cel mai mediocru iuzar
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
cel mai mediocru iuzar
eo unu mam cam saturat de trebi dastea cu cine are cele mai cinci degete de la mana dreapta sau parul cel mai lipit de cap. ie tinpu sa mai vedem shi alceva. respectiv cine ie iuzaru care nu nea atras deloc atentzia.
daca am draptate, tredu asta va ramane cu niciun post.
-
neatza - Mesaje: 5820
ba sar putea ca sa te dezamagesc.
pai, pentru mine raspunsul ie foarte simplu shi la indemana, shi cred ca sunt in asentimentul a cel putzin (!) unui person, ceea ce este bine, formam un grup deja, cand zic: nu mia atras deloc, deloc, DELOC, atentzia! ca de alte treburi nici nu se mai aplica chestiunea, nici macar mila na atras, shi votez miraculosul shaormatic. oricate tumbe ar face ajunge mereu de unde a plecat. deci, votat!
cine ie iuzaru care nu nea atras deloc atentzia
pai, pentru mine raspunsul ie foarte simplu shi la indemana, shi cred ca sunt in asentimentul a cel putzin (!) unui person, ceea ce este bine, formam un grup deja, cand zic: nu mia atras deloc, deloc, DELOC, atentzia! ca de alte treburi nici nu se mai aplica chestiunea, nici macar mila na atras, shi votez miraculosul shaormatic. oricate tumbe ar face ajunge mereu de unde a plecat. deci, votat!
-
nocturna - Mesaje: 8725
bravo dom'le lu ala care a inventat sondajiu asta ! in sfarshit am putut sa votez shi eo asha cum trebe ! incodata un merituos bravo !
-
respectiv cine ie iuzaru care nu nea atras deloc atentzia.
deci n-ai dreptate! suptilule!:))
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
eu nas sti cu cine sa votez, ca nu mio atras deloc atentia, daca daca da o bere, il votez pe ala care mo lasat absolut indiferent, deci sa ma port natural. in legatura cu berea, pemeie va rog, sau meil.
-
weed13 - Mesaje: 1868
-
monk - Mesaje: 2747
daca aveam posibilitatea sa pun dooshunu de obtziuni, aia in + ar fi fost "minorii voteaza aci" asta pe motiv ca, asha cum ma ajtebtam, ie unii care nu intzelege ca la chioshcuri se gaseshte tuborgi shi sub 23.000. era vorba de crajme.
-
deci daca ie vorba de nishte iuzeri anume, io numi- dau seama cine nu mia- atras atentia, in schimb jtiu ca mia- a traso- cel de la punctu unu penca miam- dat seama ca nu sunt din aceeasi localitate cu el. deci oricearfi, io nu sunt din aceeasi localitate. in niciun caz. esclus. si dacaj- fi nash- recunajte pentru nimic in lume. dar nu sunt. cel putin nu acum.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
vreau sa raportez neshte nereguli la votare deacilea din circile din unitate care este unde uamini mici si cu ochii in diagonala sa ingramadit dis de dimineata la urne cu buletine gata conpletate cerand orez in schinbu buletinelor cea ce nu ie conform cu regulamentu care spune negru pe alb ca nu se da orez ci numa mici si bere. rog organizatoru sondajului sa ia masuri urjente avand in vedere ca zidurile unitatii ie invadate abuziv de uamini galbini si rai care vrea sa destabilizeze ordinea de drept democratic constituiata
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sar'na shi multzumex de atentzionare !
in urma informatziei primite, am vorbit cu plutonu shi iam scos pe totz la cacare langa zidu urnii sectzii de votare cu sondajiu. astfel, po sa raportez ca am plantat capcane din doi in doi metriiiii. sper sa fie dajuns.
in urma informatziei primite, am vorbit cu plutonu shi iam scos pe totz la cacare langa zidu urnii sectzii de votare cu sondajiu. astfel, po sa raportez ca am plantat capcane din doi in doi metriiiii. sper sa fie dajuns.
-
coboriti la prima? nu? atunci faceti loc? ce, credeti ca daca intrati in troleu pe lateral si ocupati toata scara, noi tre' sa ramanem aici? ce? burti prea mari? bale la bot? cah, va spun eu, coborati la prima...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
domnule, aici este o problemă, răspunde explicit!
nu eşti din localitate de la punctu' unu sau nu eşti din localitate de la punctu' opt? că eşti neclar! sau ne induci deliberat in eroare? (a nu se inţelege useru' de pe proarena pentru care tot respectu')
şi ce anume nu ştii? şi mai ales, dacă nu ştii, de ce nu eşti din localitate?
ps
răspuns pe pm să nu facem oftopicuri aiurea!
nu eşti din localitate de la punctu' unu sau nu eşti din localitate de la punctu' opt? că eşti neclar! sau ne induci deliberat in eroare? (a nu se inţelege useru' de pe proarena pentru care tot respectu')
şi ce anume nu ştii? şi mai ales, dacă nu ştii, de ce nu eşti din localitate?
ps
răspuns pe pm să nu facem oftopicuri aiurea!
- nodingat
acu cam lamurit problema cu localitatea, in sensu cam putut sa votez shi eo coerect la un sondaji, parca mi sa sculat chefu sa mai dau un vot. najpa ie ca nu po sa votez de doo ori. in cazu asta am cateva variante: deci care nu votezi ca sa votezi in locu meu cetz zic eo ?
-
-
weed13 - Mesaje: 1868
59 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii