C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

weed13 - Mesaje: 1868
uid!...
am de munca shi urasc sa rad de unu singur in birou.
baicsu nu ie? pana shi sportivii corespondentzi au pauza astazi? R U S H I N E!
am de munca shi urasc sa rad de unu singur in birou.
baicsu nu ie? pana shi sportivii corespondentzi au pauza astazi? R U S H I N E!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
nu ie. nici acas nici la munci. neshte lenesh. si cred ca numa tu cu mine nu ie in regula de stam in fata la pece.
asdf: helau sonia. craciun fericit si tie.
asdf: helau sonia. craciun fericit si tie.
-

Cica era o zi scurta azi!Se pare ca e lunga in draci shi asta!Mai am de pus in ordine vreo cateva prostii,apoi spre cashi,iar mult mai apoi plec spre locantza de la tzara ca tare dor mai mi-e!
Deci, un craciun cat mai fericit shi sa va aduca mojgerilamult mai multe decat mi-a adus mie pana acuma!Ne videm luni shi toata sactamana aviatoare!Hai di pa!
Deci, un craciun cat mai fericit shi sa va aduca mojgerilamult mai multe decat mi-a adus mie pana acuma!Ne videm luni shi toata sactamana aviatoare!Hai di pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
craciun shi sarbatori fericite. eu am dezertat pana luni 

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

acume baicsu. acasa, evident. ca shi maine, ca shi poimaine, ca shi pe 30 decembrie 2004, ca shi pe 31 decembrie 2004, ca shi pe 1 ianuarie 2005, ca shi pe 2 ianuarie 2005.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Craciun fericit tuturor si multa sanatate voua si celor dragi voua.
ANTI
-

ete ca am ajuns acas intro stare excelenta de biat ce is. si nu pot sa dorm, ca imi vine sa borasc, in caz ca sentriaba cineva ce caut la ora asta aici. am la activ 1 ora somn, 34 sarmale, litri intregi de alcool si vreo doo camiuane de prajituri. merg sa vomit si sa dorm.
ai pa.
ai pa.
-

Hmmm, fericit fara borc, carnatz, vin calcat in picioare(la propriu)
, si mai ales, dar mai ales, fara zapadaaaaaaaa :cry:
Dar, cum zicea cineva, abar am cine, putea sa fie mai rau...
Uid, ai grija sa debordezi cu gura deschisa :j
In rest, in speranta ca altii au avut un Craciun mult mai zapasos decat al meu, urez la toate lumile care este Un An Nou cu mult mult mult mult mai bun dacat asta curentu (alternativ ).
Sa ne auzim cu bine in cincinalu de urmeaza, cu mai multi bani, prime, masini, vize,televizoare,copii, neveste-barbati(dupa caz), ionuzzi, beri,net mai bun, haleli si tot ce va mai doriti
wwrontz a lu' inglitera
, si mai ales, dar mai ales, fara zapadaaaaaaaa :cry:
Dar, cum zicea cineva, abar am cine, putea sa fie mai rau...
Uid, ai grija sa debordezi cu gura deschisa :j
In rest, in speranta ca altii au avut un Craciun mult mai zapasos decat al meu, urez la toate lumile care este Un An Nou cu mult mult mult mult mai bun dacat asta curentu (alternativ ).
Sa ne auzim cu bine in cincinalu de urmeaza, cu mai multi bani, prime, masini, vize,televizoare,copii, neveste-barbati(dupa caz), ionuzzi, beri,net mai bun, haleli si tot ce va mai doriti
wwrontz a lu' inglitera
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
ziua buna sper sa fie!...
intr-alta ordine de idei pe-acilea se-ashtepta tsunami. asha ca am surf board-u pregatit.
la aiu in armata cum o fi oare?
intr-alta ordine de idei pe-acilea se-ashtepta tsunami. asha ca am surf board-u pregatit.
la aiu in armata cum o fi oare?
-

e blocat in unitate.
ANTI
-

Ho-ho-ho! Sarbatori fericite shi la multzi ani!
Bre, uoare daca me-a mers computeru de vineri pan-amu non-stop sh-a rulat tuata muzica pe uinamp o fi bai?
multzam de urari, asemenea!
danone, de-tzi citeam colindu mai devreme, renuntzam la "Trei pastori":)!
bre, ci-o face aiu, ca vazui ca se dadu alarma la iel in unitate?
alfel, is rupt de somn shi imi mere burta ca trenu! voi?
Bre, uoare daca me-a mers computeru de vineri pan-amu non-stop sh-a rulat tuata muzica pe uinamp o fi bai?
multzam de urari, asemenea!
danone, de-tzi citeam colindu mai devreme, renuntzam la "Trei pastori":)!
bre, ci-o face aiu, ca vazui ca se dadu alarma la iel in unitate?
alfel, is rupt de somn shi imi mere burta ca trenu! voi?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
haoliu bre paiacecule! eshti un fel de ecaterina teodoroiu?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

deci gata! asta se pare ca e ultimul post pe 2004!
va urez la totzi sarbatori fericite shi un an nou plin concedii platite, prime(secunde, tertziare etc.
), shefi libsa sau intzelegatori(sau, de ce nu, chiar shefi cemeishti:))!
sa ne vedem sanatoshi la anu` shi la multzi ani!
va urez la totzi sarbatori fericite shi un an nou plin concedii platite, prime(secunde, tertziare etc.
), shefi libsa sau intzelegatori(sau, de ce nu, chiar shefi cemeishti:))!sa ne vedem sanatoshi la anu` shi la multzi ani!
-

cecule, pe cine ai carat ieri in carca?
file, la multzi ani...
file, la multzi ani...
-

lamultzani!
am pus fro jdechile pe mine cu craciunu asta. porc, caldabosh, porc, prajituri, porc, cirnatz, porc, beutura acuma ceai.
file, cecule, pina nu va caratzi, LaMultzAni ma!
offendere, se puate ma? ma lasarati, tu si publius de izbeliste pe comentarii la jurnale si va carabaniratzi posturile dacolosha fara sami- spuneti sa ma car shio-.
aiu ie bine, dar blocat la unitate, (c. baics ). baics :kiss:
am pus fro jdechile pe mine cu craciunu asta. porc, caldabosh, porc, prajituri, porc, cirnatz, porc, beutura acuma ceai.
file, cecule, pina nu va caratzi, LaMultzAni ma!
offendere, se puate ma? ma lasarati, tu si publius de izbeliste pe comentarii la jurnale si va carabaniratzi posturile dacolosha fara sami- spuneti sa ma car shio-.
aiu ie bine, dar blocat la unitate, (c. baics ). baics :kiss:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
buna dimineata lu' tutulor.
Nenea Necko, nici o problema - citeste-i jurnalu' si-ai sa vezi consecintele.
io ma gindesc sa demisionez d'acilea.
aipa deocamdata - bugete de facut la fro patru firme.
aerkewr: Necko, si fin'ca sterse-i postu' de pe comentari-i - sar'na inca o dat-a pentru actitudine
Nenea Necko, nici o problema - citeste-i jurnalu' si-ai sa vezi consecintele.
io ma gindesc sa demisionez d'acilea.
aipa deocamdata - bugete de facut la fro patru firme.
aerkewr: Necko, si fin'ca sterse-i postu' de pe comentari-i - sar'na inca o dat-a pentru actitudine

And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
-

neatza - Mesaje: 5820
mneatza, publius. de unde vrei sa demisionezi? din cm?
La multi ani Stefan ! pentru toate ocaziile care este (c.n.) de ziua numelui, de Craciun si de Anul Nou ! iti doresc multa, multa sanatate si mii si mii de motive de bucurie !
neatza, neatza ! care ficat sanatos itz urez si tie !
La multi ani Stefan ! pentru toate ocaziile care este (c.n.) de ziua numelui, de Craciun si de Anul Nou ! iti doresc multa, multa sanatate si mii si mii de motive de bucurie !
neatza, neatza ! care ficat sanatos itz urez si tie !
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348