Melodii asociate

ce-a fost pe Muzici o data

Melodii asociate

Mesajde darkshines » Mie Mai 12, 2004 9:22 pm

Intotdeauna am asociat - fie constient sau nu - anumite melodii cu niste momente, obiecte, oameni, senzatii, etc.
De exemplu, Tuesday's Gone de la Lynyrd Skynyrd imi aduce aminte de o noapte in care ningea incredibil de frumos si ma plimbam singura pe faleza, dardaind de frig si fredonand refrenul printre clantanelile dintilor. Sau Nothing Else Matters, asociata cu prima seara petrecuta in barul meu preferat, pentru ca se auzea in fundal cand am intrat prima oara acolo. Si mai sunt, chiar prea multe, dar ma lungesc. Voi ce melodii aveti asociate si cu ce?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Mie Mai 12, 2004 9:25 pm

Supergirl de la reamonn imi aminteste de despartirea de o persoana foarte speciala mie si pe care i-am cantat-o toti cand ea s-a suit in avion si a plecat catre tari indepartate.
Violently Happy de la Bjork imi aminteste de prima mea prietena serioasa care avea un tricou pe care scria "Today, I'm Violently Happy".
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde kahlan » Mie Mai 12, 2004 9:30 pm

Melodia Losing Grip(Avril Lavigne)o asociez cu o despartire de-a mea de acum 8-9 luni,peste care am trecut mai greu.Cred ca daca l-ash avea pe respectivul baiat in fatza i-ash pocni una sa ma tina minte ;m Merita cu varf si indesat!
kahlan
Junior Member

Mesajde monk » Mie Mai 12, 2004 9:38 pm

Casanova - Mama ce m-am imbatat .. imi aduce aminte de destrabalarea de la Cafeneaua Actorilor cand Moshu era turta si WR si-a luat limba in gura cu Eufrosin .. Alin si Moshu .. (toti mai putin Hades)
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde MiG29 » Mie Mai 12, 2004 9:44 pm

Pai All Right Now a lu Free,imi amintejte de cateva ore petrecute in compania unei fete,intr-o duminca dimineatza,o zi insuorita de toamna tarzie.Shi Elevation a lu U2 de un revelion(2000-2001) mai special.Iar Satisfaction-u lu Stones de bac.Adica asta am ascultat-o chear inainte sa dau romana oral.Mi-a prins bine.Apoi I want to hold your hand de la Beatles de un drum spre Bucuresti,in vara lu 2001,pe caldura mare,intr-o dacie veche cu un prieten bun shi 1 pachet de tigari.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde monk » Mie Mai 12, 2004 10:09 pm

monk scrie:(toti mai putin Hades)

probabil din cauza ca acesta era atat de muci incat de abia mai tinea aparatul in mana si deabia se tinea pe de masa sa nu cada dedesupt !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 12, 2004 10:51 pm

Mai era un subiect cu melodii pe care le ascultam cand avem diferite stari. Nu-l mai gasesc. Rog pe stimatzii moderatori sa imi dea si mie un link la el.

-------

Sa revenim la subiectul lu' darkshines. As zice Cohen Leonard - First we take Manhatan ...then we take Berlin, in cinstea unei noptzi de toamna care s-a consemnat in analele istoricilor.

Franz Liszt - Rapsodia ungara nr. 2, in do diez minor o asociez cu un om la vreo 50 de ani, dezbracat, doar cu un halat fara cordon pe el, care sta intr-un castel medieval de unu' singur si bea dintr-o sticla pe treptele interioare ale castelului. Nu mi-am explicat niciodata de ce fac aceasta asociere.

Poate mai sunt si alte asocieri, dar pe moment nu mi le amintesc. Atat deocamdata.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde b0nechina » Joi Mai 13, 2004 10:07 pm

OM: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1887

Ontopic nu-mi vine in cap decat primul album Candlebox, si in special doua piese, Change si Blossom, care imi amintesc la fiecare ascultare de ultima vacanta pe bicicleta.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde darkshines » Dum Mai 16, 2004 7:04 pm

Cargo - Ziua vrajitoarelor imi aduce aminte intotdeauna de o noapte petrecuta in compania prietenilor mei cei mai buni cand am cantat vreo 10 melodii Cargo la Lemne Arse, pe faleza. Dupa ce am terminat melodia asta, doi dintre ei s-au dus si s-au usurat de pe stanci in Dunare(ca taranii :D).

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Înapoi la De pe muzica