Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
se baga aiurea in seama crezand ca este interesant.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
^s-a suparat pe mine cand am jucat biliard, cred ca nu are rabdare cu mine
imi pare rau ca te-am plictisit, draga Domnule :kiss:
^e dulce :p

^e dulce :p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
He rulz 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
citez
mai adaug si fata faina 

am incheiat citatulsupermouse scrie:copil bun cu avatar cu pisic zburator albastru

-
Catalánul - Mesaje: 625
imi pare rau ca e atat de minora...
are avataruri super meseriashe.. wonder how could i get a picture...
(pana sa postez s-a intercalat j'adore.. care pare super cute...shi minora deasemenea..)
are avataruri super meseriashe.. wonder how could i get a picture...
(pana sa postez s-a intercalat j'adore.. care pare super cute...shi minora deasemenea..)
-
Daimon - Mesaje: 5074
I se pare...pana acum asha i-am nimerit pe forumul asta...din pura intamplare...
edit later:Cred ca este din cauza ca cei peste 20 de ani sunt mai de treaba...au simtzul umorului mai dezvoltat...or something...
edit later:Cred ca este din cauza ca cei peste 20 de ani sunt mai de treaba...au simtzul umorului mai dezvoltat...or something...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
aah si imi place ca e din Petrosani, sunt tipe faine pe-acolo.. well too bad im' so old and so taken...
-
Daimon - Mesaje: 5074
Dupa parerea lui love2fly,cred, cica e cool :o
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma