Pet Shopuri in Bucuresti, Ploiesti

pestele din acvariu, muscata din fereastra, "salatile" din gradina ursului

Pet Shopuri in Bucuresti, Ploiesti

Mesajde Mircea » Joi Sep 06, 2001 8:02 am

In orasul meu (Resita) este un singur petshop cu foarte putine accesorii de acvaristica; nici in Timisoara situatia nu este mult mai buna. De curand am gasit o revista pe nume Pet Magazin (sper ca am retinut corect numele); a aparut doar numarul 1. Este acolo o reclama a unei firme din Ploiesti, pe nume ProfiPet. Din cate scrie acolo, este reprezentanta in Romania a firme "tari" ca Tetra, Juwel, JBL. Daca este vre-un ploiestean printre noi, il rog sa ne dea detalii.

Pe mine ma intereseaza cine are Leterit (un fel de lut tropical de culoare rosie), eventual turba in granule (buna de pus in filtru si scade pH-ul) si mai ales pietris cernut si spalat pentru fundul acvariului (in Vest se vinde in saci si au inclusiv tras in teflon, ca sa fie absolut inert in raport cu apa).
Mircea
Junior Member

Re: Pet Shopuri in Bucuresti, Ploiesti

Mesajde Gabi71 » Joi Sep 06, 2001 4:24 pm

Initial trimis de Mircea
In orasul meu (Resita) este un singur petshop cu foarte putine accesorii de acvaristica; nici in Timisoara situatia nu este mult mai buna. De curand am gasit o revista pe nume Pet Magazin (sper ca am retinut corect numele); a aparut doar numarul 1. Este acolo o reclama a unei firme din Ploiesti, pe nume ProfiPet. Din cate scrie acolo, este reprezentanta in Romania a firme "tari" ca Tetra, Juwel, JBL. Daca este vre-un ploiestean printre noi, il rog sa ne dea detalii.

Pe mine ma intereseaza cine are Leterit (un fel de lut tropical de culoare rosie), eventual turba in granule (buna de pus in filtru si scade pH-ul) si mai ales pietris cernut si spalat pentru fundul acvariului (in Vest se vinde in saci si au inclusiv tras in teflon, ca sa fie absolut inert in raport cu apa).

Salut
Profipet este intr-adevar cea mai tare firma.
La mine in oras toate pet shop-urile se aprovizioneaza
cu produse de la Profipet. Au aproape tot ce isi poate dori
un acvarist pasionat. Cind am fost ultima data acolo aveau
pietris insa nu inert si nu aveau laterita. Poate intre timp
au adus. Poti intreba la tel 044-199903.
Granule de turba am cumparat din Bucuresti din Pasajul
Victoria dar am inteles ca au si la Profipet. Au un depozit
imens in Ploiesti si poti cumpara de acolo totul la un pret
mult mai mic dar de minim 5(cinci) milioane (asta era limita
acum 4 luni cind am fost ultima oara). Altfel poti cumpara
aceleasi lucruri si de la magazinul lor din centru de linga
Catedrala.
Gabi71
Junior Member

Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim