Remeber'90

ce-a fost pe Muzici o data

Remeber'90

Mesajde SnAp » Mar Mar 12, 2002 6:18 am

Va mai aducetzi aminte de : Snap , KLF , Mc Hammer , public enemy, onyx etc etc etc ....
Daca mai avetzi o opinii despre aceste trupe , sau despre acele vremuri shi ritmuri de Rap adevar , da-tzile aici , fara nr...
SnAp

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 13, 2002 6:50 am

Mie in anii 90...imi placeau italienii de la Cappella ! La toate bairamele dansam dupa muzica lor !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Remeber'90

Mesajde Mirela » Joi Mar 14, 2002 6:56 pm

Mc Hammer canta "Ice Ice Baby",nu?

cand aveam 12-13 asa,imi placea Ice-T(taticu').ascultam New Kids on the Block in disperare,muzica disco(a anilor '80),m-am molipsit de la tata de Jean Michel Jarre,eram in limba dupa vechile melodii ale Margaretei Paslaru....
(ba chiar toata ziua azi am fredonat una din melodiile ei....Pe "lume multe basme sunt si inimii au placut/Si multe inimi au batut povestile ascultand./A fost candva odata,se spune-asa/Viteaz ca nimeni altul doar el era/si codrii departati ii colinda...")
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 14, 2002 7:07 pm

Ati ascultat ultimul album Ice-T?
poate o sa va surprinda dar stilul abordat acum poate fi comparat cu ... KoRn
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Pt Mirela

Mesajde Aliosha » Joi Mar 14, 2002 8:24 pm

"Ice Ice baby" nu era cantata de Hammer ci de o alta nulitate din istoria rapului: Vanilla Ice.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 14, 2002 9:00 pm

si eu tot de ala vorbeam, scuze, neatentie!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mar 14, 2002 10:20 pm

thanx,Aliosha!...ma gandeam eu ca gresesc dar nu-mi dadeam seama cine exact canta melodia...

Zgubilici,stii cand a aparut noul album a lu'Ice-T?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 15, 2002 2:08 am

Aliosha..sa fim intelesi..MC Hammer..nu e o nulitate in muzica rap. Melodiile sale "U Can't touch this " sau " Pray" ..au facut istorie !

Oricum...MC Hammer..ar trebui incadrat la 80's..nu la 90's ! OK..rapul de atunci era mai primitiv..dar gandeste-te ca era la inceput !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mar 15, 2002 3:26 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Aliosha..sa fim intelesi..MC Hammer..nu e o nulitate in muzica rap. Melodiile sale "U Can't touch this " sau " Pray" ..au facut istorie !

Oricum...MC Hammer..ar trebui incadrat la 80's..nu la 90's ! OK..rapul de atunci era mai primitiv..dar gandeste-te ca era la inceput !

Si Britney Spears face istorie... o pomenim peste 10 ani?
La rap:
In aceeasi perioada: WU tang Clan , Dr Dre, Snoop Dogg si inca o gramada care nu imi vin acum in minte: astia ce pazeau in 92-93 !!!

Hammer si Vanilla Ice au fost 2 jokeri. Dovada ca nici nu au putut sa continue.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 15, 2002 3:32 am

I-ai uitat pe RUN D.M.C. !
Eu zic ca sunt mari de tot !
Alte nume sonore ale rapului anilor 90 :
House Of Pain & The 2 Live Crew

Si mie, personal..imi mai placeau si francezii de la Alliance Ethnik !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mar 15, 2002 3:39 am

GRRRRRRR. Wrong answer !

Run DMC au murit la inceputul anilor 90. Toate albumele lor celebre au fost in 80's.

House of Pain au avut bomba aia mare cu "Jump around" dar continuitate tot zero. Ai vazut ce face Everlast acum... I-a venit mintea la cap. Are alta inima(la propriu) si a spus ca e alt om.

2 live crew.. :) si 80 si 90 dar slabuti. Chestii cu sex, petreceri mai mult la misto....

