Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
nae, si capriorii aia de care stii matale, are si ochi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ma, tu ori n-auzi ori auzi prost! daca sunt la distanta cum naiba pot sa arda ursii cu tigara, prin telepatie, le sugereaza telepatic ca sunt arsi???da, ar fii o idee...shi aici exista shi lume civilizata!
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
-
Aylin - Junior Member
n-a fost nici o aluzie. ti-a spus-o direct.
on-topic: am ajuns acasa si am facut un dush. adica nu l-am reparat, ci m-am spalat.
on-topic: am ajuns acasa si am facut un dush. adica nu l-am reparat, ci m-am spalat.
ANTI
-
am facut mancare, am spalat rufe- adika mashina a spalat, shi seara fusai la cursele de cai 

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
m-am uitat la cel mai de kkt film pe care am putut sa il vad in viata mea. love and a bullet. groaznic mi s-o parut. nimic interesant... si am fugit vreo 2 km.da nu din cauza filmului, ci ca sa ma mentin in forma in care sunt, ca ma simt in forma. rotund este o forma, cum citeam pe undeva.
-
weed13 - Mesaje: 1868
danone scrie:naie, pe aceasta cale itzi adresesc un mare du-te dracu'
deci t-apropii: maine ma duc in concediu! daca nu ma-ntorc la timp insamna c-am plecat unte m-ai trimes!:)
in rest: picurat:), cafea+tzigara, dush, spalat dintzi, imbracat+incaltzat, venit biuro, tzigara+cafea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
macar e sincera. 

ANTI
-
uda, daca dracu ie la biblioteca ma bucur de urare oricum, abia ajtept sa-l intalnesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
azi am cetit pe internet cotidianu de sport care are sediu langa unde munca nacsuala si m-a bucurat enorm prin stirea de pe pagina de deschidere. as putea spune ca chiar mi-a incantat ziua.
ANTI
-
aha carevasazica
io am facut ochi shi am beut o cafa mare shi acuma pierd timpu pa net
io am facut ochi shi am beut o cafa mare shi acuma pierd timpu pa net
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Eu mis nou pe aci, dar azi m-am ideletnicit cu cititul unor Thread-uri. Ce vesele :-? pe unele, pe altele tristete mare :cry:, dar in general am ras sa ma kk pe mine
.
Dar hai sa ma trezesc, sa-mi beau cafeaua si sa-mi mai folosesc materia cenusie (putina, multa nu stiu) :con: si sa mai castig si niste bani.
Hai pa.

Dar hai sa ma trezesc, sa-mi beau cafeaua si sa-mi mai folosesc materia cenusie (putina, multa nu stiu) :con: si sa mai castig si niste bani.
Hai pa.
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
deci az ie o zi deosebita de celelante: iar nam facut nimica in afara de am facut un ness pe care nu lam baut da macar am fumat langa iel. shi nici nul beau.
-
neatza - Mesaje: 5820
Mr. balrogu' eu mis dinaceeia ce inainte de cafea dorm pe ei (iar dupa cafa dorm pe altii ...). De mers prin somn nu am cunostita dar am sa te tin la curent daca aflu ceva :o
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
coane io tzam adresatara interpelarea folosind "domnuchiu" si nu "bai" ... Ia mai ceteste matalutza postu la care ma referii si editeaza un pic si p'ala urmatoru'...mai pune ici colo cat'o litera, mai inchide cat'o paranteza ...sau mai bine sterge-le! Ei, ce zici? 

bau
-
balrogu' - Junior Member
Scuzele !!!

Sa stii ca apelativul "bai" era din "dragoste" dar daca te-a deranjat ~( te rog a ma scuza. OK ?!?

Daca tot am postat sa va mai zic si ce facui: acum tocmai de la masa vin si mi-as pune capul pe taste sa trag un pui de somn (sau varinata cu cafa intravenos). Sunt rau de somn si daca nu dorm 9-10 ore pe noapte sunt varza toata ziua. (:| ;s
-
Mr. Q - Junior Member
Astazi am realizat ca nu numai am pierdut pe cineva drag mie. Am realizat ca persoana e pierduta definitiv pentru ea insasi. Am descoperit ca si eu sunt pierdut si ca degeaba m-am regasit zilele astea. Dar, probabil ca voi lua acelasi drum si voi face la fel cum a facut si ea. probabil ca e mai bine asa, sau mai rau. Nu ma voi pierde pe mine. Pentru ca voi sti mereu unde sa ma opresc. V-as fi recunoscator, cm-ilor daca nu ati comenta acest post. Va multumesc anticipat. Si dau o bere
-
Tanase - Mesaje: 1238
V-as fi recunoscator, cm-ilor daca nu ati comenta acest post. Va multumesc anticipat. Si dau o bere
sa comentez vs a bea o bere: oke, cand o dai?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma