Republica Moldova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Re: Mata-n gat de rusi...

Mesajde Vixxen » Dum Mar 03, 2002 1:45 pm

Initial trimis de Baluba

Moldava a fost si va fi intotdeauna un satelit al Rusiei ... problema este alta : Romania sa nu devina si ea iar un satelit al Rusiei.

slabe shanse avem...taaaare slabe, eventual daca ne luam Carpatii in brate shi ne caram dracului la mediteraneana sau pe undeva, ca prea ne facem vecini iar daca ashtia iau Moldova...
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

The russian bastards...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 04, 2002 12:04 am

Initial trimis de Baluba

Moldava a fost si va fi intotdeauna un satelit al Rusiei ... problema este alta : Romania sa nu devina si ea iar un satelit al Rusiei.

Man, ii omo daca rusii ne vor transforma intr-un satelit, dar din pacate, cred ca vom deveni un satelit american, ca prea ne punem prea bine cu americanii si cu Bush. It's sad, cu nazistul ala!
------------------------------------------------------------------------------------
f you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Re: The russian bastards...

Mesajde Baluba » Lun Mar 04, 2002 12:24 am

Initial trimis de Aurolacul
Man, ii omo daca rusii ne vor transforma intr-un satelit, dar din pacate, cred ca vom deveni un satelit american, ca prea ne punem prea bine cu americanii si cu Bush. It's sad, cu nazistul ala!

Am boala pe americani la fel de tare cum am si pe rusi. Sincer cred ca ne-ar fi mai bine ca satelit al SUA decat ca satelit al Rusiei din toate punctele de vedere.

Oricum, asta este o discutie pur ipotetica, mai bine ne lasam dusi de val sa vedem unde esuam.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Am fost...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 04, 2002 12:46 am

Initial trimis de Baluba

Am boala pe americani la fel de tare cum am si pe rusi. Sincer cred ca ne-ar fi mai bine ca satelit al SUA decat ca satelit al Rusiei din toate punctele de vedere.

Oricum, asta este o discutie pur ipotetica, mai bine ne lasam dusi de val sa vedem unde esuam.

Noi am fost intotdeauna suportivi pentru americani, si ce-au facut ei pentru noi? Deschis firme comerciale in Romania, si cand interesul a disparut din Romania si au plecat in alta parte, au lasat oamenii fara slujbe. Si cel mai rau e ca guvernul roman este inca pregatit sa ii pupe pe imputiti astia-n fund!!
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Re: Am fost...

Mesajde nikotin » Mie Mar 06, 2002 3:35 pm

Cind dracu va intelege lumea-n tara ca americanii nu valoreaza doi bani?!
Pe rusi nu ii iubim, asta e un fapt, dar ori de cate ori merg in tara vad toti romanii care ii pupa-n cur pe americani, parca le-ar trece prin cap sa faca ceva pentru noi ! americanilor nici nu le pasa de celelalte tari in afara de URSS cind mai exista, nici nu stiu unde e europa pe o harta ! Ce se tot tine dracu lumea de ei ?!

Romanul s-a desteptat dar inca nu s-a trezit !
nikotin
Junior Member

Ete un exemplu:

Mesajde nikotin » Mie Mar 06, 2002 3:39 pm

ASIA - Suna periculos
Iarasi obsesia cu America. Cred ca fetele sunt teroriste.

"Tu ai banii, eu am anii suntem ca americanii"

Inca o prostie....
:sperm:
nikotin
Junior Member

Re: Re: Am fost...

Mesajde Rolf » Mie Mar 06, 2002 3:59 pm

Initial trimis de nikotin
Cind dracu va intelege lumea-n tara ca americanii nu valoreaza doi bani?!
[...]
Romanul s-a desteptat dar inca nu s-a trezit !

Sa stii ca incep sa cam inteleaga, chiar mai multi decit se pare la prima vedere. Vorbeam una-alta cu vecini de cartier, genu de oameni cu care mai am legaturi in virtutea faptului ca ne stim de mici, tipi care abia au trecut prin liceu, si m-au surprins explicind propaganda care e in filmele americane si alte chestiuni la care te referi si tu indirect.

Romanu e ranit/da n-a murit
Rolf
Junior Member

Re: Re: Re: Am fost...

Mesajde Baluba » Mie Mar 06, 2002 10:40 pm

Initial trimis de Rolf

Romanu e ranit/da n-a murit

E cam pe moarte saracu'. Romanu' de rand a ajuns un hibrid nefericit americano-tigan de ti-e mai mare dragu'.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Joi Mar 07, 2002 12:25 pm

bai, ati vazut ce a patit voltaju' la vama sculeni (iertat sa-i fie numele...)???

dupa cum am zis, ideea cu turneul era buna, dovada: le e frika de media-coverage!

dupa mine, subiectul arde in continuare!
nomaduzzu

Mesajde Rolf » Joi Mar 07, 2002 6:46 pm

Ce-au patit? Ca n-am vazut...
Rolf
Junior Member

Voltaj Retinuti la Vama...

Mesajde Aurolacul » Joi Mar 07, 2002 11:45 pm

Initial trimis de Rolf
Ce-au patit? Ca n-am vazut...

Formatia Voltaj au fost retinuti la Vama sculeni din cauza ca nu aveau nu stiu ce acte pentru instrumentele lor. tinuti de la Ora 11 pana la 17, fara nici un motiv, artistii au fost lasati in fine sa patrunda in Republica Moldova, dar fara instrumentele lor..........lol. Full story la http://www.evenimentulzilei.ro.
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mar 08, 2002 11:12 am

Mersi!

manevre comi....
Rolf
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii