Raper-ul OL' DIRTY BASTARD A MURIT ieri in studio! Zicea ca nu mai primeste aer si nu mai poate sa respire si in acelasi Moment a colapsat pe pamint si nu sa mai sculat! Pacat! Dar chiar era un nebun! Dar am ris mult de el si de nebuniile care le face! R.I.P
Si nasol este chestia cu forumu' asta! Nu avem Backup si toate threadurile/posturile noi au fost sterese! Naspa naspa naspa
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Osirus is ODB's first mixtape and the first new music that's been put out from him since his death last month. The mixtape is officially sanctioned by JC Records, a company founded by Dirt's mom and manager, and it drops January 4.
cred ca moartea lui determinata d colapsul respirator e varianta oficiala...se zvoneste ca ODB ar fi incercat o combinatie d cocaina cu nush c pastile, combinatie care s-a dovedit a fi fatala....el nu s-a asteptat la asta deoarece probabil nu stia ca aceasta combinatie poate provoca moartea...si cica trebuia sa ajunga la un concert WU Tang si ceilalti membri se intrebau d c intarzie ODB...iar Meth ar fi inceput sa faca misto d ODB si apoi cand a aflat d moartea acestuia, a inceput sa aiba procese d constiinta pt ceea c spusese...
acu nush daca o fi adevarat...
da, logic...dar pe toate site-urile p net, unde scria despre moartea lui, era acelasi lucru...nu se mentiona care era cauza colapsului...in cazul in care nu e adevarata zvonul, atunci inseamna ca sigur e cauza consumului d droguri d lungul timpului....nici nu imi pot imagina in c hal cred ca era organismul omului..