Cum am ajuns la Antena1 ?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Cum am ajuns la Antena1 ?

Mesajde Florin Hi-Q » Joi Mar 07, 2002 11:11 am

Povestea am mai spus-o si nu e foarte complicata:-)

Am fost invitati la "Teo&Mircea Show", cei doi ne-au placut pe noi si muzica noastra. Apoi, Mircea ne-a invitat la emisiunea "Buni Prieteni" alaturi de Double D. Acolo ne-am cam dat in stamba, eram intr-o forma de zile mari! Producatoarea emisiunii ne-a tinut minte si ne-a pastrat numerele de telefon.

In primavara anului 2000 aveam clipul "Totul va fi bine" in heavy-rotation pe Atomic si eram o speranta a muzicii dance (?).

In acelasi timp, norocul a facut ca cei de la Antena1 sa caute un prezentator tanar pentru o emisiune de vara. Ei au vazut-o pe Dana la "Trupa DP 2" (TVR2) si ne-au chemat la preselectie.

La preselectie am facut ceea ce ne-a placut: am spus bancuri, am facut glume, am povestit de toate, am fost noi insine! Asta le-a placut, si am facut un episod pilot pentru o emisiune de dimineata de vara.

Alti concurenti la preselectie? Am auzit niste nume dar nu stiu nimic concret, totul a fost secret.

Pile? N-aveam nici o pila! Eram 3 copii din Brasov, la o casa de discuri slaba, eu cu Mihai eram la facultate si visam sa vindem si noi cateva mii de albume. Dana de-abea se mutase la Bucuresti, fusese coprezentatoare la cateva emisiuni si apoi a fost data afara de la TVR2 pentru ca a zis intr-un interviu ca i-ar placea sa prezinte la alta emisiune.

OK?
Florin Hi-Q
Junior Member

Re: Cum am ajuns la Antena1 ?

Mesajde PreferatA » Joi Mar 07, 2002 11:55 am

OK
PreferatA
Junior Member

Re: Cum am ajuns la Antena1 ?

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 12:02 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q
Pile? N-aveam nici o pila! Eram 3 copii din Brasov, la o casa de discuri slaba, eu cu Mihai eram la facultate si visam sa vindem si noi cateva mii de albume. Dana de-abea se mutase la Bucuresti, fusese coprezentatoare la cateva emisiuni si apoi a fost data afara de la TVR2 pentru ca a zis intr-un interviu ca i-ar placea sa prezinte la alta emisiune.
OK?

Florin, sorry! Voi nu ati fost mereu la roton? Care e casa aia slaba de care vorbesti?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Mar 07, 2002 2:53 pm

Florin: de ce nu faceti emisiuni si in primavara? de ce tocmai la vara?
Si sunteti siguri ca la vara o sa aveti emisiune? sau este doar o vorba-n vant?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Joi Mar 07, 2002 8:59 pm

Florin ... eu cred ca voi a`ti ajungs aiki unde sunteti acum` deoarece a`ti avut un pik mai mult de norok decat altii ( pot sa spun ) asta este .. am si eu o trupa de House -Dance .. dar .. nu a vrut nimeni sa asculte ceea ce noi facem ..
Chiar acum .. aflu si eu pentru prima oara ca Dana a fost la TVR2 .. si nu cred ca acel motiv pentru care ea a fost data afara a fost unul intemeiat .. a fost poate un gest nechibzuit din partea Producatorului sau Producatoarei acelei emisiuni .. uite`??! vede`ti voi ? acum si voi a`ti putea sa da`ti afara pe altii daca a`ti vrea .. dar cred .. ca a`ti putea sa ii si ajutati ..
Daca vrei .. si daca ai vrea sa ma ajuti .. cu un mik sfat despre trupa mea .. o poti face ducandu`te pe site`u meu : http://www.house.linux-fan.com
.. la linku` Instinkt .. acolo vei afla .. dar lasa ca ti`am trimis si un mesaj personal .. nush ce sa mai zik .. nu vreau sa par ca sunt "lingusitor" sau ca trag de voi .. ca bat apa in piu .. uite .. de ex Sopra a fost .. si este un tip super de treaba .. m`a ajutat cu forumul meu .. House ( scuze :o} ) si .. acum am ceva vizitatori care posteaza acolo zilnik si .. eu nu am facut chiar nimik pentrru el .. dar vreau sa fac pentru voi .. sper sa ajung si eu undeva sus .. sa ajung si eu sa fac ceva .. nu neaparat pentru bani sau pentru faima ( eeeeeeeehhhhh poate putin ) dar vreau sa fac asta ca asta imi plake .. muzika muzika muzika ... eu invat la un liceu cu profil mate-info .. deci nu sunt la un liceu de Muzika ..dar .. nush .. i hope ca cineva sa ma ajute ..
AnDrEi
Junior Member

Hope so ..

