Comentarii la concursul de genialitati
intre haine ie pertinenta, in medicamente cam najpa. uda, io locuiesc intr-o casa normala nu farmacie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
unde-tzi zise sa faci curat de fro 3 luni de zile shi tu ni'ica?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
e descantec impotriva deochiului jidovilor (oamenilor roshii cum li se mai spune in popor) din zona maramureshului
uliuliu, ashtia trebe sa fie ecstratereshtrii aia de pe atlantida la cristina roc

shuarec, pune intrebarea cu maaaare atentzie ....
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Da ce Eye , tie nu-ti trebe un algocalmin , nurofen ceva ? Poate o fi in sacul de mancare a lu' Raducu sau in spatele bibliotecii .. sau daca ai camara , cata p-acolo .. sau foloseste un betigash d-ala ce-l folosesc unii sa cate apa 

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
- aphextwinz
- Junior Member
offendere, dezvolta ideea "sa faci curat" ca nu cunosc
uda, repet ie vorba de 7 stecle de un litru olmeca crezi ca pot fi ascunse de un algocalmin?
uda, repet ie vorba de 7 stecle de un litru olmeca crezi ca pot fi ascunse de un algocalmin?
-
eye, au gasit ashtia apa in deshert shi piramizi in romania; nu fa de ris neamu' mascul!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Da' poate nu le-o pus pe toate la un loc ! Vezi , n-or fi pe masa ? Asa si tataie saracu' o blestemat-o pe mamaie ca a ascuns sticla de tuica si a cautat ca nebunu' prin toata casa si cand a ajuns tata acolo l-a intrebat ce e sticla aia de pe masa ..
Tu stii mai bine cat de mare ti-e casa .. cata si tu pi pisti tat

Tu stii mai bine cat de mare ti-e casa .. cata si tu pi pisti tat
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
offendere apa sa bei matale, da? si poti s-o inviti si pe maiti la degustare ca tot da ia sfaturi sa nu mai bem alcuale. de piramide-n romania nu jtiu, jtiu duar de stramosu iuropeanului ca il gasira ajtia la cucuteni da nu jtiu daca-i bun de baut
-
bre ai nu-i zice lui tequila shi apa de foc? fii parshi shi suna-tzi consoarta, spune-i ca i-ai cumparat nushteuce shi l-ai ascuns acolo unde-o tupilat ea 7litrii... fii inventiv...
iar dac'o vezi pe superia arunca cu'n cashcaval dupa ea sa posteze intrebarea ca aici nu e shanse de cishtigat nici macar o bere!
iar dac'o vezi pe superia arunca cu'n cashcaval dupa ea sa posteze intrebarea ca aici nu e shanse de cishtigat nici macar o bere!
-
bre, bea matale apa dintr-aia gasita in deshert io prefer apa dintr-aia din blu agave
sunai consuarta, si m-a taiat cu sheptaru de caro peste asu meu de pica (ce pica am pe ea)...bre da frun detector de alcuale nu s-a inventat?
sunai consuarta, si m-a taiat cu sheptaru de caro peste asu meu de pica (ce pica am pe ea)...bre da frun detector de alcuale nu s-a inventat?
-
misogin
ce-i ala gin?
credeam ca eye ii dupa tequila, shi aia da fimeie 
ce-i ala gin?

-
shaki , fara indicii imi ia 3 zile sa caut ceea ce ma indreapta spre sugestia danoninei sa imi iau o stecla de sierra de la angst numa cu 850 mii numa ca ie de 700 ml ceea ce ie supt doza recomandata de doctor
-
theOffender scrie:misogin
ce-i ala gin?credeam ca eye ii dupa tequila, shi aia da fimeie
vezi ca n-ai intzeles nimic?

aiu ie tata la techila nu dupe si nu-mi mai porcaitzi threadu de comentarii de porcait ie "clasa muncitoare" daca vrei acolo cere-te si puate ti se va da

tanzanieni n-avem si facem colectzie de natzii

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- aphextwinz
- Junior Member
nu chiar, amu ii nobil roman (adica din Rome) shi e ca citeshte prea multzi regi blestematzi
-
bre maiti, tu mai bine te-ai intretine cu offender pe sex si lasi concursu pentru aia care sunt mai prezenti in joc. ie chiar enervant sa te tot asteptam cu intrebari si hinturi. pe bune....
-
aiule, am avut pana de curent aciulea, a fost furtuna mare.
PS: Ofendare, daca gaseshti tu referintzele respective in Druon, ai o bere
eu shtiu ca te depaseshte subiectul- ca shi multe altele, dar daca tu chiar crezi sincer ca numai Droun a scris despre perioada respectiva, ai face bine sa te duci inapoi pe katerinca shi sa-l intrebi pe neatza despre cum agatza el femei.
E mai sanatos pentru tine. then again, cum tu eshti primul individ care a gasit robotzi la Niven, mai shtii?
PPS la aiu: eu nu cred in clueuri, shi intamplator nici in google. O chestie de istorie natzionala ar trebui cat de cat shtiuta.
PPPS: nea Ofendare, daca tu chiar crezi ca ar fi venit vreun nobil roman as in din Roma, ca sa-l apere pe regele Frantzei, atunci ignorantza ta chiar este la fel de adanca pe cat pare.
PS: Ofendare, daca gaseshti tu referintzele respective in Druon, ai o bere
eu shtiu ca te depaseshte subiectul- ca shi multe altele, dar daca tu chiar crezi sincer ca numai Droun a scris despre perioada respectiva, ai face bine sa te duci inapoi pe katerinca shi sa-l intrebi pe neatza despre cum agatza el femei.
E mai sanatos pentru tine. then again, cum tu eshti primul individ care a gasit robotzi la Niven, mai shtii?
PPS la aiu: eu nu cred in clueuri, shi intamplator nici in google. O chestie de istorie natzionala ar trebui cat de cat shtiuta.
PPPS: nea Ofendare, daca tu chiar crezi ca ar fi venit vreun nobil roman as in din Roma, ca sa-l apere pe regele Frantzei, atunci ignorantza ta chiar este la fel de adanca pe cat pare.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
pana de curent in anglia?......... uuuuuuu, e sfirshitu' lumii! doi sori la rasarit shi cu pana de curent!...
furtuna mare? aia din paharul cu apa...
bre afex, avusashi dreptate... faca ea ce facu shi tot in numerale romane dadu'... filip al VI-lea, filip al IV-lea;
eu nu cred in clueuri, shi intamplator nici in google
eye: ay, ay, ay!... sper sa nu ai frun hangover in dimineatza asta ca-i baiu mare!...
da' tre sa admiram stilul...
se ia una propozitie, in care se atribuie vina: curent shi furtuna; tonul folosit e ca la superpiatza, klar shi koncis: 'n-avem! ia valea!'
dupa care nu te dezmeticeshti bine shi ai 3 PS-uri!... doua cu dedicatzie... separate de fraza indecenta: O chestie de istorie natzionala ar trebui cat de cat shtiuta
dupa cum e formulat PS-ul, tre sa intzelegem sa eyewitness ii de vina ca nu s-a raspuns la aceasta intrebare deoarece e o chestie de historie nationala!...
shi mai ales eye se pare ca o shtie!...
ma rog tzie sa nu fi gasit palinka aseara!...
furtuna mare? aia din paharul cu apa...
bre afex, avusashi dreptate... faca ea ce facu shi tot in numerale romane dadu'... filip al VI-lea, filip al IV-lea;
eu nu cred in clueuri, shi intamplator nici in google
eye: ay, ay, ay!... sper sa nu ai frun hangover in dimineatza asta ca-i baiu mare!...
da' tre sa admiram stilul...
se ia una propozitie, in care se atribuie vina: curent shi furtuna; tonul folosit e ca la superpiatza, klar shi koncis: 'n-avem! ia valea!'
dupa care nu te dezmeticeshti bine shi ai 3 PS-uri!... doua cu dedicatzie... separate de fraza indecenta: O chestie de istorie natzionala ar trebui cat de cat shtiuta
