Birou Achizitie Si Distributie Ionuzzzi
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Birou Achizitie Si Distributie Ionuzzzi
cu deosebita emotie si elan muncitoresc va anunt pe aceasta cale ca am infiintat azi "romionuzz impex srl" care are ca obiect de activitate achizitionarea, distribuirea , semnalarea , revedincarea tuturor ionuzzzilor care apar la un momentdat pe fanclub.ro
este o activitate de intermediere si impresariat care vine in intampinarea dorintelor mai multor useri care doresc sa renunte sau sa achizitioneze ionuzzzi.
pretu fiecarei tranzactii ie una halba bere pentru fiecare ionuzzz distribuit, achizitionat
pentru demararea activitatii rugam a inainta cererile in continuarea acestui post
va astept
cu multumiri
romionuzzz impex srl
aiu
ionuzzz broker
este o activitate de intermediere si impresariat care vine in intampinarea dorintelor mai multor useri care doresc sa renunte sau sa achizitioneze ionuzzzi.
pretu fiecarei tranzactii ie una halba bere pentru fiecare ionuzzz distribuit, achizitionat
pentru demararea activitatii rugam a inainta cererile in continuarea acestui post
va astept
cu multumiri
romionuzzz impex srl
aiu
ionuzzz broker
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu ie nimic al tau
deathcat inca nu ieste pe piata transferurilor de ionuzzzi
si aviz amatorilor , pentru achizitionarea ionuzzzilor obligatoriu trebe conpletat urmatoru formular tip tm13476 pe care il gasiti la sefu serviciului registratura, arhive si plan, dl memetshol:
momental in stoc avem duar the offender
deathcat inca nu ieste pe piata transferurilor de ionuzzzi
si aviz amatorilor , pentru achizitionarea ionuzzzilor obligatoriu trebe conpletat urmatoru formular tip tm13476 pe care il gasiti la sefu serviciului registratura, arhive si plan, dl memetshol:
cererea trebuie sa detina:
1. faptu ca suptsemnatu are nume si care e ala
2. faptul ca suptsemnatul cu nume are simtul umorului
3. numele nesuptsemnat alu ionuzzul
4. meritele deosebite alu lu ionuzzu la cauza nobila a Ionuzzilokylor
5. 1 halba de bere (dalea de 15 litrii) pentru membrii comisiei si 142 ml vin pentru mine casamanbat si io
6. Suptsemnatura
7. adeverinta ca ai platit curentu
momental in stoc avem duar the offender
-
bai io am facut cerere pentru deathkat pe cemeu de o luna.... boooooooooooooooooo
shi ofendaru' e luat deja in comparativa de danone shi neatza
shi ofendaru' e luat deja in comparativa de danone shi neatza
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
care vasazica, eri (ca dejai trecut de mezu noctur.. pardon, noptii) am consumat doo sute de grame de bití£r si cateva beri (nu le mai tin minte numaru) in concubinaj cu (in cazu de fata sau spate, functie de gusturile lu fiecare) nacsuala si neatza. deci vin si intreb: e? am si io macar stangu daca nu dreptu la ionuzzu liber?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
incercam achizitionarea unui nou ionuzzz care a dovedit mult talent si abnegatie din primele posturi : taifi
-
Am avut si io un mic ionuzz care incerca sa ne converteasca la Britney. Dadea search pe google, si spunea apoi k Britney are site-uri multe si deci canta bine
, da' m-am enervat si i-am dat avert... si vad k nu s-a mai intors :cry:
Daca putetzi, poate imi repartizatzi si mie un alt mic ionuzz, ce s-o gasi, nu am pretentzii.

Daca putetzi, poate imi repartizatzi si mie un alt mic ionuzz, ce s-o gasi, nu am pretentzii.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
aiule- io platesc curentu pan direct debit asha ca nu am chitantza- dar o factura de telefon mere? una de £534??? ca am platit az telefou- futu=i
- supermouse
- Junior Member
pentru rate va rugam sa aduceti o adeverinta ca in ultimili trei luni atz papat totu din farfurie si ca vatz spalat pe dinti dupe fiescare masa
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
migule, tu EJTI ionuzzzzzzzz prin lege nu potzi avea ionuzzzzzzzz pana nutz schinbi statute.
anecsez o chestiune:
propun ... nu, nu propun: va ordon sa il facetz pe mig ionuzzzzzzzzu lu shaki pe care o urasc din suflet pt nic ca niciodata nu stiu daca ie ia sau gajica lu tase, tante gruppie.
anecsez o chestiune:
propun ... nu, nu propun: va ordon sa il facetz pe mig ionuzzzzzzzzu lu shaki pe care o urasc din suflet pt nic ca niciodata nu stiu daca ie ia sau gajica lu tase, tante gruppie.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Hai, dana... am zis de o mie de ori k nu sunt io Shakti, si duar n-o sa ma iau de par cu Shakti care dintre noi sa-si schimbe nicku', k nu suntem la gradinitza.
Ma urashti?... chiar ma urashti?... mi-ai zdrobit inimioara
Mie nu prea mi se pare k e Migu ionuzzz...
Ma urashti?... chiar ma urashti?... mi-ai zdrobit inimioara

Mie nu prea mi se pare k e Migu ionuzzz...
aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
danone scrie: va ordon
la mine-n biuro ordoni o poola
-
eyewitness scrie:la mine-n biuro ordoni o poola
OK: ochila ordon O poola

bine migu ai scapat de data asta :p
pe crashover ala nu-l vrea nime? ca io am ras cu lacrimi la CONTRA lui

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre un ionuzzz trebe sa fie activ si multilateral dezvoltat, precum rigla sau nanuka, sa puata trece fara probleme de la falfairea steagului pe luna la subtmarinele stramosesti din iuropa descoperite in romania, de la secsu cu gainuse la fizica cuantica, de la machiaje cu creionu-n ochi la satanizm , de la muzica hauz la cum sa ne-ngrijim scalarii, deci statutu de ionuzzz se dobandeste in tinp.
crashpeste inca bajbaie pe hiphuape si barfe fara a ne demonstra inca valentele sale si pe alte forumuri totusi l-am introdus in baza de date si memetu il va urmari indeapruape. oricum promite , asta ie inportant
crashpeste inca bajbaie pe hiphuape si barfe fara a ne demonstra inca valentele sale si pe alte forumuri totusi l-am introdus in baza de date si memetu il va urmari indeapruape. oricum promite , asta ie inportant
-
bre, da matale iejti amnezica (sa nu spui acu ca-i uitat ce-nseamna amnezic, da?), nu-ti spusei ieri ca acu ma dedic cu distributia ionuzzzilor ?
bre memet, il vazui, totusi ievita forumurile "grele" inca bajbaie pe la periferie. oricum se pare ca danone a inceput sa-l antreneze , deci ie bine
bre memet, il vazui, totusi ievita forumurile "grele" inca bajbaie pe la periferie. oricum se pare ca danone a inceput sa-l antreneze , deci ie bine
-
aha deci aiule io am baut chardonnay la pizza de asara asha ca nu mai shtiu nimic
- supermouse
- Junior Member
anunt inportant
crash peste tot a atins deja forumu de literatura si turism. il asteptam cu drag pe politic, stiinte si secs dupa care il vom scuate pe piata.
crash peste tot a atins deja forumu de literatura si turism. il asteptam cu drag pe politic, stiinte si secs dupa care il vom scuate pe piata.
-
eyewitness scrie:momental in stoc avem duar the offender
deci dupe cum se puate vedea in vastele mele intreprinderi, parantezu este revendicarea mea. sper ca nu avetz nimic impotriva.
ca sa nu zicetz ca sunt al dracu, vil inprumut shi voo din cand in cand. da pe marcaju facut cu feru roshu, acolo apare numeru meu de inregistrare.
va multzumex anticipativatzionistic
-
neatza - Mesaje: 5820
bre neatzule , dai berea si ie al tau numa ca vezi ca la revendicat si danone. deci esteti doi propritari
-
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii