Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
Nu am dat pe nimeni afara din locomotive. Am cerut parerea a 6 useri...si toti 6..au zis ca n-ai ce cauta printre noi ! La parerea lor..am adaugat-o si pe a mea.
Lasa...ca in primavara mai faci tu niste poze d'alea de imi plac mie...si poate zeii se indupleca si iti iarta purtarea.
Lasa...ca in primavara mai faci tu niste poze d'alea de imi plac mie...si poate zeii se indupleca si iti iarta purtarea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Roc cic, daca nu stii comportamentul vatmanului locomotivei nu te mai baga, da? lasa-l macar acum sa-si duca singur razboaiele, ca atunci cand era admin avea doua umbrele sub care se ascundea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Unii useri ar trebui sa-si vada de Romario...si sa ne lase cu problemele noastre !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
auzi ma nene, nu mai amesteca rahatul. stii foarte bine ce comportament de otot rahatul ai avut cand a iesit Necko din locomotivele vietii sa se inscrie pe clasa muncitoare. mie in locul tau mi-ar fi rusine sa mai postez.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Asta ati facut azi!? mrr....
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Necko nu a fost niciodata in locomotive. Vezi ca esti prost informat ?
Stii cum esti tu ? Ca un copil de 10 ani...care atunci cand vin televiziunile sa le ia interviuri fotbalistilor...sar si ei in planul secund...sa se vada la televizor. Asa si tu...cum se intampla ceva pe forum cu care n-ai legatura...vrei sa apari si tu in cadru.
Vezi ca se da fotbal din Spania pe TV Sport...daca te plictisesti !
Stii cum esti tu ? Ca un copil de 10 ani...care atunci cand vin televiziunile sa le ia interviuri fotbalistilor...sar si ei in planul secund...sa se vada la televizor. Asa si tu...cum se intampla ceva pe forum cu care n-ai legatura...vrei sa apari si tu in cadru.
Vezi ca se da fotbal din Spania pe TV Sport...daca te plictisesti !
-
Oribilul Mosh scrie:Lasa...ca in primavara mai faci tu niste poze d'alea de imi plac mie...si poate zeii se indupleca si iti iarta purtarea.
Pe mine nu ma mai intereseaza forumul ala (apropo, am trecut de 1870 de posturi

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=315831&postcount=4462
Gestul conteshte.
PS: baix, o incurci pe necko ci |darken| aka superkitz.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
ON TOPIC:
Eu am fost la club....am baut vodka multa cu cranberry, am platit pt un masaj..am mancat la Mc Donald's si cam atat:)....asta a fost azi-noapte...mai stau 2 ore si ma duc la spital, sa vad daca toate-s bune si frumoase cu incizia la san , da Doamne sa se fi inchis..
Moshule si astialaltzi, hai ca prea ati deviat de la subiect:p
Eu am fost la club....am baut vodka multa cu cranberry, am platit pt un masaj..am mancat la Mc Donald's si cam atat:)....asta a fost azi-noapte...mai stau 2 ore si ma duc la spital, sa vad daca toate-s bune si frumoase cu incizia la san , da Doamne sa se fi inchis..
Moshule si astialaltzi, hai ca prea ati deviat de la subiect:p
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Eu m-am uitat la Beckham cum a dat gol superb din lovitura libera.
-
daca e bere nemtzeasca vreau, daca e romaneasca tot vreau. Dar as prefera ceva mai alcoolizat sa ma incalzeasca (,) ca ma incepe o raceala. 

-
Da, sper sa mearga. Cu antibioticele merge tot timpul.
Cum se raceste vremea oleaca, cum ma prinde.
Iar o sa incep tratamentul cu Brohmovaxon.

Cum se raceste vremea oleaca, cum ma prinde.

-
wooow.... ce zici tu acolo de medicamentu asta, eu nu-ntzeleg 
ontopic, cel mai bine imi pare de bikini pe care mi i-am cumparat azi *p
in uichend am trebi... ii invatz engleza pe nishte kinderashi... imi face placere, dar ma trezesc devreme
mi-e sommmmmmnnnnn

ontopic, cel mai bine imi pare de bikini pe care mi i-am cumparat azi *p
in uichend am trebi... ii invatz engleza pe nishte kinderashi... imi face placere, dar ma trezesc devreme

mi-e sommmmmmnnnnn

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
De fapt, medicamentul acela este un fel de vaccin (tablete) care se ia cate una zece zile pe luna, timp de trei luni. Si o vreme, chiar n-am mai racit.
vezi titino, ca te-ngrashi!

vezi titino, ca te-ngrashi!

-
-
Azi am stat aksa si am invatzat, am fost baiat cuminte :a
Ma retrag la culcare k maine am o zi importanta, sa-mi tineti pumnii!!!!
sper sa fie bine
Pup u all!!!
Ma retrag la culcare k maine am o zi importanta, sa-mi tineti pumnii!!!!

Pup u all!!!
-
Puyutzu2000 - Junior Member
azi ma culc.ca-n fiecare zi.poate azi mai repede.somn usor,patrie!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Am fost cu Stef la o bere, dupa care am plecat in alta terasa, am mancat o pizza (si eu, superkitz
) si am ras... am ras cu lacrimi, n-am mai ras atat de luni de zile
:):)

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma