Sentenced

ce-a fost pe Muzici o data

Sentenced

Mesajde bloodcry » Dum Ian 09, 2005 5:49 pm

ce parere avetzi despre finlandezii de la SENTENCED??(stiu k nu a auzit f multa lume de ei in romania dar deh..speranta moare ultima..)
bloodcry
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Ian 09, 2005 9:51 pm

au un cover ingrozitor dupa Faith No More - Digging The Grave inclus pe un tribute to fnm cd aparut prin 2002. Au masacrat piesa in cel mai urat mod cu putinta, in special la voce. Oribil!!!
whatever

Mesajde bloodcry » Dum Ian 09, 2005 10:23 pm

sincer n-am auzit in viata mea coverul asta ...si am ascultat destul sentenced... recunosc ca au melodii mai putin reusite ...deh... toata lumea are ... dar ca "au masacrat piesa in special la voce " mi se pare mai mult decat ciudat ptr ca in 2002 solistul era Ville Laihiela care dupa umila mea parere are o super-voce ....(dak mi-ai fi spus ca au facut un cover dupa cannibal corpse si l-au masacrat in special la voce te-as fi crezut pe cuvant ...dar faith no more ...ciudat ...adik ville are o voce care s-ar mula perfect pe faith no more )
anyway ... o sa caut melodia(sper sa o si gasesc)...sa asculte si urechile mele despre ce vb
bloodcry
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Ian 10, 2005 12:39 am

bloodcry scrie:dar faith no more ...ciudat ...adik ville are o voce care s-ar mula perfect pe faith no more )

~p eu cred ca tu n`ai ascultat Faith No More daca poti sa zici asa ceva.
whatever

Mesajde wednesday » Lun Ian 10, 2005 9:08 am

am aproape toate albumele trupei...dar singurul e care l-am ascultat cu atentie este amok...iar nephente este unul dintre clipurile mele preferate... ~a
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde bloodcry » Lun Ian 10, 2005 8:32 pm

whatever .... e cam imposibil sa nu fi ascultat niciodata faith no more ... nu sunt printre preferatzii mei dar vreo 4-5 melodii am ascultat in mod cert ...:)
bloodcry
Junior Member

Mesajde bloodcry » Lun Ian 10, 2005 8:44 pm

mie imi plac mai mult ultimele 5 albume adik alea de dupa amok -dak stau sa ma gandesc mai bine sunt doar 4 +un greatest hits -asta ptr ca imi place mult mai mult vocea lui Ville decat cea a lui Taneli . Oricum ascult si sentenced de pe vremea cand taneli era vocalist dar omul ala urla mult prea mult ptr gustul meu ...stiii cum e la batranete o dai pe chestii mai soft ..:P
bloodcry
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Ian 10, 2005 10:54 pm

bloodcry scrie:whatever .... e cam imposibil sa nu fi ascultat niciodata faith no more ... nu sunt printre preferatzii mei dar vreo 4-5 melodii am ascultat in mod cert ...:)

si asta te face sa afirmi cu atata siguranta ca Ville ala s`ar potrivi perfect ca vocal la fnm ? [-X Iti zic, asculta Digging the grave de la fnm, apoi coverul lor si fa o mica comparatie.
whatever

Mesajde bloodcry » Vin Apr 08, 2005 6:12 pm

sentenced are dead .... :((
pe 30 mai apare utimul album " the funeral album " cel mai complex album sentenced dupa parerea mea ..
Ville Laihiela va continua insa sa cante in Poisonblack ( pana anu asta j.p. de la Charon era vocalul de la Poisonblack iar Ville era doar chitarist ..acum J.P. a plecat din Poisonblack si se pare ca Ville a devenit multifunctional :P )

@whatever ... ai avut dreptate " digging the grave" suna ff ciudat nici macar mie nu-mi place care sunt mare fana Sentenced
bloodcry
Junior Member

Înapoi la De pe muzica