weed13 scrie:si ziceam de mine, ca mi-i ciuda pe mine ca privesc lucrurile asa din cauza educatiei primite. pt ca imi dau seama ca nu ii bine... .
mey, sa stii ca imi place de mintea ta

weed13 scrie:si ziceam de mine, ca mi-i ciuda pe mine ca privesc lucrurile asa din cauza educatiei primite. pt ca imi dau seama ca nu ii bine... .
valbog scrie:imi conserv si latura hetero cand simt nevoia!
Cat despre sexul cu fetele... ce pot sa spun....il fac mai rar pt ca inima mea apartine altcuiva...
ianics scrie:mey, sa stii ca imi place de mintea ta. si nu ma dau la tine, sa stii
weed13 scrie: io am scris ceva numa asa, ca nu prea aveam ce face, si uite cum va dati la mine. ...
weed13 scrie:deja lu altii li se pare ca vreau sa ma dau la voi. imi cer scuzele de rigoare, nu trebuia sa intervin
valbog scrie:iar daca ai convingerile tale te rog nu mile atribui si mie ca nu are rost stii daor ca gandim diferit! ( vezi discutia despre curve!).
the ofeender scrie: homosexualitatea este un viciu...
homosexualitatea e ca shi fumatul: e harmful (cind fumezi sanatatea ta e la risc, cind eshti gay sanatatea ta e la risc, shi DA, sunt shi gay cum sunt shi fumatori care ajung la virsta de 87 de ani insa sunt exact acele exceptzii care confirma regula). e impotriva naturii (fumatul polueaza, iar in cazul of being gay sa nu imi spui ca ai o casa plina de copii, ai tai!...). e perfect cu mine daca fumezi insa sa nu incerci sa ma convingi ca is good, la fel cum este numai treaba ta daca eshti gay
daca eshti civilizat, ma intrebi dace e ok sa fumezi in prezentza mea, daca eshti gay ma intrebi daca e ok sa fii gay in jurul meu.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator