Buna dimineatza, Necko !

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Necko » Mar Sep 14, 2004 7:07 am

neatza si tie, draga Crinutza! somn usor si vise placute. si noi te iubim mult ! :kiss:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde tedytza » Mar Sep 14, 2004 7:22 am

ziulika buna tuturor!!! ash sorbi shi ochishorii o cafelutza dar nu am voie :cry: ..totushi am sa profit de un moment in care Necko nu va fi atenta shi am sa fur o guritza din canutza ei ;-)
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
tedytza
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Sep 14, 2004 7:35 am

neatza, tedytzo ! hai ca ma fac ca nu observ nimic.

o zi minunata si tie !
aizzz&co
Necko

Mesajde tedytza » Mar Sep 14, 2004 7:39 am

atunci hai ca m a pergatesc sa o comit....tnx Necko...eshti o dulcika... :kiss:
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
tedytza
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Sep 14, 2004 7:44 am

buna dimineatza tedytza, necko :) azi am ajuns mai devreme la scarbici :D buna dimineatza somnorosilor care nu v-atzi trezit: super, weet, misha, katzy... a, si bine ai revenit, mr. q :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 14, 2004 8:28 am

Buna dimineatza la prieteni, nuapte buna lu J'adore...care spre sa viseze ca mananca clatite cu ****** ! ~p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Sep 14, 2004 8:30 am

neatza mosh, necko, crina, shaki, tedytza...neatza si celor care nu s'au trezit pana acum:D
whoz got the coffee?
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 14, 2004 8:32 am

Pentru ca m-ai pus pentru prima oara...primul nu pot sa nu-ti dau si eu buna dimineatza. :D
Hai noroc, Catalina !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Sep 14, 2004 8:37 am

sa traiesti cristinelu:D
kahlan
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Sep 14, 2004 11:11 am

neasa ,lume multa ce esti care esti!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Sep 14, 2004 11:12 am

eu acu' m-am trezit. deosebit de deprimat. maine suntem inapoi in iad,damn!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 14, 2004 1:10 pm

Neatza tuturor ! Cam tarziu , stiu , dar am si papat ! Ploua , ploua , ploua , vreme de betie .. Ce vreme ! Nu vreau ploaie :cry:
Sa aveti o zi buna !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Titina » Mar Sep 14, 2004 5:38 pm

io acu va salut...k azi n-am apucat sa va zic buna dimineatza :D oricum...nici acu nu is treaza de-a binelea ~p
Titina
Junior Member

Mesajde Puyutzu2000 » Mie Sep 15, 2004 6:00 am

Neatza ppl!!!
nu-mi vine sa cred k m-am trezit la ora asta ;o have a nice day at school :lol:
Puyutzu2000
Junior Member

Mesajde Mtz » Mie Sep 15, 2004 6:13 am

:kiss: ete ca-s a doua! Buna dimineatza copii! Cum a fost in vacantza? Ete io-s treaza la ora asta desi nu mai am nici o treaba cu scoala! Si sa nu va vad botoshi ca incepe scoala ca maine poimaine luatzi vacanta! ;v
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde kahlan » Mie Sep 15, 2004 6:40 am

aoleu taceti cu scuaala arzar focu sa o arza, copirait jadore
neatzaa:yD
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Sep 15, 2004 6:46 am

bah shi io....abia m-am trezit...lolz...sa vezi....incepe mama dimineatza saraca,deja speriata de mine: auzi,sa te imbraci decent te rog eu shi sa nu-ti pui zorzoane shi lantzuri ~p ...ok,ok...cum zici tu....mi-am luat doar bratzarile alea subtziri din guma sau din ce sunt ..plastic :D shi una cu Evanescence... ~p shi m-am imbracat decent deci...tre a sarbatorim...eu,imbracata normal...sper...la deschiderea shcolii... ~p
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Sep 15, 2004 6:49 am

mah, eu imi iau pe langa haine bratarile de ieri, si inca alte cateva, ca astia s'au obisnuit cu mine:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Sep 15, 2004 6:50 am

Buna dimineata, scolarei si scolarite plini de fitze!

deci, ca directoare a scolii de pe fanclub decretez:

astazi se vor duce la scoala doar cei care vor. cei care mai doresc o zi de vacanta sunt liberi sa se distreze cum vor.

in cazul in care mergeti la scoala, sunteti obligati sa va duceti la ce ora doriti, sa va imbracati cit mai fitzos, fetele sa va pupati intre voi ca si cum reintilnirea de azi e cea mai placuta surpriza si sa va complimentati reciproc, chiar daca parerea voastra personala este cu totul alta, sa fiti cu ochii pe baieti si sa va shushotiti una alteia impresiile despre ei. baietii, dupa ce veti da traditionalul noroc toti cu toti si intre toti, dupa ce comentati putin campionatele de fotbal si dupa ce va veti lasa pupati de fete, poate lasati la o parte formalitatile si puneti de o miutza, ca ce altceva sa faceti?

acuma, va rog sa ma scuzati, pina nu suna clopotelul, vreau sa-mi beau cafeaua.

Bafta, dragii mei! mult succes si aveti grija de voi. hai, usor, usor ca trece si anul acesta :)
aizzz&co
Necko

Mesajde kahlan » Mie Sep 15, 2004 6:51 am

si eu imi beau cafeaua..
nana, referitor la liceu' meu...care baieti?~p
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Sep 15, 2004 6:53 am

pey deh....pisic....da' cik la mama vrea acu' la Jean Monnet sa dau o impresie defata cuminte shi silitoare...shi o fata buna... ~p ha ha...cik nu mai e cum afost la Tonitza....yeah,yeah....leave me alone...
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Sep 15, 2004 6:56 am

stiu cum e mah...asa am patit si eu acu un an~p
doana directuare, ne dati voee cu rle in ore?:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Sep 15, 2004 7:00 am

lol....las' k in primele saptamani par o fata cuminte shi buna...shi silitoare.....cum or mai vrea ei :) dup'aia m-arat p mine :) adevarata me...oricum...deshteapta sunt,deci dc tre sa mai shi las bratzarile acasa... :D k nu-mi spun ei mie cu ce bratzari shi ce haine vin...eh...sa-nvatz bine,asta ar trebui sa-i doara :) nu mai multe...
Titina
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Sep 15, 2004 7:10 am

k@tzy, ai voie numai daca nu te plimbi in jurul catedrei ca ametzeste profesoru/profesoara. in rest np.
aizzz&co
Necko

Mesajde Titina » Mie Sep 15, 2004 7:12 am

ha ha... ~p marpha,hai toti cu rolele prin cls... :D lol...ieshim la tabla cu rolele :)
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Sep 15, 2004 7:15 am

sar'ma:yD
ma duc sa'mi rup picioarele...puate asa nu mai merg la scuala:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Sep 15, 2004 7:19 am

hai k io nu mai am timp sa-mi rup nimik ~p k tre sa plec... :) lolz
Titina
Junior Member

Mesajde Mtz » Mie Sep 15, 2004 7:42 am

Ce frumos e la voi la scoala! Eu n-am nici o amintire placuta decat betziile de dupa ore ;M sau in timpul....in rest....Directorul facea urat daca te vedea in pantaloni stramti, nu e cazul meu, sau cu camashi in carouri, de care spunea ca sunt camasi inflorate ~p ....mi-a dat eliminare 3 zile pt o camasa inflocaroata! m-am dus cu diriga si m-a iertata! He he...si nu mai spun de lanturi si bratari si cercei prea mari si machiaj, iar nu e cazul meu si parul meu ca de ce mi l-am facut la coafor asa cretz, era sa-mi iau iar eliminare ca m-am nascut cu parul cretz ;P Ata ete! nu va mai plangeti atata de scoala ca la voi nu-i dictatura ca la mine....cica COlegiul Tehnic Mecanic GRivitza X-( ... a inebunit lumea! si daca ti se dadea eliminare erai obligat sa vi la scoala si profii iti puneau absente! si daca aveai peste 10 absente cate un pct la purtare la sfarsit de an scadeau, iar daca aveai peste 20 iti trimitea advertisment acasa, iar peste 40 iar eliminare ~p Culmea prostiei si alta nu! Nu aveai voie sa fumezi nici macar in curte, iar nu e cazul meu, intrau profi de serviciu dupa tine in toaleta sa vada daca fumezi, amenda de cateva sute de mii....si multe multe altele....o sa va mai povestesc din Colegiul Nf-utilor! ca am o groaza...dar numai amintiri placute nu se pot numi! :hi:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Shaki » Mie Sep 15, 2004 8:06 am

Toamna, se numara bobocii toamna/Toamna, ca-n fiecare an... :)
Buna dimineatza si sa avetzi o zi placuta la scoala... vai ce aglomerat era in autobuz, numai copii frumoshi...
Mtz, crezi k la noi era altfel? Faza cu absentzele cel putzin mi se pare normala... deshi la noi era doar teoretic, practic nu se tinea cont... Oricum sunt frumoshi anii de liceu, cu toate interdictziile din jur si cu toate problemele, nu? :) Hai k m-am trezit optimista :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde UnCopilutz » Mie Sep 15, 2004 8:41 am

colegii mei,la ora asta cred ca sunt la scoala.eu sunt atat de fericit ca , totusi , am reusit a-mi prelungi cu inca o zi vacanta asta.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma