comentarii impertinente la poze
cica era vorba despre un porcushor (eu i-ash zice ''porculoi''Lí¤rí¤gí« scrie:mi'a sarit in ochi chestia aia flocoasa din poza nanookay ... un caine sa fie?

intr-adevar e foarte buna felina

-
Catalánul - Mesaje: 625
titino, vezi ca poti sa rezishti si daca nu te zugraveshti pe fatza cu toate culorile pamantului si nu-tzi iei bluze d-alea decoltate pana la buric?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
are piskesu un stil de a face comparatzii ceva de speriat.
mentionez ca postul meu precedent este valabil numai pentru primele cinci poze.
mentionez ca postul meu precedent este valabil numai pentru primele cinci poze.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Titina...ce ai facut ? Ai mancat pateu de revelion ? V-ati luat conserve din Romania...sau ati gasit p'acolo ?
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=11906

http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=11906
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
si cam cat a costat o masa p'acolo ? sunt preturi scumpe ?
fata aia din poza cu castelu, Luiza, cine e ? matusha ta ?
fata aia din poza cu castelu, Luiza, cine e ? matusha ta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
aoleuuu da multe poze ai m-ai pus...
super locul , peisajele, castelul ala, partia....
tu esti fardata ffff urat, nu-ti sta bine deloc....dar ai cateva in care nu esti fardata, acolo imi place
esti imbarcata cool
super locul , peisajele, castelul ala, partia....

tu esti fardata ffff urat, nu-ti sta bine deloc....dar ai cateva in care nu esti fardata, acolo imi place
esti imbarcata cool

! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
titino nu shtiu cine te-a prostit pe tine k ai shtii sa te machiezi. sau sa te imbraci. n-am vazut ceva mai chicios. nu m-am uitat pe tuate pozele k nu sunt masochista extrem, dar daca iei 4-5 prin sondaj concluzia e clara.
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
"un castel de cristale" , "munchen si viena, ca in rest nu mai stiu numele oraselor"
- adica tu ai fost, da nu sti unde!
Ala e muzeul Zwarovski de cristale, si Munchen e in Germania , nu Austria. Oricum, unele poze sunt dragutze (alea normale), trebuia sa mergi si tu sa faci niste "trick or treat" (cand aveai centura aia cu-ca-pula-mort)ca sigur primeai ceva bomboane, acadele , chiar daca haloinu s-a terminat
- adica tu ai fost, da nu sti unde!

Ala e muzeul Zwarovski de cristale, si Munchen e in Germania , nu Austria. Oricum, unele poze sunt dragutze (alea normale), trebuia sa mergi si tu sa faci niste "trick or treat" (cand aveai centura aia cu-ca-pula-mort)ca sigur primeai ceva bomboane, acadele , chiar daca haloinu s-a terminat
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
mey,mie imi place cum ma fardez shi shtiu ca uneori nu am fardez cu bun gust.Pot sa ma fardez shi frumos,dar nu in pozele alea...
dany,pey am zis eu ca Munchen e in Austria sau ce?A,am uitat sa mentionez ca n-am fost numai in austria,asta da,dar n-am zis ca Munchen e in austria shi nu in Germania.
dany,pey am zis eu ca Munchen e in Austria sau ce?A,am uitat sa mentionez ca n-am fost numai in austria,asta da,dar n-am zis ca Munchen e in austria shi nu in Germania.
- Titina
- Junior Member
Titina..important e sa-ti placa tie cum te fardezi si imbraci...chiar daca e de prost gust. Daca tie iti place...e ok...inseamna ca e cu bun gust.
Iar hainele tale sunt foarte frumoase. Se vede ca nu sunt luate din piatza.
Iar hainele tale sunt foarte frumoase. Se vede ca nu sunt luate din piatza.

-
shaki,shtiu ca ma imbrac chicios cateodata,dar....nu cred ca e cuvantul potrivit....doar....altfel!
ps: se shtie ca x-tina aguilera shi altele ca ea mi-au fost model timp de mai multi ani,deci....ea este printre cele mai prost imbracate din show-biz,iar eu sunt printre cele mai "prost" imbracate de pe fanclub.ro cred shi sunt mandra de mine :p
ps: se shtie ca x-tina aguilera shi altele ca ea mi-au fost model timp de mai multi ani,deci....ea este printre cele mai prost imbracate din show-biz,iar eu sunt printre cele mai "prost" imbracate de pe fanclub.ro cred shi sunt mandra de mine :p
- Titina
- Junior Member
whatever...mare gagicar 

-