Siaj&Narcoma
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Siaj&Narcoma
Nu sh daka ati auzit de aceste doua formatii dar mie mi se par absolut bestiale...as vrea sa aflu si parerea celor interesati!
undefinedundefinedThe thing which feeds me destroys me!!!
- Mizery
- Junior Member
dak e vorba de trupa de hc/numetal din Cj, te asigur ca se scrie cu K ;i
da', ma rog, vorba lui cheloo, nu-ti daram eu visele
da', ma rog, vorba lui cheloo, nu-ti daram eu visele

Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
-
Liviutz[SPAZ] - Junior Member
...siaj...?
Salut! Am auzit de acest topic de la Mihnea (Luna Amara) si mi-a atras atentia, asta pt ca sunt basist in Siaj... Ma bucura foarte mult faptul ca exista oameni care ne pun la categoria trupelor "bestiale". ...desi nu suntem noi prea cunoscuti si pana acum am avut doar vreo cateva concerte mai serioase, dintre care cel mai serios a fost in Music Pub, in Cluj, in deschidere la KUMM (Trupa de nota 12 ....) iar in rest de cateva ori in deschidere la Luna Amara si la Festivalul "Iuliu Merca" din Cj.
Site nu avem, dar e in program, la fel ca si primul album care din cate se pare va fi cam "home made" dar cred ca va suna destul de bine. Deocamdata, ca orice trupa tanara, n-avem bani. Dar probabil ca vor veni si ei odata si-odata...
OK, inca o data, ma bucura apelativul si daca cineva ne-a auzit si are ceva de spus ( critica, lauda etc...) suntem foarte deschisi la capitolul asta!
Salutare!
Dan
Site nu avem, dar e in program, la fel ca si primul album care din cate se pare va fi cam "home made" dar cred ca va suna destul de bine. Deocamdata, ca orice trupa tanara, n-avem bani. Dar probabil ca vor veni si ei odata si-odata...
OK, inca o data, ma bucura apelativul si daca cineva ne-a auzit si are ceva de spus ( critica, lauda etc...) suntem foarte deschisi la capitolul asta!
Salutare!
Dan
- Dan Georgescu
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1