dupa cum e formulat PS-ul, tre sa intzelegem sa eyewitness ii de vina ca nu s-a raspuns la aceasta intrebare deoarece e o chestie de historie nationala!...
shi mai ales eye se pare ca o shtie!...
ma rog tzie sa nu fi gasit palinka aseara!...
-
nea Ofendare- continua...
nu de alta, dar chiar n-am mai ras de mult in halul asta, shi valoarea ta ca entertainment provider este de apreciat- chiar ne era dor de suptmarina.
Cine shtie, poate chiar reusheshti sa itzi ascunzi ignorantza...ca asta este problema ta. DE cate ori tzi se demonstreaza cat eshti de neshtiutor intr-o multitudine de domenii, sari sa mushti doar doar te-o crede cineva...oh well... Deshi ar trebui sa recunosc ca ma roade curiozitatea sa vad ce minunatzii mai produci- vezi robotzii lui Niven, explicatzia homosexualitatzii shi alte perle de acelashi soi, din pacate am chestii mult mai importante de facut astazi.
Anyway, cum nu am timp de aruncat clueuri shi ashteptat dupa voi, raspunsul era "banul Maracine" shi este mentzionat, in afara de surse ale vremii, shi in "Biographie de Ronsard". Danone- hotarashte tu cine intreaba mai incolo. Io zic ca afexu, ca oricum el ar fi raspuns.
nu de alta, dar chiar n-am mai ras de mult in halul asta, shi valoarea ta ca entertainment provider este de apreciat- chiar ne era dor de suptmarina.
Cine shtie, poate chiar reusheshti sa itzi ascunzi ignorantza...ca asta este problema ta. DE cate ori tzi se demonstreaza cat eshti de neshtiutor intr-o multitudine de domenii, sari sa mushti doar doar te-o crede cineva...oh well... Deshi ar trebui sa recunosc ca ma roade curiozitatea sa vad ce minunatzii mai produci- vezi robotzii lui Niven, explicatzia homosexualitatzii shi alte perle de acelashi soi, din pacate am chestii mult mai importante de facut astazi.
Anyway, cum nu am timp de aruncat clueuri shi ashteptat dupa voi, raspunsul era "banul Maracine" shi este mentzionat, in afara de surse ale vremii, shi in "Biographie de Ronsard". Danone- hotarashte tu cine intreaba mai incolo. Io zic ca afexu, ca oricum el ar fi raspuns.
- supermouse
- Junior Member
Anyway, cum nu am timp de aruncat clueuri shi ashteptat dupa voi
doamne!... bitte lachen matinal...
din pacate am chestii mult mai importante de facut astazi
mai importante decit concursul?...
doamne!... bitte lachen matinal...
din pacate am chestii mult mai importante de facut astazi
mai importante decit concursul?...
-
migule am adoptat metoda "atac pe flancuri" si am achizitionat o sierra la 700 ml cu 770 mii numa ca la ora 23 ezat in momentu cand apetitu ierea la apojeu lichidu din recipient s-a epuizat in totalitate si ma uitam cu jind la danielsu lu neatza care optimistic vorbind ierea jumate plin sau pesimistic jumate gol.
maiti : cam bati campii , uite o chestie de istorie nationala care ar trebui stiuta : cum isi alinta radu cel frumos calu ?
maiti : cam bati campii , uite o chestie de istorie nationala care ar trebui stiuta : cum isi alinta radu cel frumos calu ?
-
poola mea, ati inceput sa stricati bunatate de subiect! nu sint o persoana razbunatoare, dar stiu ca atunci cind o persoana imi face ceva rau, nu imi este greu sa o distrug. Nu vorbesc de crima sau omor, deoarece sint ilegale si daca stai putin sa te gindesti, sint o solutie extrema. Ma refer la idea de a umili sistematical fiecare milimetru, fizic si psihic. Daca omori pe cineva, ce rushine sau umilinta sufera? Moartea este atunci o poarta de scapare.
Asa ca potoloti-va si hai sa incepem jocul.
Asa ca potoloti-va si hai sa incepem jocul.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Nenea aiule- relevanta din punctul de vedere al istoriei natzionale este urmatoarea chestie: in secolul XIV, cand Philippe al VI-lea cauta aliatzi prin toata Europa, Valahia era considerata suficient de importanta pentru ca susnumitul Philippe sa trimita (shi)acolo un sol in cautare de aliatzi. Think about it.
- supermouse
- Junior Member