)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ador zapada
bine ai venit draga iarna
stiu cum e cu spalatu ,pe vremuri am participat cu multa energie la asa ceva
bine ai venit draga iarna
stiu cum e cu spalatu ,pe vremuri am participat cu multa energie la asa ceva
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
k@tzy scrie:Daca il mai aud pe vreunu ca zice ca urashte iarna, il bat:D
Eu urasc iarna ca e frig! imi place in schimb sa ma plimb cand ninge lent cu fulgi mari :p e.....romantic!
mylord, bre! pai tu esti in iad, ninge si la tine?

-

Love2Fly - Junior Member
io urasc iarna pt ca imi ingheatza tot timpul mainile si picioarele, indiferent de cate perechi de sosete am in picioare sau ce manushi am in maini....Mi se invinetzesc mainile si mi-e frig de mor ;aimi place sa ma uit la ea prin geam, iar in spatele meu sa am o soba,la tzara, sau un calorifer, la valcea....va dati seama cat de urata eram in liceu, deshi n-a trecut mult de-atunci, ca pe mine nu ma spala nimeni, nu ca as fi vrut, dar macar sa-ncerce *p
sa nu ma batzi [email]K@tzy...pls[/email]....
sa nu ma batzi [email]K@tzy...pls[/email]....
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
Mie imi place iarna...pentru ca vine Mosh Craciun.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
salut, Aliosha. ce mai faci, Aliosha? cum este la mare, Aliosha? sa dai si tu un semn de viatza cand te intorci de la mare, Aliosha, sa bem si noi o bere impreuna. si, daca nu iti cer prea mult, Aliosha, sa ma anuntzi si pe mine cand te duci inapoi in Canada.
o zi buna, Aliosha. distractie placuta, la mare, Aliosha.
o zi buna, Aliosha. distractie placuta, la mare, Aliosha.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=327484#post327484
ia vedetz locomotive sfertodocte, ati ramas cu ceva dupa experienta sau v-ati dus la concert din snobism?
ia vedetz locomotive sfertodocte, ati ramas cu ceva dupa experienta sau v-ati dus la concert din snobism?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
hehe...
apropos de mosh craciun:
Draga Mos Craciun,
de TREI ani iti comand un camion de pompieri, poate ca anul asta o sa gasesti unul!!!
Multumesc. Luis
Draga Luis,
ca sa ma ierti ca nici acum nu am un camion de pompieri, iti voi da foc la casa in timp ce dormi. Asa vei avea toate camioanele de pompieri pe care ti le doresti.
Somn usor. Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
pentru anul asta mi-as dori sa-l faci pe tata sa vina inapoi acasa ca sa se impace cu mama.
Mi-e tare dor de el. Juan.
Draga Juan,
esti tampit sau te faci? Ce vrei, sa stric o relatie super-extra intre taica-tau si secretara lui, cand in sfarsit se distreaza si el cu o gagica adevarata!?!?
Iti aduc un Lego si lasa-l in pace pe tac-tu.
Idiotule. Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
as vrea o bicicleta, un Game-Boy, un tren, un garaj, un poney, o chitara, si un caine.
Te iubesc. Eusbe
Draga Eusbe, nu vrei in plus si contul meu din banca, mai zevzecule?
Pentru ca ti-au dat un prenume asa idiot, parerea mea e ca parintii tai nu te iubesc.
Si nici eu nu te iubesc. Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
ti-am lasat sub brad prajituri cu ciocolata si morcovi pentru reni.
Te iubesc. Suzanne.
Draga Suzanne, esti retardata, nu-i asa? Prajiturile cu ciocolata imi provoaca diaree, tampito, si morcovii baloneaza renii, care imi trimit basini in nas cand sunt in sanie... Daca chiar vrei sa-mi faci placere, mai bine lasa-mi o sticla de Chivas, o cutie de trabucuri cubaneze si spune-i maica-tii sa se imbrace in string, ca ma excita.
Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
TE ROG-TE ROG-TE ROG-te implor-TE ROG-TE ROG, as vrea un catelus,
TE ROG-TE ROG-te implor. Paquito
Draga Paquito, m-am saturat pana in gat de rasfaturile astea, cretinule. Ele pot sa functioneze cu parintii tai, care le tolereaza fiindca esti un copil adoptat, din parinti degenerati, dar eu iti spun du-te dracu`. Vei primi o pijama cu dungi ca si anul trecut, poate te inveti minte.
Mos Craciun
apropos de mosh craciun:
Draga Mos Craciun,
de TREI ani iti comand un camion de pompieri, poate ca anul asta o sa gasesti unul!!!
Multumesc. Luis
Draga Luis,
ca sa ma ierti ca nici acum nu am un camion de pompieri, iti voi da foc la casa in timp ce dormi. Asa vei avea toate camioanele de pompieri pe care ti le doresti.
Somn usor. Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
pentru anul asta mi-as dori sa-l faci pe tata sa vina inapoi acasa ca sa se impace cu mama.
Mi-e tare dor de el. Juan.
Draga Juan,
esti tampit sau te faci? Ce vrei, sa stric o relatie super-extra intre taica-tau si secretara lui, cand in sfarsit se distreaza si el cu o gagica adevarata!?!?
Iti aduc un Lego si lasa-l in pace pe tac-tu.
Idiotule. Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
as vrea o bicicleta, un Game-Boy, un tren, un garaj, un poney, o chitara, si un caine.
Te iubesc. Eusbe
Draga Eusbe, nu vrei in plus si contul meu din banca, mai zevzecule?
Pentru ca ti-au dat un prenume asa idiot, parerea mea e ca parintii tai nu te iubesc.
Si nici eu nu te iubesc. Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
ti-am lasat sub brad prajituri cu ciocolata si morcovi pentru reni.
Te iubesc. Suzanne.
Draga Suzanne, esti retardata, nu-i asa? Prajiturile cu ciocolata imi provoaca diaree, tampito, si morcovii baloneaza renii, care imi trimit basini in nas cand sunt in sanie... Daca chiar vrei sa-mi faci placere, mai bine lasa-mi o sticla de Chivas, o cutie de trabucuri cubaneze si spune-i maica-tii sa se imbrace in string, ca ma excita.
Mos Craciun
Draga Mos Craciun,
TE ROG-TE ROG-TE ROG-te implor-TE ROG-TE ROG, as vrea un catelus,
TE ROG-TE ROG-te implor. Paquito
Draga Paquito, m-am saturat pana in gat de rasfaturile astea, cretinule. Ele pot sa functioneze cu parintii tai, care le tolereaza fiindca esti un copil adoptat, din parinti degenerati, dar eu iti spun du-te dracu`. Vei primi o pijama cu dungi ca si anul trecut, poate te inveti minte.
Mos Craciun
-

