1. Ofendere, grecii aia mari moralizatori ai matale or fi ai de dupa etapa cu simpozioane
sa te lamuresc: vazui io acu ceva timp un documentar cum ca in Grecia Antica (nu ma-ntreba de date istorice ca nu stiu), femeia era strict pentru procreere. Daca barbatu vroia dragoste, apai numai cu un barbat se putea: in general camarazi de arme, pretini, mai existau si efebii si, interesant ce aflai io cu acest prilej, daca un barbat vedea un baiat care-I placea, ii comunica lu’ tasu baiatului ca vrea sa organizeze o petrecere la care pustanu sa fie invitatu de onoare :j Care tasul nu-l scotea pe nesimtitu de pervers in suturi afara din casa ci primea cu bucurie oferta acestuia. Iar aceste intalniri, la care luau parte si alti pretini maturi ai perversului, se numeau symposium . Si acum poate o sa intelegi ce zicea Wild Rose anterior.
Deci din cate vaz io grecii a fost unii din cei mai mari sodomiti din istoria cunoscuta a omenirii si tu mi-i dai ca izvor de intelepciune morala?!

Aveti grija, baieti, cand mai sunteti invitati la un simpozion

PS – CVT = Corneliu Vadim Tudor
2. Interesanta teoria lui cubu cu privire la efectul hormonilor femenini asupra barbatilor

Cat despre inmultirea homosexualilor in ultimul timp.... poate nu e chiar asa.... poate pur si simplu au indraznit sa iasa la iveala. scary, eh?
3. finally: afex, io-s de acord cu utopia dorita de matale, si daca faci o petitie in acest sens o semnez cu draga inima, fara mishtouri. Da’ m-a facut mama prea realista ca sa mai cred in basme asa ca incerc sa traiesc in lumea ce mi-a fost data si sa ma inteleg cu toti vecinii astia, asa cum sunt ei...
Nu stiu ce procent dintre ei n-au avut de ales si sunt constienta ca multi se afla din proprie initiativa in acest grupulet “selectâ€Â