Mesajde AnDrEi » Joi Mar 07, 2002 9:02 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1

Sper sa faca cateva emisiuni si in primavara .. sau .. ei fac doar in anotimpurile estivale ?:) ihihih , baieti eu astept ca sa apareti in curand pe miku` Ecran ..
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mar 08, 2002 9:01 am

acuma sunt ocupati cu promovarea ultimei piese , apoi tre sa apara albumul,concerte, videoclipuri, noi premii,etc...
sly

Re: Re: Cum am ajuns la Antena1 ?

Mesajde Florin Hi-Q » Vin Mar 08, 2002 6:27 pm

Initial trimis de Kryszti

Florin, sorry! Voi nu ati fost mereu la roton? Care e casa aia slaba de care vorbesti?!

Din 1999 in 2002 am avut contract cu ROTON, acum suntem la Media Services.

Sper sa nu se supere nimeni, dar ROTON *era* atunci o casa de discuri destul de slaba:-( De-abea in 2001 au inceput sa se laude cu trupe de succes precum Voltaj, Proconsul, KPital, SIMPLU,... Hi-Q :-)

OK?
Florin Hi-Q
Junior Member

Raspund!

Mesajde Florin Hi-Q » Vin Mar 08, 2002 6:32 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1

Cand am facut prima emisiune "Totul va fi bine" era vorba de o singura editie. Antena1 vazand ca emisiunea are succes a continuat cu noi si in toamna 2000, iarna 2001, primavara 2001, si apoi iar vara.

Sincer, toata lumea a observat urmatoarele lucruri:
1. Cel mai mare succes l-au avut emisiunile din vara si din iarna.
2. Noua ne plac spatiile deschise, nu studiourile mici (cum erau la Mall).
3. Nu aveam timp de muzica:-(

Asa ca am hotarat sa facem emisiuni vara si iarna, iar primavara si toamna sa lucram la piese si sa mergem in concerte.

Si, da! Sunt sigur ca va fi emisiune in vara! Promit!:-)

E ok raspunsul?
Florin Hi-Q
Junior Member

Raspund iar!

Mesajde Florin Hi-Q » Vin Mar 08, 2002 6:37 pm

Initial trimis de Andrei
Florin ... eu cred ca voi a`ti ajungs aiki unde sunteti acum` deoarece a`ti avut un pik mai mult de norok decat altii ( pot sa spun ) asta este .. am si eu o trupa de House -Dance .. dar .. nu a vrut nimeni sa asculte ceea ce noi facem ..
Chiar acum .. aflu si eu pentru prima oara ca Dana a fost la TVR2 .. si nu cred ca acel motiv pentru care ea a fost data afara a fost unul intemeiat .. a fost poate un gest nechibzuit din partea Producatorului sau Producatoarei acelei emisiuni .. uite`??! vede`ti voi ? acum si voi a`ti putea sa da`ti afara pe altii daca a`ti vrea .. dar cred .. ca a`ti putea sa ii si ajutati ..
Daca vrei .. si daca ai vrea sa ma ajuti .. cu un mik sfat despre trupa mea .. o poti face ducandu`te pe site`u meu : http://www.house.linux-fan.com
.. la linku` Instinkt .. acolo vei afla .. dar lasa ca ti`am trimis si un mesaj personal .. nush ce sa mai zik .. nu vreau sa par ca sunt "lingusitor" sau ca trag de voi .. ca bat apa in piu .. uite .. de ex Sopra a fost .. si este un tip super de treaba .. m`a ajutat cu forumul meu .. House ( scuze :o} ) si .. acum am ceva vizitatori care posteaza acolo zilnik si .. eu nu am facut chiar nimik pentrru el .. dar vreau sa fac pentru voi .. sper sa ajung si eu undeva sus .. sa ajung si eu sa fac ceva .. nu neaparat pentru bani sau pentru faima ( eeeeeeeehhhhh poate putin ) dar vreau sa fac asta ca asta imi plake .. muzika muzika muzika ... eu invat la un liceu cu profil mate-info .. deci nu sunt la un liceu de Muzika ..dar .. nush .. i hope ca cineva sa ma ajute ..

