 2004 7:33 pm

pai, depinde.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Mar Mai 04, 2004 10:48 am

avem: Lista cu persoanele descalificate datorita inactivitatii contului
.
.
.
.

neshte multzi oameni, care intre tinp a descoperit randamentul muncii la soliter shi sa apucat de treaba.

dupa care, imediat mai jos:

Toti cei mentionati mai sus vor participa la extrageri saptamanale si lunare a urmatoarelor premii:
ca randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.

fiind viatza shi sa zicem merci ca nu tre' sa plantam pomi sau sa culegem bumbac.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nocturna » Mar Mai 04, 2004 10:58 am

deci am vazut mesaju asta 'pentru totzi care lucreaza!' shi domle am simtzit ca mesaju parca vorbea cu mine propriu shi personal. deci intzeleg shi mam gandit sa incerc.

citesc: Lista cu persoanele descalificate datorita inactivitatii contului
.
.
.
.

neshte multzi oameni, care intre tinp a descoperit randamentul muncii la soliter shi sa apucat de treaba.

dupa care, imediat urmator mai jos:

Toti cei mentionati mai sus vor participa la extrageri saptamanale si lunare a urmatoarelor premii

deci da domle, tot aia care nici nu munceshte, nici nu juaca cashtiga.

ca atare shi datorita faptului ca fiind viatza asha dura, grea, stresanta shi plictisitoare in fatza calculatorului (chiar shi ala de buzunar) shi ca:
randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.

io mam gandit ca mai bine ar fi sa ne angajam la plantat pomi shi puetzi. astfel, stresu produs de ecranu neprotejat al calculatorului dispare, de asemena dispar shi tentatziile de a te inscrie la jocuri tampite.

nocturna

Mesajde tester » Lun Mai 10, 2004 6:28 pm

prizee-rom scrie:randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.

Ce te faci cu toti acei de la munca de jos, care nu au, sau cei de la munca de sus, care nu stie. "Calculator", respectiv "nu stiu folosi".

La aia cum le scade randamentul , si mai important cum le creste randamentul. Eventual merg la un net cafe.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Mai 11, 2004 8:13 am

In cazul meu s-a constatat o crestere substantiala a randamentului la locul de munca atunci cand stau pe forum, pentru ca cel putin fac ceva si nu stau degeaba. Deci, nu mai am nevoie de jocuri :D.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Necko » Mar Mai 11, 2004 8:33 am

randamentul meu la locul de munca a scazut ingrijorator datorita faptului din cauza de calculator, respectiv fc, care nu ma lasa sa ma apuc de altceva, respectiv de munca. inainte de fc atinsesem culmi nebanuite ale performantei la spider, freecels si soliter, eram cea mai tare. aveam timp si de scoala, faceam uneori si mincare, ba chiar mai mult, ma uitam la teveu dupe care adormeam ca un pui mic . acum gata. totul s-a naruit. singura solutie, dupa cum am mai spus-o si la care am gindesc din ce in ce mai serios, este sa dau cu rezpectivu aparat peste balcon. singura chestie care inca ma retine este un musuroi de furnici care epsista chiar pe locul pe care ar cadea magaoaia, ca daca nu, ce frumos si feeric ar epsploda!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Mar Mai 11, 2004 9:01 am

Necko scrie:sa dau cu rezpectivu aparat peste balcon

asa cum am mai spus si pun alt thread, na-i curaj, na-i curaj, na na ni na na! neco frickosu, neco frickosu!
ANTI

baixinho©

Mesajde Necko » Mar Mai 11, 2004 9:08 am

am ma curaji, dar mii mila de furnici ! ... realdrak sa fie ala cu multe zzzz-uri !
aizzz&co
Necko

Mesajde neatza » Mar Mai 11, 2004 9:12 am

eo mai am ontrebare: are vro legatura randamentu cu munca ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Necko » Mar Mai 11, 2004 9:19 am

epsista o legatura foarte strinsa intre randament si munca. ie de forma unui nod bine facut, de duritate macsima, care le tine pe ele la distante egale una de altele si prin care nu poate raszbate nimic in parti. ie ca doo chestii paralele care se intilneste la infinit.
aizzz&co
Necko

Mesajde nocturna » Mar Mai 11, 2004 11:15 am

munca shi randamentu' ie ca nanuka shi politic/socialul, deshi prima shtie ca n-are nici o legatura cu al doilea totushi insista.

nocturna

Mesajde tester » Mar Mai 11, 2004 2:35 pm

Haha, nocturna.

Munca si randamentul, zvonuri. Ca si paralelele (ce cuvant) alea ce se intalnesc la infinit. Adica cum?:)
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Mai 11, 2004 2:53 pm

ie simplu. acolo la infinit cind ajunge iele, ie o oglinda. si cind ajunge paralelelele astea la oglinda, iele nu vede ca ie oglinda si da cu capun ia. deci sentilneste.
aizzz&co
Necko

Mesajde tester » Mar Mai 11, 2004 4:05 pm

Pai vezi asa trebuia sa ezplice si la scoala, nu tot stai jos 2 n-ai invatat nimic.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mai 19, 2004 8:49 pm

Necko scrie:deci sentilneste.

deci poate se intalneste si la spital daca isi sparge capul.
ANTI

baixinho©

Mesajde Necko » Mie Mai 19, 2004 9:09 pm

la spital inniciun caz, ca iele, paralelelele, la cap ie rotunde si ielastice, nu ascutite sin tzepate. nauzi ma, ca ie infinite, dar ele nu stie si cind ajunge la oglinda si da cu capu in ia, ielastice cum e, sare ca minjan perete si o ia napoi de unde a venit si cind ajunje iar la capat de unde a plecat se face un punt, adica doo si asea a aparut doo punte care se pune atunci cind vrei sa spui ca e mai multe, alea, alea, deci infinite. e sinplu, nu?
aizzz&co
Necko

Mesajde tre » Joi Mai 20, 2004 1:58 am

al dracu de offtopic:
nocturna era muartea mea personaju din avataru tau.

va multumex.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mai 20, 2004 7:42 am

Necko scrie:paralelelele

mai trebuia doi le.
ANTI

baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii