Ce v-a enervat astazi ?!
unu care o vrut sa dea in cainele meu ca cica latra. mortii ma-sii, da ce pola mea sa faca, sa miaune?
-
weed13 - Mesaje: 1868
si tu te iei dupa un om care in mijloc de vara...iese pe strazi cu paltonul pe el ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
m-a enervat cersetoarea aia imputita din coltz de la magazinul unirea... aia care e plina de bube pe fatza si pe picioare...
mi se face scarba... cand o vad imi strica toata ziua...
damn
mi se face scarba... cand o vad imi strica toata ziua...
damn
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
m-a enervat ca a batut farul cu 1-0.
ps: nu putea sa castige cu 3-0?
ps: nu putea sa castige cu 3-0?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Siteurile de internet care spun mare MP3 FREE download si cand le accesezi si iti faci cont la ei iti spun ca trebuie sa platesti 15$ la 100 Mb downloadati + urasc mp3-urile "de buna calitate" care o data ajunse in calculator "se transforma" in mp3-uri de 32 kbps....p**a mea!
-
Love2Fly - Junior Member
dobitocul de Anghelinei, care nu da penalty in faze mai mult decat evidente.
ANTI
-
Weet-weet scrie:Si computerul , ca nu il pot folosi pana nu cumparam un alt ventilator
am eu un ventilator de camera care se opreste automat daca il programezi. crezi ca te ajuta cu ceva?
ma inerfeaza ca nu se face mai repede doijpe nuaptea sa-i spun lamultzean lu sly. mi-e un somn de-mi pica ochii in gura si ma uit printre carii.
ANTI
-
Cum sa-l tii mah ? Un cretin ca ala ? Trebuie sa-l instruiesti inainte de a deveni ionuzz , lasa, mai bine sa fie bant 4ever and ever
Nu ajuta Baix , am si eu unu' d-ala , cica trebe un ventilator pentru placa grafica , sau nush ce naiba .. nu-s eu responsabila cu chestiile astea ( slava Domnului
) eu stric calculatoarele si gata
Si ma enerveaza caldura , da ? maine , 42° , iar in Paris , temperaturile nu o sa coboare sub 25 , bag picioarele !
Ma enerveaza si tastatura si linux si . gata , nu-i bine sa fii nervos
Nu ajuta Baix , am si eu unu' d-ala , cica trebe un ventilator pentru placa grafica , sau nush ce naiba .. nu-s eu responsabila cu chestiile astea ( slava Domnului

Si ma enerveaza caldura , da ? maine , 42° , iar in Paris , temperaturile nu o sa coboare sub 25 , bag picioarele !
Ma enerveaza si tastatura si linux si . gata , nu-i bine sa fii nervos
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
hai baics, spune o data lamultiani lu sly ca sa-i spun si eu. asa. si bine ca am aflat cine-i Anghelinei. un mare dobitoc. auzi ! sa nu dea el penalty cind faza e mai mult decit evidenta !
ma enervaza gratarul de fonta de la aragaz. il arunc pe fereastra. gratarul. dar numa dupa ce arunc calculatorul
.
ma enervaza gratarul de fonta de la aragaz. il arunc pe fereastra. gratarul. dar numa dupa ce arunc calculatorul

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
pai daca ai... io imi tzin neamurile la distantza- unele in state shi unele in romania
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
ieri: nijte purandei mi-au zis ca-s necromana.:con:
azi: faptul ca tziganii se inmultesc mai repede ca puricii.
azi: faptul ca tziganii se inmultesc mai repede ca puricii.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
pai si io ce sa le fuck? sa ii pun sa se mute? mama dracu... ca nu le pot alege, ca as alege pe tiriac sa imi fie tata...
-
pai da, atunci fa bine si editeaza-ti postu de mai sus si pune ca tu ii tii in state, romania si six feet under (nu formatia).
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii