Comentarii la concursul de genialitati
bre cecule, io-l gasii de la tzapinarii, da` n-aveam timp atunciea sa stau pe pus intrebari sh-ashteptat raspuns, da` daca voi n-atz profitat de tinpu scurs...
nu-i bai, vezi ca nu prea ma bag pe concurs den motiv de cunoshtintze (bine) limitate:)!

nu-i bai, vezi ca nu prea ma bag pe concurs den motiv de cunoshtintze (bine) limitate:)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
moshule, cre ca potzi mai mult! aia e esplicatzie la mintea cocoshului! zi-i varianta pe bune dac-o cunojti!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nu stiu sigur. stiu doar ca a facut deplasarea in Mexic..si ca nu a fost utilizat nici un minut...din cauza unui conflict cu antrenorul, care la acea vreme era Angelo Niculescu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aidi bre, ca ierea tensionata atmosfera!:)
plus ca nu m-ajtebtam sa mi se raspunda acolo!
oricum, scuze, nu mai fac d`astea veci! ok?
plus ca nu m-ajtebtam sa mi se raspunda acolo!
oricum, scuze, nu mai fac d`astea veci! ok?
-
e corect nae ?
ps : discutam aici despre Dobrin..si pe urma nu mai facem. promit eu :B

ps : discutam aici despre Dobrin..si pe urma nu mai facem. promit eu :B
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bre moshule, ie corect ce zici matale, da` tot nu-i ce vreau io!
adevaru ie ca am cetit mai demult pe unteva motivul real, care motiv n-a putut fi facut public atunci(adica in `70), da` l-am uitat shi chear eram curios, da` daca nu-l jtii...
pese: puate s-a facut manga cu techila shi dribla fara minje, d`aia nu-l bagara in iechipa...
adevaru ie ca am cetit mai demult pe unteva motivul real, care motiv n-a putut fi facut public atunci(adica in `70), da` l-am uitat shi chear eram curios, da` daca nu-l jtii...
pese: puate s-a facut manga cu techila shi dribla fara minje, d`aia nu-l bagara in iechipa...
-
Duamne fereste ! Dobrin sa puna gura pe alcool ? 

-
legat de dobrin:
1. se imbata de fiecare data cand avea ocazia, fiind "acompaniat" de dan coe, dar dupa ce si-a dat seama ca
2. era sabotat de jucatorii care activau la echipa de langa spitalul de urgenta. de exemplu, mircea lucescu si florea dumitrache nu-l inghiteau pe dobrin nici macar cu lamaie, care de regula cam taie greata.
1. se imbata de fiecare data cand avea ocazia, fiind "acompaniat" de dan coe, dar dupa ce si-a dat seama ca
2. era sabotat de jucatorii care activau la echipa de langa spitalul de urgenta. de exemplu, mircea lucescu si florea dumitrache nu-l inghiteau pe dobrin nici macar cu lamaie, care de regula cam taie greata.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
iauite bre, unii uoameni dupe ce suje pasta den pixu la altz uoameni ie plini de informatzi(i).
deci brava baixu! da` tot nu ma lamurii: nu a jucat finca n-avea lucescu lamaie?:)
las` ca-mi spui cant vii de la eforie!
deci brava baixu! da` tot nu ma lamurii: nu a jucat finca n-avea lucescu lamaie?:)
las` ca-mi spui cant vii de la eforie!
-
-
weed13 - Mesaje: 1868
paiacec scrie:de egzemplu mainetzi zice!Acuma nu,in nici intr-un caz!

'Keep watching'
-
viva - Junior Member
-
weed13 - Mesaje: 1868
mascatzii
mascatz
later edit: wrong place
ps
apropo, ieri am crezut ca dex online e o vorba din aia, gen ia mai du-te in dexul meu online deaici!...
abia pe urma descoperi miracolul
mascatz
later edit: wrong place

ps
apropo, ieri am crezut ca dex online e o vorba din aia, gen ia mai du-te in dexul meu online deaici!...
abia pe urma descoperi miracolul

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
neee, din pacate pentru noi ajtia cultzii, o aparut pe net biblia onlain, decs onlain, orice agarici pua sa se dea studios.
in fapt asta era initzial ideia concursului meu, sa pui intrebari de cultura uarecum jenerala pe care sa nu le gasesht pe net.
poi sa dai hinturi ca omu sa caute si sa citeasca si sa se cultive unpic vrand nevrand.
da shtii ce greu ii?
ia zicetz, schinb intrebarea cu cagulele?
in fapt asta era initzial ideia concursului meu, sa pui intrebari de cultura uarecum jenerala pe care sa nu le gasesht pe net.
poi sa dai hinturi ca omu sa caute si sa citeasca si sa se cultive unpic vrand nevrand.
da shtii ce greu ii?
ia zicetz, schinb intrebarea cu cagulele?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nanooka? bre!... avusei 125 de kgs, shi-o trebuit sa ajung la 105 ca nu mai aveau ashtia loc de mine!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
devine tot mai interesant:)!
-
lasa risu' de kg-urile altora shi fa bine de valideaza ceva acolo sau schimba dreaq asta intrebare dexoasa
-
danone, interpretatoareo!
ia vezi ce scrie in titlu la sredu asta? poi ce treaba aveam io cu ofensatoru? io ziceam de uoamenii sheia cu cagule bre shi de imensitatea raspunsurilor!
huideo!
la aiu shi la balrogu sa le fie rushine ca-mi fac declaratzii de dragoste in lipsa! oricum, ajtebt florile (de miní£) shi dup-aia mai vedem pe care-l aleg!
pese: pentru interpretz, glumeam bre!:)
ia vezi ce scrie in titlu la sredu asta? poi ce treaba aveam io cu ofensatoru? io ziceam de uoamenii sheia cu cagule bre shi de imensitatea raspunsurilor!
huideo!
la aiu shi la balrogu sa le fie rushine ca-mi fac declaratzii de dragoste in lipsa! oricum, ajtebt florile (de miní£) shi dup-aia mai vedem pe care-l aleg!
pese: pentru interpretz, glumeam bre!:)
-
vai de mine shi de mine, a ajuns sa minta shi google, in cin' mai potzi avea incredere in ziua de azisursa ta minte cu nerusinare

uite na: http://www.wordiq.com/definition/Rules_of_the_road shi uite cilea: http://www.fact-index.com/r/ru/rules_of_the_road.html
-
uite bre ca ma facusi sa-mi stric ochisorii pe gugal
Until 1965, driving was done on the left-hand side on roads in Sweden. The conversion to right-hand was done on a weekday at 5pm. All traffic stopped as people switched sides. This time and day were chosen to prevent accidents where drivers would have gotten up in the morning and been too sleepy to realize *this* was the day of the changeover.
Until 1965, driving was done on the left-hand side on roads in Sweden. The conversion to right-hand was done on a weekday at 5pm. All traffic stopped as people switched sides. This time and day were chosen to prevent accidents where drivers would have gotten up in the morning and been too sleepy to realize *this* was the day of the changeover.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220