De KLF ... povestea lor e socanta. Am ramas masca in momentul cand am citit despre ei... o sa revin cu un post despre asta ca nu trebuie ratat.
Aliosha

Mesajde Rolf » Vin Mar 15, 2002 11:41 am

Run DMC se chinuie degeaba de 10 ani sa mai scoata cite nimic.

House of Pain au mai scos dupa Fine Malt Lyrics (sau House of Pain - ala cu Jump Around, Life Goes On si Shamrocks and Shenanigans) albumu Same as it ever Was (cu Who's the Man, On Point, Back from the Dead, Running Upon You), mult mai bun ca primu si inca unu pe care nu am pus mina. Da vestea pe care mi-o da Aliosha e socanta si surprinzatoare (si imbucuratoare): n-am facut legatura intre Everlast ala si Everlast asta! Adica nu mi-am inchipuit ca ar fi unu si acelasi.

Posteaza Aliosha alea cu KLF de le gasisesi mai demult, ca-s tari!
Rolf
Junior Member

KLF : Bill Drummond and Jimi Cauty = fucked up motherfuckers

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 16, 2002 12:10 am

Dupa ce au incercat mai multe stiluri de muzica Drummond Cauty au infiintat KLF. In '90 si '91 au devenit celebrii prin hiturile "What time is love" si "3AM is eternal" - poate vi le aduceti aminte...

1. In 92 au fost votat cel mai bun grup britanic si in timpul decernarii premiilor au oripilat audienta cu o versiune hardcore thrash a melodiei "3 AM is eternal".
In timp ce cantau Drumond tragea cu o pusca automata cu gloante oarbe in public anuntand la final "The KLF have left the music industry".
Cum nu ar fi fost de ajuns au livrat in holul hotelului unde stateau cadavrul unei oi moarte si 8 galoane de sange ( transformati voi in litri ca eu nu stiu).
Presa a sarit pe ei si a crezut ca o fac doar pentru publicitate.
In schimb, ca sa demonstreze ca vorbesc serios, au distrus tot ce facusera pana atunci nemaiavand nici cum sa isi reproduca muzica.
Au declarat ca vor mai canta atunci cand se va reinstaura pacea pe pamant....

2. In '93 sub sub numele de nus ce fundatie au facut un concurs
"Cea mai proasta opera de arta" in urma careia castigatorul urma sa primeasca 40.000 de lire sterline.
Initial cel care a fost declarat castigator nu a vrut sa ia banii dar s-a reagandit in ultimul moment vazand ca cei 2 intentionau sa ii arda.

3. In '94 au batut in cuie la propriu 1.000.000 de lire sterline.
S-au plimbat prin toata Anglia cu "opera lor de arta" pe care au intitulat-o "Nailed to the wall" .
Dupa ceva timp s-au retras pe o insula unde in prezenta unui reporter si a unui cameraman au ars tot.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 28, 2002 11:36 pm

Dar de Maxx ce parere avetzi ? Mie imi placeau enorm !
In 1994...au dat lovitura cu piesele Get a way si No more !
Bine...erau comerciali..dar parca erau mai buni decat ceea ce auzim astazi,in materie de muzica comerciala.
Oribilul Mosh
Junior Member

hmmmm

Mesajde Joao » Sâm Mar 30, 2002 10:51 am

Am auzit si eu asa zvonuri despre klf,nu eram sigur de ele,acum vad ca erau adevarate!
Oricum last trai to transcentral e destul de tare!
Ia r referitor la Mc hammer:U can't touch this e cover,asa ca nu vad cum putea face istorie...
Snap erau tari,mie inca imi place Power!
Impresia mea este ca atunci (sfarsitul 80-inceputul 90) au prins aripi astia comerciale,parce pana atunci nu era chiar asa,dar de atunci numai boomuri au fost!:cool:
Joao
Junior Member

Înapoi la De pe muzica