Ce v-a enervat astazi ?!
ca mi-e somn dupa cateva ore...de stat pe dinafara scolii.macar as zice daca as face ceva util.dar ma trezesc dimineata si pe ora doo sau trei sunt rupt.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Faptul ca m`am trezit la 5 juma` exact cand dormeam mai bine.
Ca mi`am calcat fusta degeaba, cand am puso pe mine mi`am dat seama ca nu ma pot duce in ia la scoala ca e prea scurta, si alta nu pot sa iau ca toate sunt la fel de scurte, mortii lui de regulament scolar!
Faptul ca in 25 de min eu plec, si inca nu stiu cu ce sa ma imbrac :M
Ca mi`am calcat fusta degeaba, cand am puso pe mine mi`am dat seama ca nu ma pot duce in ia la scoala ca e prea scurta, si alta nu pot sa iau ca toate sunt la fel de scurte, mortii lui de regulament scolar!
Faptul ca in 25 de min eu plec, si inca nu stiu cu ce sa ma imbrac :M
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
A venit Vaca azi in camera la mine la camin si a zis ca-i mai mizerie ca la baieti, si cica Sanepidul o sa-si puna mainile in cap si o sa leshine cand o sa vada ce-i acolo. Iar dupa ce a plecat din camera, i-am zis "Muuuu si tzie!".
Si dup-aia iar m-am intalnit cu duamna Vaca pe scari si dupa ce trece de mine, "Buna ziua don'shoara". Cred ca aia vrea sa ne salutam de 100 de ori pe zi.
Si dup-aia iar m-am intalnit cu duamna Vaca pe scari si dupa ce trece de mine, "Buna ziua don'shoara". Cred ca aia vrea sa ne salutam de 100 de ori pe zi.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
O librarista cretina care intreaba "voi ce cautati",desi eu stateam cu o culegere in mana.Ii zic asta caut.la care ea..."atunci zbori de aici daca ai gasit".Nu m-am putut abtine si i-am dat o vorba veche romaneasca sa auda toata libraria.Nu regret nimic:)
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
De ce nu i-ai spus ca-ti plac mai mult sticlele de bere? Prosta dracului, cum te pune ea sa citesti cate ceva inca de la 15 ani, cand de-abia ai invatat sa citesti! Nu i-ai spus ca mai ai timp pana la 50 de ani, cand n-o sa mai fii asa buna si o sa ai mai mult timp liber, nefiind ocupata cu sedintze foto de supt sticle de bere si manjiri cu sanje si matze?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Asa se intampla in clasele cu elevi ca tine: din 20 -30 de oameni la fel de prostovani, tre sa le dai si 9 si 10 ca sa dea bine. Tre sa ie cineva si premiu intai si doi, nu-i potzi lasa pa tatzi corijentzi si repetentzi. Mai ales p-aia mai bogatzi. Tata-tau mai face si cate-o sponsiorizare acolosha? Ha? ca alfel nu-nteleg.
-
piskeshu - banned
Asculta-ma bine fiintza bovina: io nu te-am injurat , nu t-am stalcit nicu ala penal, deci te rog sa-i spui pishule mamei tale, tatalui tau si altor animale de turma cu care te inrudesti , in afara de bunica ta care t-a dat sfatu cel bun! Faptu ca esti buna da pl nu scuza lipsa ta de cultura , inteligentza si bun simtz? Ai inteles pizdulino?
-
piskeshu - banned

lipsa ta de cultura , inteligentza si bun simtz?
psikeshu

plus de asta bunica'sa pare o tipa pragmatica..s'a gandit la viitorul fetii..nu ie buna de jcoala deci sa gaseasca o metoda prin care sa'shi asigure venitu' necesar ezistentzei..adek sa se apuce de cartzi:yD..ie shi asta o metoda tre' sa recunoshti..mai ales dak ejti norocos din fire..shi ia ie norocoasa n'ai vazut cu cate calitatzi a inzestrat'o natura (n.r. doo..mari..cel putzin ajea reiese din poze)..
sanatate macsima
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Ma, Yehova, stii care- i principala calitate cu care a inzestrat-o natura? Banii lu' ma-sa si-ai lu tac-su fara de care acuma cine stie ce trotuare facea si pe unde.
-
piskeshu - banned
io ie
bre pishkeshule io nu ma bag la d'astea cu famelie and stuff ca nuj din ce'o face tac'su banii shi ma trezesc maine poimaine cu raketzii la ushe..
sa faq trotuaru?..bre' mai bine s'ar ocupa de shosele..ie mai inportant carosabilu'..parerea mea..
rock kitsch..hai nu te supara..nici Beethoven n'a fost in depline facultatzi fizice&mintale shi iote ce om cunoscut o fost:D..io nu sunt jenu' care judeca oamenii dupa handicapurile lor conjenitale..ma ghidez in veatza dupa principiu' "Haina face pe om shi tzatzele pe femeie!"..so vezi in ochii mei ejti un reprezentant de seama al socetatzii..spre deosebire de pishkeshu care se scobeshte de 2,086 posturi in nas shi spune tot felu' de lucruri ciudate shi neinteresante..pe cine naighba sa intereseze de ex ce'i aia glosematica..clar ie legat de buze shi de loreal..probabil ca ie fo noo campanie pt glosuri mate..cu alte cuvinte potzi sa gaseshti esplicatii corecte shi in mod intuitiv la ce'tzi mai foloseshte atunci sa citeshti cartzi d'alea cu multe pagini shi fara poze..
hai sper ca acu m'am pus bine cu tine..shi d'acu 'nainte ai sa ma pupici dulcici in posturile tale
sa faq trotuaru?..bre' mai bine s'ar ocupa de shosele..ie mai inportant carosabilu'..parerea mea..
rock kitsch..hai nu te supara..nici Beethoven n'a fost in depline facultatzi fizice&mintale shi iote ce om cunoscut o fost:D..io nu sunt jenu' care judeca oamenii dupa handicapurile lor conjenitale..ma ghidez in veatza dupa principiu' "Haina face pe om shi tzatzele pe femeie!"..so vezi in ochii mei ejti un reprezentant de seama al socetatzii..spre deosebire de pishkeshu care se scobeshte de 2,086 posturi in nas shi spune tot felu' de lucruri ciudate shi neinteresante..pe cine naighba sa intereseze de ex ce'i aia glosematica..clar ie legat de buze shi de loreal..probabil ca ie fo noo campanie pt glosuri mate..cu alte cuvinte potzi sa gaseshti esplicatii corecte shi in mod intuitiv la ce'tzi mai foloseshte atunci sa citeshti cartzi d'alea cu multe pagini shi fara poze..
hai sper ca acu m'am pus bine cu tine..shi d'acu 'nainte ai sa ma pupici dulcici in posturile tale
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
piskeshu scrie:acuma cine stie ce trotuare facea si pe unde.
mai bine asa ca ii lua painea de la gura lu baicsu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii