Primarie...incotro?

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Primarie...incotro?

Mesajde nocturna » Vin Mai 07, 2004 9:55 am

bun. intzeleg ca suntem scarbitzi de alegeri, campanii electorale sh-asha mai departe, da' vrem, nu vrem alegerile se apropie, capitala sub bagheta magica a lui Basescu e, din nou, under construction, mai ceva ca saiturile de doi bani lasate in paragina, iar psdeu s-a dat de trei ori peste cap shi a scos la rampa pentru primaria capitalei pe al nostru ministru de externe, Mircea Geoana, iar pentru Cluj pe ministrul administratiei si internelor, Ioan Rus (hahaha, pentru cel din urma)

acuma ca premierul Adrian minune in ambitzia-i bolnava shi intr-un acces de panica, l-a impins de Geoana in groapa primariei, ca sa scape de un eventual 'moshtenitor', e de intzeles, da' ca Geoana a acceptat, asta nu intzeleg.

"Era important sa nu-l expunem pe Mircea Geoana unor atacuri suburbane specifice lui Traian Basescu. Probabil ca Mircea va lua contact cu astfel de lucruri in campania electorala. "El a apreciat modul in care Geoana si Rus "au inteles sa accepte sa candideze", precizand ca decizia lor presupune si un oarecare "sacrificiu". "Decizia mea, acceptata si de Delegatia Permanenta, a fost foarte clara: ei trebuie sa intre in lupta directa, au fost la pupitru si acum coboara direct pe teren", a spus Nastase.

...shi marmota invelea ciocolata :D

din toata 'echipa de vis' a pesdeului, Geoana e cam singurul care imi inspira cel putzin dorintza de a avea o parere buna despre el. omu' e deshtept, titrat (nu mai putizn de 3 facultatzi + shcoala de adm publica din Frantza), stilat, diplomat, capabil, ba chiar gasesc shi buna credintza la el numa' ca parca nu se pupa cu primaria. nush, nush.

deci, anul acesta avem pentru primaria capitalei un diplomat, un marinar, un ceapist shi o profesoara de matematica-femeie de afaceri. se anuntza un circ politic pe cinste. in rest, candidatzii la primariile de sectoare is pre putzini importantzi, cel mai teresant ramane tot evanghelie, care acum este acum nu mai este, shi din cauza ca pesdeu ia luat portzia, l-a pocnit o idee fuarte traznita, care numa' el se putea gandi la asha ceva, sh-anume sa candideze pe cont propriu da' fara sa renuntze la partid, ca el este psdist convins.

pe 8 mai incepe oficial cursa pentru primarie.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Mai 07, 2004 2:41 pm

Despre Bucuresti: io, din ultimii 4 primari (Halaicu, Ciorbea, Lis, Basexu) nu l-am remarcat pozitiv decit pe marinar. E singuru de la care am auzit idei bune cu adevarat pentru oras, nu arteziene, statui si placute cu "bordura vopsita de primaria sectorului x". Ca si-o fi scos si el ceva daca il lasau pesedeu sa faca pasaju peste calea ferata, e partea b. Numa ca n-a putut face nimic, din cauza luptei si hartuielii pesediste. Uite d-aia io votez direct cu Basexu, plus candidatul DA la sectoru meu, plus consilieri DA. N-oi fi nebun sa votez cu PSD, sau cu Mitica...

Geoana are 7 bile negre pt. manevra asta.

Alte orase: sunt incintat sa observ ca sunt si ceva primari buni prin tara. Filip la Oradea, PD, are cica cel mai mare scor pe tara in sondaje: peste 70%! Bravo lui, oricum, se vede ca face treaba. Il urmeaza in top, tot cu aproape 70%, reprezentantii a 2 partide de buzunar, de unde se vede ca omu de calitate e baza, numa sa nu fie din PSD :D , si anume Ciuhandu (sau variatiuni) la Timisoara, de la PNTCD (da, mai epsista!) si Johannis, sau cum il cheama, la Sibiu, de la FDGR (forumu nemtilor din Ro, citi mai sunt).

