Comentarii la concursul de genialitati
catharsis scrie:alea nu-s omonime sau orice altceva, dar sinonime in nici un caz?
SCOARTA s. 1. v. coaja. 2. cortex cerebral. 3. v. litosferă. 4. covor, (rar) velinta, (inv. si reg.) tapet, (reg.) laicer, (prin Transilv. si Ban.) tehip, (Transilv. si Maram.) tzol. (~ de perete.) 7. chilim. (O ~ inflorată.)
Sursa: Dictionar de sinonime, Luiza si Mircea Seche, Editura Litera International, 2002
alte variante nu exista? sinonime cu explicatia omonimului de exemplu?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, scoarta cu coaja sau cu litosfera sunt sinonime (acealasi inteles, forme diferite), dar scoarta nu e sinonim cu scoarta cerebrala, scoarta terestra, scoarta de copac. astea sunt sensuri diferite ale aceluiasi cuvant. parerea mea ca te-ai exprimat gresit.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
hmm, de acord, m-am exprimat gresit, te simti mai bine?
migule tu cine crez ca mai tine minte istoria de a zecea? ai idee acum cati ani eram io in clasa a zecea? eram sub regimu ceaushescu inca, da?

migule tu cine crez ca mai tine minte istoria de a zecea? ai idee acum cati ani eram io in clasa a zecea? eram sub regimu ceaushescu inca, da?
- gaga
paienjene, ai nimerit de cinci ori. esti la rand de cinci ori.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
haha paiacec ce am mai ras.
http://dexonline.ro/search.php?cuv=cos&source=
ia vez aici ce e shuberu varaza.
bre catarzis fii si matale atent la raspuanse nu ne induce in teroare ca am zapacit netu
http://dexonline.ro/search.php?cuv=cos&source=
ia vez aici ce e shuberu varaza.
bre catarzis fii si matale atent la raspuanse nu ne induce in teroare ca am zapacit netu
- gaga
cecule dai drumu la intrebare ala stii cai dus, ie clar ca e raspuns corect
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Aiule, unde eshti?? Baga intrebarile, ca azi sint in forma! Adi bre, mai repede!! Lasa cafeaua si secretara, ca ai timp de ele mai tirziu.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
mig, aplicand teorema lu' pitagora intr-un triunghi dreptunghic cu, sh-anume catetele de 1, respectiv 2 cm, obtzinem numarul 5: 1 la patrat + 2 la patrat = 1 + 4. acuma shtii care e teorema lu' ptiagora?
vorba lu' shaki, ejt varza.
10 simboliza perfectziunea.

vorba lu' shaki, ejt varza.

10 simboliza perfectziunea.
-
nocturna - Mesaje: 8725
pai ce ? nu e o caracteristica comuna a alora de mai sus ? de exemplu daca il punea si pe Hagi intre aia...trebuia sa fie alta caracteristica. nu am gresit cu nimic. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Atunci eu ma duc sa-mi iau un kebab, ca sa racit de tot neuronu´ nocturnei :yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member