tare as vrea sa ma contraziceti

y0ung_h0va scrie:secsu se face in doi..de secs opus shi departe de ochii altora..
Iata solutia! Apare diversitatea sexuala, ambii soti isi satisfac curiozitatea (caci schimbul de parteneri cu alt cuplu are loc simultan) si toata lumea este multumita! Se pare ca rata de divorturi in astfel de cupluri este FOARTE SCAZUTA!!!
andreea_dura scrie:Suntem infideli pt ca ne saturam sa facem acelasi lucru in fiecare zi si sa vedem in fiecare dimineatza aceeasi fatza.Oricum mai intervin si alte lucruri (la relatiile de lunga durata) cum ar fi:posesia,gelozia,etc
Calm scrie:Opinia mea este ca nu trebuie sa crezi in fidelitate sau infidelitate - e ceva ce simti (pur animalic), iti vine sau nu. Eu sunt un mascul primitiv care nu imparte femeia, masina si apartametul, decat poate beat sau bine caftit, ori ambele. Cum ar fi, nonick, sa iti pice o tipa cu tronc si a doua zi sa o vezi cu acadeaua altuia in gura? Mai mult, sa mergeti impreuna, sa ii faci cunostinta cu baiatul... Misto nu? Cat despre monotonie, ne place sau nu, noi masculii trebui sa fim regizorii (e cu atat mai bine daca si tipa incearca ceva similar). E ca si cum ti-ai regiza propriul film. Poate ca e putin si ca la bucataraie, nu pui toate condimentele, ci pe rand, si asa aceeasi mancare va avea arome diferite. Daca iti place o prajitura, nu o schimbi si cu atat mai putin, nu o imparti cu altul (retineti, eu sunt un mascul primitiv si de prada). GRRRRRRR :j
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator