Viteze maxime in q3 (ups)

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

Mesajde luminoux » Vin Sep 24, 2004 12:54 pm

:) aceeasi grupa.. valorica sau cum ? :p
ziceam cu timescale sa te uiti la demo ca sa vezi mai in detaliu
ca sa faci tu treaba.. fara.. ca e un fel de cheat.. cu timescale mic poti sari mai mult decat normal.
despre versiune.. e recomandat sa o upgradezi cand o sa ai ocazia... incepe scoala in curand.. esti la facultate frumos.. o sa ai ocazia :)
si rake a promis ca dupa ce incepe scoala se ocupa de site in continuare... deocamdata e frumos.. urmeaza sa-l faca functional :)
si atunci vom putea purta discutii interminabile despre lucruri din astea si vom inventa si noi romanii roata...
take care
"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
luminoux
Junior Member

Mesajde rake » Sâm Sep 25, 2004 1:57 pm

am incercat si io o leaca harta asta pe care tat va bateti voi
dar am jucat cu un mouse cu bila care nu prea merea in dreapta si am scos :

sjt2[df.vq3]00.07.728(rAke.Romania).dm_68

stiti ce sa faceti voi in continuare ?

runu de la cos1_beta7b ala cu steagu un spate :}
rAke | Romanian DeFrag League
rake
Junior Member

Mesajde luminoux » Sâm Sep 25, 2004 3:02 pm

rake scrie:runu de la cos1_beta7b ala cu steagu un spate :}

adica ala care iese in peste o secunda ? :D
that would be red team

Also... fara arme... doar strafing pp.
"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
luminoux
Junior Member

Mesajde rake » Sâm Sep 25, 2004 5:54 pm

nush exact care usa da iti arat io cand ne jucam online
rake
Junior Member

Mesajde Groparoo » Sâm Sep 25, 2004 8:27 pm

luminoux scrie::) aceeasi grupa.. valorica sau cum ? :p

grupa B de la rql...eram in aceeasi grupa..si am zis k as fi vrut sa joc cu tine k ai movement bun :N

pt rake..si io tot cu mouse cu bila am scos 07.784
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde luminoux » Dum Sep 26, 2004 12:28 am

@rake : stiu usa.. da steagu e always blu la intrare.. si daca esti in blu tim.. ajungi la capat.. inhati steagu rosu si te teleporteaza peste ala albastru si gati intr-o secunda :) daca vrei asa atunci am pe la 0.900 record
cu red team n-am sau daca am nu e relevant ca nu pot face calumea traseu' si tot pic de multe ori pana sa reusesc sa trec.. in vreo 2 locuri chiar de f f multe ori :(

@Groparoo : prin ce rationament ? ca n-am fost inscris la rql... cine stie unde as fi ajuns.. poate ma confunzi... ;i .In orice caz.. pe data viitoare ;)
luminoux
Junior Member

Mesajde rake » Dum Sep 26, 2004 12:01 pm

luminoux scrie:@rake : stiu usa.. da steagu e always blu la intrare.. si daca esti in blu tim.. ajungi la capat.. inhati steagu rosu si te teleporteaza peste ala albastru si gati intr-o secunda :) daca vrei asa atunci am pe la 0.900 record
cu red team n-am sau daca am nu e relevant ca nu pot face calumea traseu' si tot pic de multe ori pana sa reusesc sa trec.. in vreo 2 locuri chiar de f f multe ori :(

io ziceam de runu ala care nu il gati intr`o secunda
fa`l pe ala
io am tot jucat online harta aia cu unu pretin si aproape ca am facut`o dintr`o`data fara sa cad, unde am probleme e acolo la strafepads :))
rake
Junior Member

Mesajde luminoux » Dum Sep 26, 2004 2:11 pm

strafe padz... master :p ... n-am cazut ever... doar la alea care-s 2 de la sf mai dau pe langa... strafatu pe barna ma omoara pe mine.. si cateodata si ala de cazi mult si e un sg pad...

apropo de padz.. I luv padz ... si stii cum se spune : "154th time's the charm" :yD . Stiu ca nu e cine stie ce... black II nu-mi iese cu beat-strafes.. desi distantele is aceleasi ca la I ... dar e prima data cand reusesc acolo si dupa aia mi-a mai iesit de 2 ori in urmatoarele 5 min.. deci n-a fost chiar o intamplare.. incep sa ma prind :)
n-joy
Fişiere ataşate
lumi_cos_black_i.zip
(101.9 KiB) Descărcat de 139 ori
luminoux
Junior Member

Mesajde rake » Dum Sep 26, 2004 5:39 pm

nu mai tot puneti demouri ca nu am unde sa le vad, stau pe un P200 si nu cred ca mere defragu pe el

si asa sa va mai zic cate ceva noutati in legatura cu defragu si filmele de defrag, prietneul meu Lags lucreaza la "The Final n00b 2", partea a doua a filmului The Final n00b, si ca sa vezi, a zis ca in film apar prietenii lui de pe quakenet si m`a invitat si pe mine sa il ajut cu 2-3 demouri daca se poate, ca sa apar si io inca intr-un film ;)

too good for meeeee
rake
Junior Member

Mesajde Groparoo » Lun Sep 27, 2004 6:40 pm

urla modestia in tine :)
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde EroarE » Lun Sep 27, 2004 8:45 pm

pai nu m-ar deranja sa apara un autohton in filmuletzu respectiv..modestia isi are rostul ei..aici nu prea ce rost :D..serios
@^%@!#@#)&$+_+*_*&#^%$
EroarE

Anterior

Înapoi la Generalitatzi