nocturna - Mesaje: 8725
hova, casa nu mai umplu de prostii problemele de perspicacitate, iti atasez ici sha poza de mai jos.
uitate la ia, ca meam depasit limita pe luna asta casa fac dounlodu pt programu respectiv. io nu am zis ca nu ai dreptate cu curvele tale, da incercuiala aia repetata ar trebui sa iti zica ceva.
uitate la ia, ca meam depasit limita pe luna asta casa fac dounlodu pt programu respectiv. io nu am zis ca nu ai dreptate cu curvele tale, da incercuiala aia repetata ar trebui sa iti zica ceva.
- Fişiere ataşate
-
- tangent.JPG (154.8 KiB) Vizualizat de 2540 ori
-

weed13 - Mesaje: 1868
io ador iarna asa cum este ia cu conditia sa fie foarte multa zapada
sa te plimbi prin parc cand ninge cu fulgi mari este frumos
dar ce ziceti de GER
io ma plimb foarte des pe ger ,e frumos ,e interesant
imi aduc aminte de iarna lui 1996 (nu stiu sigur) ,atunci cand a fost cel mai crunt ger din ultimii 30 de ani ,parca -22 grade ,nu mai stiu .
in ziua respectiva tot orasul era pustiu ,toata lumea era prin case numai io eram intr-o profunda veselie si ma plimbam prin oras
sa te plimbi prin parc cand ninge cu fulgi mari este frumos
dar ce ziceti de GER
io ma plimb foarte des pe ger ,e frumos ,e interesant
imi aduc aminte de iarna lui 1996 (nu stiu sigur) ,atunci cand a fost cel mai crunt ger din ultimii 30 de ani ,parca -22 grade ,nu mai stiu .
in ziua respectiva tot orasul era pustiu ,toata lumea era prin case numai io eram intr-o profunda veselie si ma plimbam prin oras
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
Bucuros...
Tocmai am aflat cum se lucreaza brachialii calumea. :lol: Super. 50cm arms, here I come!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
Sperand ca nu ma va vedea K@tzy
eu imi sustin parerea ca: Urasc iarna!
De ce? Pt ca imi ingheatza mainile in asa hal incat mi se invinetzesc indiferent unde si in ce le tin (manushi sau sub haine), la fel si picioarele, indiferent de cate perechi de ciorapi imi pun in picioare ;a
Imi place s-o vad neatinsa si intr-un peisaj rural, dar din spatele unui geam cu un calorifer langa mine....si foarte bine imbracata
Si n-am prea fost spalata cu zapada in liceu, tocmai pt ca aratam cum arat (ugly little thing)
si n-aveau baietzii treaba cu mine...nu-i interesa persoana mea, dar asta nu inseamna ca-mi pare rau :j
eu imi sustin parerea ca: Urasc iarna!
De ce? Pt ca imi ingheatza mainile in asa hal incat mi se invinetzesc indiferent unde si in ce le tin (manushi sau sub haine), la fel si picioarele, indiferent de cate perechi de ciorapi imi pun in picioare ;a
Imi place s-o vad neatinsa si intr-un peisaj rural, dar din spatele unui geam cu un calorifer langa mine....si foarte bine imbracata
Si n-am prea fost spalata cu zapada in liceu, tocmai pt ca aratam cum arat (ugly little thing)
si n-aveau baietzii treaba cu mine...nu-i interesa persoana mea, dar asta nu inseamna ca-mi pare rau :j*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz scrie:Imi place s-o vad neatinsa
si dupa ce te uiti la ea, cum vrei s-o foloseshti?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
iomi aduc aminte ca amus vreo 2 ani de craciun am fost la toplita la colindat/beut. erau -35 de grade in nuaptea aia. nu am mai pomenit asa frig in viata mea.
-

weed13 - Mesaje: 1868
Nu vreau s-o folosesc, tu n-auzi ca mi-e frig si ca inghetz?
Dac-ar fi dupa mine as "hiberna" toata iarna, as mai iesi din casa la vara :hehe:
Dac-ar fi dupa mine as "hiberna" toata iarna, as mai iesi din casa la vara :hehe:*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-

La Unirii acum 2 ore termometrul indica 3 grade sub zero. Dar nu era asa frig...ca nu batea vantu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member