voi ati suferit din dragoste?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde kahlan » Mar Mai 25, 2004 5:57 pm

asa...dupa cum avea el chef...ma invartea,stii ceva d genu' daca nu vroia ,nu ma saluta sau cand vroia(si mai era si in toane bune cica!!!)venea sa ma si pupe!!! :-S
nu mi-am deschis ochii mai devreme si i-am acceptat toate fazele si fitele posibile...acum imi pare asa d rau d chestia asta...
l-am vazut azi vorbind cu niste amici si uitandu-se la mine...nush ce vrea sa incerce pe viitor...dar sper sa nu ma provoace sa-l pocnesc chiar acolo...nu d alta...dar n-ar da bine la sedinta cu parintii...
oricum ...dupa toate astea...sunt 95 % regrete & stuff like that....restu reprezinta o combinatie d ...."macar acum stiu la ce sa ma astept" cu "se putea mai rau."..
kahlan
Junior Member

ai dreptate

Mesajde ionut lazar » Dum Iun 27, 2004 2:34 pm

mai alex,mai
as putea cred sa-ti spun frate,desi nu te cunosc,pt ca am observat din randurile tale ca gandesti ca si mine si in plus suntem si in aceeasi oala.
am avut si eu o relatie de 2,5 ani,plina de iubire si vise care s-au spulberat chiar azi.motivul?fata vrea sa se distreze si si-a gasit pe altcineva.m-a intristat tare,stiam de acest lucru de vreo 2 sapt si am incercat sa fac totul pt a o recastiga:cadouri,surprize,iesiri.Dar se pare ca nu a mers,si gandul ii era tot la el.acum stau si sufar la fel ca tine ,si nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat chiar mie acest lucru.Dar asta este viata si timpul nu mai poate fi dat inapoi.Oricum ,chiar daca o iubesc ,cu ea nu voi mai fi niciodata pt ca rana pe care mi-a facut-o este pur si simplu prea adanca ca sa se mai poata vindeca.insa timpul le rezolva pe toate si intr-o zi o sa fie bine si pt noi si o sa putem fi fericiti.sfatul meu este pt amandoi si sper sa il urmez si eu.de aceea tre sa fim tari si sa ne gandim ca nu ne-a meritat.in fond sunt sigur ca atat tu cat si eu am facut greseli si vina nu este numai a lor,nu?si va veni o zi,asta poti sa fii sigur,in care chiar daca nu iti va zice nimic se va gandi la cat de mult ai iubit-o si atunci va suferi si ea ,poate chiar mai mult.asa ca uita totul si gaseste-ti o ocupatie.eu de exemplu,dupa sesiune plec din tara si sper sa-mi gasesc ceva italianca cu sani imensi.:)ce zici?suna tentant?asa ca da-le dracului de idioate.pa si scirie si tu daca vrei
ionut lazar
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iun 27, 2004 3:14 pm

ionut lazar scrie:sunt sigur ca atat tu cat si eu am facut greseli

si putin mai jos

ionut lazar scrie:da-le dracului de idioate

pai de ce, mai, baiete? ti-ai pus vreo secunda problema ca fata a plecat la ala si pentru ca alaturi de tine se plafona? recunosti ca ai facut greseli, in schimb o dracui si ii spui ca este idioata.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la Antichitati