O intrebare pt. constanteni, clujeni si bacauani: Mazare, Funar si Sechelariu sunt asa meseriasi? Ca si astia inteleg ca sunt destul de iubiti, desi de Funar am auzit ca e cam pe pirtiie in sondaje... Alt primare iubit era Simirad, desi poti argumenta ca a pus si unele frine Iasului (desi e un oras frumos intretinut), ca Funar la Cluj. Numa ca i-a placut ambasador...
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Mai 07, 2004 10:20 pm

mazare ie cel mai meseriash! apoi mai meseriash ca el nu prea mai gaseshti. taxa pe geamandura shi pe sarea din mare mai e, ca pe nisip shi restu' is puse demult.

nocturna

Mesajde MiG29 » Vin Mai 07, 2004 10:31 pm

Io,ca virgula cuonstantzean nu pot sa inteleg de ce mama dracu ie Mazare asha iubit.Nu neg ca a facut shi ceva treaba(a reparat nejte drumuri,a luat autobuze(vai mama lor) shi a facut iluminatu public) da sa nu uitam de tuate fantanile artezine shi tuate placutzele galbene instalate te miri unde in care shi cel mai neinsemnat capac de canla ie opera "Primarului Radu Stefan Mazare si a Consiliului Local Constanta".Omu asta ie grandoman rau.Plus ca ie ingamfat shi are shi restu de calitatzi care se cer de la un baron pesedist care se respecta.Io n-o sa uit niciodata asta vara in Mamaia,cand iera cu Lincolnu(sau ce mama dracu uo fi ca ie mare )in spatele meu pe banda a doo,in pela goala,vorbind la mobil shi-mi facea flashuri cu farurile sa ma dau la uo parte.Shi ca uoriunde merge are 2 badigarzi mari shi prosti dupa iel.Den pacate n-are contracandidat.Shi plus ca ie genu populist care iese in petze shi da pachete shi vrajeli la pensionari shi alti defavorizatzi care pune botu la minciunile lui.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nocturna » Vin Mai 07, 2004 11:15 pm

MiG29 scrie:Shi plus ca ie genu populist

de ce oare? politica partidului.

nocturna

Mesajde MiG29 » Vin Mai 07, 2004 11:30 pm

Scrie partidului cu P mare,ca ne leaga ajtia:j
MiG29

Mesajde river » Mar Mai 11, 2004 5:13 pm

Daca sunteti in trecere prin Bacau nu veti putea sa nu observatzi cat de curat si aranjat si cochet este acesta. Strazi asfaltate, iluminatul public excelent, parcurile (Trandafirilor si Cancicov) arata superb, flori, verdeatza. Autobuzele circula foarte bine, majoritatea sunt noi (Mercedes), baruri cochete (terase, ce-i drept, cam putzine), locuri de joaca pentru copii nou-noutze, banci noi, cosuri de gunoi din metru in metru, un oras curat. Toate magazinele au geamuri termopan (cel putin pe arterele principale). Daca o saptamana nu ies in oras, atunci cand ies, observ cel putin o schimbare... Pista de carting in stil occidental. Stadion cu nocturna. etc. etc. etc.

Frumos, extraordinar de frumos... Totul, insa, apartzine unui singur om...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 11, 2004 5:22 pm

riverflow scrie: Stadion cu nocturna

nocturno, ai ajuns celebra-n bacau si taci :D

on topic
un oras care si-a schimbat infatisarea in ultimii ani este giurgiu. curat si prosper cu un primar laudat de toata lumea. sigur va fi reales.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cubu » Mar Mai 11, 2004 5:43 pm

Si Braila este un oras care arata din ce in ce mai bine. Desi primarul Lungu este comunist de meserie, a facut treaba buna. Nu stiu daca mai are voie sa candideze, ca am inteles ca e in functie inca de pe vremea lu.

La noi in Campina asta al nostru a innebunit, in loc sa asfalteze si el ca primaru in prag de alegeri, s-a apucat sa puna plombe si mai rau a stricat drumurile. Si mai e si inginer constructor. Nici n-a facut mare lucru, nu cred ca mai iese inca o data.

nocturna scrie:intr-un acces de panica, l-a impins de Geoana in groapa primariei

Se zice ca nu ar fi tocmai o actiune in pripa, ca de mult este preconizata folosirea lui Geoana in politica interna intr-un fel sau altul. PSD-ul fiind un partid cu o imagine proasta are nevoie sa scoata in fata figurile care au cat de cat credibilitate, iar actiunea asta nu e neaparat menita pentru a castiga fotoliul de primar general al Bucurestiului, ci pentru a-i face susmentionatului "intrarea". Cum Iliescu nu mai are voie sa candideze, Nastase e "fortat" sa ii ia locul, iar pe actualul ministru de externe il pregatesc pentru postul de prim-ministru. O parere. Sa nu uitam ca si Nastase a fost prima oara ministru de externe si adu-ti aminte ce credibilitate avea inainte sa devina premier.
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Mar Mai 11, 2004 5:44 pm

Nocturna ie celebra shi la timisoara shi la constanta,la craiova,la ploesht.Plus ca in curand uo sa fie cunoscuta shi la Arad.

tot on-topic.Aceasi situatzie shi in Cta ca la bacau.Ie frumos da se jtie al cui ie.Shi plus ca acuma domn primar cu nume de mancare,facu shi uo traznaie.Adica se umplu orashu de afise shi bannere cu iel ca,de ie campania.Shi cel mai atere ie ala in care se lauda cu barierele de la intrarea in Mamaia,chestie pe care ne`njura uo tzara intreaga shi cu asa zisele semafoare cu cronometru care`s vreo 8 tuate,la mine aicia la intersctzie shi din care functzioneaza vreo...4:D Asta da realizare.Un semafor pentru fiecare an de mandat.

Pese: geniala poza din evenimentu de azi in care Basescuanuntza "Prima vizita oficiala in capitala a Ministrului de Externe" shi ii amintejte ca vizitele scurte sunt cele mai placute.Ai dracu constantentii ajtia:D

Pese doi(nu de:j) uare numa io consider ca ie un regres sa ajungi din ministru de iecsterne primar(fie shi la Capitala)?
MiG29

Mesajde cubu » Mar Mai 11, 2004 5:54 pm

MiG29 scrie:Pese doi(nu de:j) uare numa io consider ca ie un regres sa ajungi din ministru de iecsterne primar(fie shi la Capitala)?

Nu neaparat Migule, se spune chiar ca, neoficial, primarul capitalei unei tari ar fi al doilea om in stat.
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Mar Mai 11, 2004 6:00 pm

Io`s de acord ca Chirac a ajuns prejedeinte dupa ce a fost primar la Paris.Shi inainte sa fie primar a fost prim-ministru.Da vezi tu,Parisu nu ie tocma Bucurestiu,shi plus ca probabil ca primarii de sectuare(sau arondismente sau cum le-o zice) de acolo au macar bacu luat:D
MiG29

Mesajde cubu » Mie Mai 12, 2004 12:30 am

Migule, lasa mai detaliile astea, ca alde Marean care este si alti papagali, eu vorbeam teoretic. Bucuresti n-o fi Paris dar este una din cele mai mari capitale din Europa de Est. (Nu-mi place mie formularea asta cu Europa de Est, dar alta n-am gasit). Cum zicea cineva, Bucuresti face ca numar de locuitori cat Letonia, Estonia sau Lituania in parte. Mare ca intindere si numar de locuitori, hai si ca importanta, cel putin pentru noi. Aici sunt toate institutiile importante, centrele culturale, bancare, etc.
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mie Mai 12, 2004 10:01 am

deci is vedeta. :D

cubule, dixit, ce intrare sa-i faca? Geoana este ceea ce se numeshte un sacrificat, pana shi Nastase a afirmat asta, care acuma ie fericit shi sta comod ashteptand sa fie ales presh. asta ie mai transparent decat osu' de meduza. :D
neoficial, primarul capitalei unei tari ar fi al doilea om in stat.

pai chiar oficial. dupa preshedinte este al doilea om ales de popor. deci da.

peseu: cubule, ciocu' mic, ca dalde campina ie lux pe langa bucureshti. *p

nocturna

Mesajde piskeshu » Mie Mai 12, 2004 12:54 pm

La Cluj:
Ioan Rus - n-are nici o treaba; parca nu-l intereseaza, nici nu-si face campanie, nu apare la Tv
Funar : doamne feri sa mai iasa nebunu ( orash prafuit, mohorat, somaj mare, acoperishurile pica in cap la oameni...)
Emil Boc: in dezbaterile de la televizor contra Funar, mi s-a parut cam prostutz, un prostutz simpatic si invershunat, de care Funar radea in barba; tare ma tem ca n-o sa prea faca impresie asupra clujenilor.

Deci, parerea mea este ca , dupa ce o sa-si imparta Rus cu Boc o parte din voturi, o parte si mai mare o sa ii ramana lu Ghitza, din pacate!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde tester » Mie Mai 12, 2004 1:32 pm

piskeshu, iese iara nebunu?

Eu zic ca trebuie un candidat sustinut si de udmreu, o coalitite cum s-a mai incercat odata, din pacate atunci s-au miscat prea tarziu si prea incet.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Mai 12, 2004 1:38 pm

Io nu cred in reushita unei coalitii cu ungurii, tocmai pt. ca exista o anumita sensibilitate la subiectu asta in Cluj. O coalitie de genu asta nu si-ar creste sansele, ci dimpotriva si le-ar diminua. Tocmai de aia nu cred ca se mai incearca asa ceva pe fatza, ci doar indirect ( vezi Psd + Udmr, care manca kkt pe dupa cortina).
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mie Mai 12, 2004 1:47 pm

printre primarii care or sa iasa sigur l-as mentiona si pe nenea Pendiuc la Pitesti. Omul asta abarnam de cand sta cocotat pe scaunul ala dar sigur de tot nu o sa cada asa repede. Pitestiul este destul de curat si in plus centrul orasului este super facut...
nici nu stiu daca o sa egziste un al doilea tur...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde tester » Mie Mai 12, 2004 3:34 pm

Situatie daca e cum ai prezentat-o tu, respectiv fara un candidat serios, ungurii cu pana la 20% trebe sa sustina un numitor comun, si nu doar in ultima clipa, adica turul doi.

Ce socati or ramas cand o iesit tricolorul din primul tur.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde tre » Joi Mai 13, 2004 2:25 am

cubule asta zicea si geoana pe ioropa efem la emisiunea lu hurezeanu. era foarte incantat de postul ce i s-a incredintat.

ca fapt devers am urmarit lansarea candidaturii lu geoana pe realitatea, o mare parte din discursu lui adeca si mi s-a parut fuarte penibil pe-alocuri... 'bucurestiul puate fi salvat!!' parea baiat finutz totush.

la ploiesti pesedeu' e cam peste tot. nu exista institutie publica, scoala sau altceva fara 2-3 pesedisti de samanta. domnu' calota, actualu' primar, care dupa fatza si dupa cum se exprima pare un dobitoc, chiar e dobitoc. dar sa vedem ce s-a mai facut...

de-a lungu timpului:
- hmm, am primit o donatie de la japonezi, o statie meteorologica cu un panou mare-mare pe care sa fie afisate date despre calitatea aerului, care binenteles ca merge cum trebe cateva zile pe luna,
- sh-a tras domnu' willy branza teveu' incentru orashului (e investitie privata stiu),
- la posturile locale ingheata apele desi nu-i frig afara,
- mai demult s-a latit blvdu (cu juma de metru cel mult) desi nu stiu de ce s-a latit,
- acu cateva luni s-au facut 3 benzi pe sens pe juma de blvd in asa fel incat acu daca nu esti atent potz sa iei oglinzile alora de pe sensu opus,
- iluminatu merge... mergea si-nainte,
- apanova a facut santuri in absolut toate drumurile din ploiesti,
- adpp-u ish face datoria ridicand masinile (care nu-s ale jmecherilor) parcate in locuri nepermise,
- au mai bagat neshte autobuze man la ratp, da tot nu le-au casat in totalitate p-alea vechi, folosindu-le cu supces pe rutele mai marginase sau pt cursele speciale, ca daca stai in spatele unui monster bus d-hala nu mai vezi nici volanu.

in ajun de campanie (cam de-acu 2 luni):
- au facut ca-n palma destul de multe strazi, mai au scapat cate-o gaura de canal adancita sau i-a mai pacalit apanova imediat dupa asfaltare cu cate-un sant, da' merge,
- au marcat strazi care demuuuult nu mai vazusera vopsea,
- vopseaua folosita la marcatu drumurilor e kober,
- au lasat 2 gauri mici da adanci pe blvd,
- au carpit majoritatea celorlalte gauri,
- ssb-u uda zilnic strazile si ia zilnic gunoiu,
- s-au plantat flori cam peste tot.

stau si ma-ntreb de unde asa multi bani pt asfaltare intr-un timp asa de scurt? ca nu-i vorba de 2-3 stradute ci de km intregi de 2 sau chiar 4 benzi. iar carpitu de ce nu s-a facut pana acum, asa mare efort financiar ar fi insemnat? erau gropi de ani buni de zile in centru orasului, abia acu le-au vazut?

deci in concluzie: p-asta nu-l votez ca-i cam prostut si pesedist pe de-asupra. dar cu cine sa votez? cu pur sau cu independentii care, se zvoneste, ca daca iau vrun portofoiu, in cl sau primarie, se baga in psd? as putea vota cu toma, ala de-a fost inainte, dar nu tin minte sa fi facut ceva. poate doar marcatu drumurilor in ajun de campanie. n-am cu cine vota, i'm sorry.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Mai 13, 2004 9:05 am

tre scrie:cubule asta zicea si geoana pe ioropa efem la emisiunea lu hurezeanu. era foarte incantat de postul ce i s-a incredintat.

ioi! pai shi ce era sa zica, "sa-l *** in gura pe nastase cu a sa monstruasa coalitzie!"?! :D deci firesc, nu degeaba ie diplomat.
cu pur sau cu independentii

adica doar atat ai de ales, dintre pur shi independentzi? shi ce femeie de angajamentul afacerilor a ales pur ptr ploieshti?

nocturna

Mesajde Yellow Pinkie » Joi Mai 13, 2004 12:40 pm

Io zic ca din ministru in primar e un regres. Oricum, sigur din Ministru de Interne in primar al Clujului e un regres. In plus, pina sa ajungi primar sunt alegerile. Si daca nu cistigi, e si un fel de 'facere de cacao', finca ministru esti numit, da cind a fost vorba sa te chiar aleaga cineva, n-a dat nimeni doi bani pe tine.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 13, 2004 12:47 pm

ie un regres in ierharhia politica, da un cashtig in ierarhia financiara :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Joi Mai 13, 2004 12:56 pm

corect. aropos de progrese in ierarhia financiara, vazui un reportaj despre primarii capitalei, care au fost shi ce-au ajuns. de departe halaicu a ieshit cel mai bogat din toata afacerea cu primaria, urmat de lis, care probabil a ieshit cel mai cashtigat (pe langa averea deloc neglijabila, s-a mai ales shi cu tanara sa secretara :D ultimu' pe lista, ciorbea, mai "amarat" decat ailantzi doi...da' asta mai traieshte? deci nu mai conteaza.

nocturna

Mesajde tre » Joi Mai 13, 2004 11:54 pm

nocturna era o gagica blonda, imi scapa numele. oricum neimportant.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mai 14, 2004 12:26 am

Oana,uo chema bah ignorantzilor.Nimica nu shtitzi.In fiecare an(sau ma rog in ultimii 3 ani)l-am vazut pe tataia cu nepotzica la neptun de 1 mai:D
MiG29

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Mai 14, 2004 12:20 pm

Culmea, Ciorbea traieste si candideaza. Crede el ca "acum Bucurestiu are nevoie de el" si "vine sa muncim impreuna sa..." (citate aproximative de pe o foaie din cutia de scrisori).

Spaga pt. dugheana in piata, direct la Lis, era cica o suta de parai (din vorbele, spusele si birfele de prin piata Cringasi si Aviatiei, pe unde cunosc citiva tarabagii). Cica banii astia ajungeau direct la el finca el dadea autorizatia. Si cu asta se raspunde la intrebarea mea (pusa mie insumi mai demult): de ce sta Oana cu el? Daca lua o suta de taraba, probabil ca numa din tarabe facea 7-8 mii pe luna.

Acu am auzit ca are o fabrica pe centura, da am uitat ce face: tigarete, vopsea...

Tre, tu zici de candidatu PUR pt. Ploiesti ca e o gagica blonda, sau de gagica lu Lys, omu iscusit?
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde stefan » Sâm Mai 15, 2004 6:51 pm

Hehe, si Lis mai candideaza, am vazut un afis cu el prin Pipera... Eternii catindati. Macar Halaicu s-a retras :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Mai 17, 2004 9:05 am

Ioan Rus si-a inceput campania in fortza. Trecand aseara prin fatza Casei de Cultura a Studentilor am zarit niste lumini verzi proiectate de pe CCS pe cladirile din apropiere. Io si prietenii mei ne-am intrebat, cum era firesc ce plm era cu ele. Ei si cand ne-am uitat mai atenti , am vazut ca luminile astea verzi scriau pe cladirile din apropiere "Ioan Rus - primar". N-am mai vazut asa ceva.
piskeshu
banned

Mesajde tester » Lun Mai 17, 2004 12:42 pm

Toate bune cu luminile, da eu ma intreb cu ce va convinge electoratul. S-au facut ceva sondaje partiale, cum se situeaza rus fata de funar?
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Următorul

Înapoi la Politica