E adevarat: am avut un pic de noroc ca fix in acea perioada am lansat clipul "totul va fi bine".

Dar... nu! Nu putem da pe nimeni afara:-( Noi nu suntem decat prezentatori si (uneori) realizatori de emisiune! La Antena1, desi poate e greu de crezut, noi avem doar sefi:-) Toti sunt sefii nostrii: producatorul emisiunii, regizorul ei, seful de la contabilitate, sefa de personal, directorul executiv, directorul tehnic, etc... sunt multi!:-)

Spune cum as putea sa te ajut!
Florin Hi-Q
Junior Member

Cum...

Mesajde Aroxya » Vin Mar 08, 2002 8:04 pm

Cum o sa fie emisiunea din vara???????? Ca cele de anu trecut?
Presupun ca nu. Poate imi dai ceva indicii cum o sa fie,ca mor de curiozitate.
Aroxya
Junior Member

Hiihihihi

Mesajde AnDrEi » Vin Mar 08, 2002 9:53 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q

E adevarat: am avut un pic de noroc ca fix in acea perioada am lansat clipul "totul va fi bine".

Dar... nu! Nu putem da pe nimeni afara:-( Noi nu suntem decat prezentatori si (uneori) realizatori de emisiune! La Antena1, desi poate e greu de crezut, noi avem doar sefi:-) Toti sunt sefii nostrii: producatorul emisiunii, regizorul ei, seful de la contabilitate, sefa de personal, directorul executiv, directorul tehnic, etc... sunt multi!:-)

Spune cum as putea sa te ajut!

helau again Florin .. uite .. pai tu ai vazut pagina aia ? acolo cam scrie foarte putin despre noi .. ce a fost , ce este .. si ce va fi .. nush ... :o(( { in caz de ai uitat pagina : http://www.house.linux-fan.com } si .. cred ca acest lucru ar fi mai bine sa vb prin e`mail .. nu asa direct postand ..:(( cred eu .. nush ce sa zik .. adik ce vreau eu ? vreau .. daca vrei .. Uhhhhh uite acum ma uit la TV si Horia Brenciu a zis .. Hi-q .. hehehehee adik voi mey.. "totul va fi bine" j3j3j3j3j3 :) noah .. fain de tot .. cica acum 3 ani .. visai ca sa ajungi acolo Florine .. .. pacat ca nu a`ti concertat :o(( nashp` .. dar mey .. uite .. acu` sa revenim la subiectul meu .. cel care ma tot framanta .. eu cer daca vreti sa ma ajutati ascultand ce fac eu .. si poate .. cine stie .. nush .. ai vrea florin ? stiu ca tu esti cel care face muzika .. cred .. si .. nush .. sunt complet derutat.. astept un raspuns .. }{
AnDrEi
Junior Member

Mesajde rrb » Vin Mar 08, 2002 10:12 pm

da cred ca ati avut putin noroc la inceput si cu caracterul vostru a iesit ce a iesit cea mai tare emisiune de divertisment. Va astptam si la vara
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Mar 09, 2002 1:10 pm

ceva detalii despre noua emisiune din vara?? va ganditi la ceva ??
sly

Mesajde Zgubilici » Sâm Mar 09, 2002 7:02 pm

sa zicem ca e ok, totusi nu sunt de acord cu asta:
eu cu Mihai eram la facultate si visam sa vindem si noi cateva mii de albume

desi mi-am dat seama oricum a nu e din pasiune!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mar 10, 2002 6:08 pm

mai zgubilici nu ai inteles mesajul baietilor....sorry
sly

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Mar 12, 2002 8:15 am

Zgubilici - daca visau sa vanda cateva mii de albume, nu neaparat visau sa cashtige cateva mii de lei... poate ca doreau sa cashtige cateva mii de fani, nu crezi? :con:

Florin Hi-Q - merci pentru raspuns, am intzeles cum sta chestia... pur si simplu am crezut ca o sa va amane cei de la antena1 din ce in ce mai mult cu emisiunea, pana or sa desfiintzeze emisiunea. Acum, daca inca nu avetzi idee despre cum o sa arate emisiunea la vara, poti sa deschizi un subiect pe forum, in care sa ceri parerea fanilor de aici, sa ii intrebi cam ce vor sa vada... si cine shtie ce idei super or sa apara :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mar 12, 2002 11:06 am

buna idee mai sopra...mie imi pare rau ca se va schimba formatul emisiunii la vara deoarece nu toti fanii au avut ocazia sa stea cu trupa lor favorita...oricum eu cred ca ei vor face o mega emisiune shi la vara...de abia astept....cine stie poate o fac in costinesti?? deoarece vara trecuta a fost in olimp....a fost cool oricum!! sa vedem ...rasp.baietilor...ca dana nu prea intra :))
sly

Norocuuuuulllllllllll!!!!!

Mesajde VyOreLa » Mie Mar 13, 2002 6:58 pm

[ Buna !!!!FLORIN!!!!!!
Ce sa zic a-ti avut mare noroc si sper sa-l aveti mereu!!!
Si eu i-mi doream si inca imi dores sa ajung pe scena. Am cantat de la 4-5 ani.Am participat la numeroase spectacole ca solista, dar si cu grupul. Am cerut ajutor la mai multe persoane de tv. dar degeaba ,nu dau nume ,cred ca numai conteaza.Eu poate aveam o sansa daca ma sustinea tata dar nu crede ca eu voi avea vreo sansa ,asa ca nici nu am mai pomenit de asa ceva.
Cand am spus ca a-ti avut noroc am facut referire la sustinerea parintilor. Poate ti se pare .... ce spun eu dar este adevarat ,plang defiecare data cand ma gandesc ca unii nu au habar de muzica, dar o practica iar eu nu pot fiindca nu am pe cineva care sa ma sustina.Ma pricep cat de cat sa prezint ceva ,am prezentat o data un spectacol care a avut loc la scoala generara si i-am impresionat pe toti .
Inchei prin a-ti mai zice inca ceva cantati o muzica de nota 10.
VyOreLa
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mar 13, 2002 8:04 pm

nu dispera draga...incearca cumva sa iti indeplinesti visul...niciodata nu e prea tarziu!!
sly

sa fie ca tine!!!

Mesajde VyOreLa » Lun Mar 25, 2002 6:48 pm

Initial trimis de VyOreLa
[ Buna !!!!FLORIN!!!!!!
Ce sa zic a-ti avut mare noroc si sper sa-l aveti mereu!!!
Si eu i-mi doream si inca imi dores sa ajung pe scena. Am cantat de la 4-5 ani.Am participat la numeroase spectacole ca solista, dar si cu grupul. Am cerut ajutor la mai multe persoane de tv. dar degeaba ,nu dau nume ,cred ca numai conteaza.Eu poate aveam o sansa daca ma sustinea tata dar nu crede ca eu voi avea vreo sansa ,asa ca nici nu am mai pomenit de asa ceva.
Cand am spus ca a-ti avut noroc am facut referire la sustinerea parintilor. Poate ti se pare .... ce spun eu dar este adevarat ,plang defiecare data cand ma gandesc ca unii nu au habar de muzica, dar o practica iar eu nu pot fiindca nu am pe cineva care sa ma sustina.Ma pricep cat de cat sa prezint ceva ,am prezentat o data un spectacol care a avut loc la scoala generara si i-am impresionat pe toti .
Inchei prin a-ti mai zice inca ceva cantati o muzica de nota 10.
VyOreLa
Junior Member

Re: sa fie ca tine!!!

Mesajde VyOreLa » Lun Mar 25, 2002 6:51 pm

Gresala!!!
...bine daca tu spui asa o sa fac..
Glumeam, oricum nu ma dau batuta asa usor.]
Iti multumesc pt. ca-mi susti moralul
.pa.
VyOreLa
Junior Member

Mesajde rrb » Lun Mar 25, 2002 9:59 pm

cred eu ca sa aveti succes ar trebui ca emisunea sa o faceti la vox sau ring din costinesti nu la paparazzi
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Înapoi la Hi-Q