Cel mai bun album SOLO
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cel mai bun album SOLO
Sunt curios care album solo va place mai mult?
Am sa enumar cativa artisti:
Rimaru
K-Gula
1-q-Sapro
Cheloo
Ombladon
Mie personal imi place k-gula pt ca la vremea lui a facut ceva super!
Si ''rime de bine'' e tare.
Dintre astea mai noi Imi place Sindromul tourette ;b .Condoleante e mai ingrijit
totusi.
P.S> imi cer scuze daca am uitat alte nume :con:
Am sa enumar cativa artisti:
Rimaru
K-Gula
1-q-Sapro
Cheloo
Ombladon
Mie personal imi place k-gula pt ca la vremea lui a facut ceva super!
Si ''rime de bine'' e tare.
Dintre astea mai noi Imi place Sindromul tourette ;b .Condoleante e mai ingrijit
totusi.
P.S> imi cer scuze daca am uitat alte nume :con:
Cu ochii larg inchisi...spre plus infinit
-
Drik - Junior Member
cred ca ati uitat inac un album marfa...de foarte multa importanta..
operatiunea monstru al prea-raspopitului deceneu!!
vorbele astea, melodia unui tango transmis, nam chef sa scriu un eseu
in fine, el e clar printre primii 4 - cu ombladon, cheloo si cu raku
numa bine..
:yD
am spus ca BE; BEM BEM BEM.....
operatiunea monstru al prea-raspopitului deceneu!!
vorbele astea, melodia unui tango transmis, nam chef sa scriu un eseu
in fine, el e clar printre primii 4 - cu ombladon, cheloo si cu raku
numa bine..

am spus ca BE; BEM BEM BEM.....
- chantonbabylon
- Junior Member
eu votez cu Raku...albumul care m-a facut sa ma uit mai atent la hh-ul romanesc...niste negative de zeci de ori mai bune decat alte solo-uri (cheloo si ombladon nu se pun, fiind pe piata comerciala, si in plus ca nu prea se compara de fapt).
Iar daca e vorba de colaborari...Diferentza d clasa este o melodiie care strange impreuna marii unda-ului (mai putin Vexx, Rimaru)...cantec care reprezinta si va reprezenta undergroundul in continuare.
Apropos...pe coperta zice ca Drew Klein a ajutat la negative...sa fie oare acelasi cu Dru Klein?
Iar daca e vorba de colaborari...Diferentza d clasa este o melodiie care strange impreuna marii unda-ului (mai putin Vexx, Rimaru)...cantec care reprezinta si va reprezenta undergroundul in continuare.
Apropos...pe coperta zice ca Drew Klein a ajutat la negative...sa fie oare acelasi cu Dru Klein?
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
-
muffinass - Junior Member
mdea..
andrew klein = drew klein = dru klein...
- chantonbabylon
- Junior Member
Kam asha:
1.Rimaru - Rimedebine
2.Raku - In mediu vitreg
3. Ombladon - Condoleante
1.Rimaru - Rimedebine
2.Raku - In mediu vitreg
3. Ombladon - Condoleante
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Raku, de departe cel mai bun, pentru originalitate in versuri si pentru instrumentale!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Eu zic ca Ombladon are un album solo misto , imi plac negativele si cea mai tare melodie mi se pare "Nici o lacrima"
That's all I got to say! That's my word!
-
Flash aka Shady - Junior Member
Raku-In mediu vitreg si Ombladon-Condoleante.. si Sindromul Tourette e bun, dar Condoleante parca e mai pe gustu meu 

-
liL`5tarfi5h - Junior Member
mda, nu stiu de ce zic unii(muffinass) ca albumele solo ale parazitilor nu sunt chiar asa bune...poate pt ca nu sunt unda...daca nu ar fi asa cunoscuti cred ca ati avea alta parere. nu zic ca raku, deceneu, rimaru sunt slabi, ba dimpotriva, dar mie imi place f mult Sindromul Tourette....chiar mai mult decat Condoleante(care e mai lucrat) pt ca are un sound dur, nu prea exista ceva asemanator.
Pace
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Si mie imi place mai mult, Sindromul Tourette.Al lui Raku mi se pare cel mai bun.Tare rau albumul.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Greu de tot.Raku,Deceneu,Rimaru,Ombladon,Cheloo pe locul 1 K-Gula pe 2 si 1-q sapro pe 3.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Am intrat a 2-a oara aici sa va zic de Ad Litteram - Stalpul societatii,care e un album fantastic.Mi-a picat ieri in mana si il ascult intr-una de atunci.Cu siguranta il cumpar in original.MERITA!!!
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Interesant de observat aici o chestie...
In urma cu ceva vreme, la scoala fiind si neavand ce face, imi arunc ochii pe revista (parca Bravo era) a unei colege si vad ceva despre Ad Literam. Albumul Stalpul Societatii(cu un batz de chibritpe coperta)....si in revista zice ca e slab...Dupa cum zice Raspopitu si niste cunostinte de ale mele, albumul cica ar fi f bun. Deci cam asa sunt apreciate valorilede cei din revistele romanesti de muzica....daca era vorba de bug..., dar mai bine ma abtin!
N-am ascultat Stalpul Societatii...inca.
PS:Raspopitule, sa-mi zici si mie de unde il cumperi original, ca vreau si io
Peace
In urma cu ceva vreme, la scoala fiind si neavand ce face, imi arunc ochii pe revista (parca Bravo era) a unei colege si vad ceva despre Ad Literam. Albumul Stalpul Societatii(cu un batz de chibritpe coperta)....si in revista zice ca e slab...Dupa cum zice Raspopitu si niste cunostinte de ale mele, albumul cica ar fi f bun. Deci cam asa sunt apreciate valorilede cei din revistele romanesti de muzica....daca era vorba de bug..., dar mai bine ma abtin!
N-am ascultat Stalpul Societatii...inca.
PS:Raspopitule, sa-mi zici si mie de unde il cumperi original, ca vreau si io
Peace
- Asassinu
- Junior Member
Asassinu...http://www.hiphopkulture.net parca e acolo la rubrica Magazin!
-
Mersi mult AdevaRapper!
Am downloadat Ad Literam cu Praetor - Pe cerul muzicii si pot sa zic ca mi-a placut. Nu mi-am facut inca o parere definitiva, dar voi cumpara albumul si voi vedea.
Momentan albumul meu preferat e In mediu vitreg...
Peace
Am downloadat Ad Literam cu Praetor - Pe cerul muzicii si pot sa zic ca mi-a placut. Nu mi-am facut inca o parere definitiva, dar voi cumpara albumul si voi vedea.
Momentan albumul meu preferat e In mediu vitreg...
Peace
- Asassinu
- Junior Member
Mie nu mi-a placut deloc Pe cerul muzicii si nici Ad Litteram, in general, dar asta e doar parerea mea.
In schimb, pe langa albumul solo Raku, pot spune ca cel mai elaborat a fost cel al lui K-Gula, pe care se gasesc unele piese foarte foarte tari.
In schimb, pe langa albumul solo Raku, pot spune ca cel mai elaborat a fost cel al lui K-Gula, pe care se gasesc unele piese foarte foarte tari.
-
Am ascultat mai mult Pe cerul muzicii si pot sa zic ca nu mai sunt la fel de incantat...sincer, pe mine mai mult ma intereseaza tehnica decat vocea...iar refrenul ala e unul clasic VeritaSaga(ceea ce nu ma prea impresioneaza).poate n-am dreptate, dar asa cred.
peace
peace
- Asassinu
- Junior Member
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2