C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Daaaaa maaaa, flooo! (palma peste frunte) Gata, acuma cred! I believe. Sa vad daca mai pot resuscita neuronu' dupa ce l-am chinuit juma' de ora cu flou' ma-sii.
Weed, si noi murim de frig, da' pe uscat. I-a treia oara iarna asta cand presimtz ninsoare, numa' Istrate are previziuni mai puternice ca ale mele. Da' si el a dat-o-n bara, saracu'...
Weed, si noi murim de frig, da' pe uscat. I-a treia oara iarna asta cand presimtz ninsoare, numa' Istrate are previziuni mai puternice ca ale mele. Da' si el a dat-o-n bara, saracu'...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
Sa-ti esplic ca sa intelegi bone: nu vine nici o ninsoare, da? poa sa ninga de la centura incolo cat o vrea, sau numa pe pomi si case da in rest nu vreau sa vaz fir de nea in bukale, nu zapezii pe strazi. Fac acum o vraja si nu o sa fie zapada in bukale mwahahahahaha :j
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
;P Io dau bani la paparude din noiembrie, le pun sa danseze pe bloc, urmaresc toate emisiunile cu ghicitoare de la hotv, iau lectii de dat in bobi, ma screm de doi fulgi amarati care se fac apa de ploaie si vine frajitoarea cea rea si dintr-un pocnit de deshte imi distruge ditai previziunea meteo a cinspea oara?
Daca-i p-asa, propun sa votam sa vie pastele, macar manc melu' ala de-l poftesc de-o luna, ca io cu sania-n copaci nu ma urc!
Daca-i p-asa, propun sa votam sa vie pastele, macar manc melu' ala de-l poftesc de-o luna, ca io cu sania-n copaci nu ma urc!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
danone scrie:resturi de ce file, tebeceu sau sida de aia? ca ie la alegere. sau vrei doo cu discount?
I-am tranzmis daca nu va suparatzi pupback de la toti.
deci amu mai ai shi pupback?! uoare ce-oi mai afla despre matale pana maine? te pomenejti ca nici macar nu ejti baiat!:(
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bah tebecisto , pliscu inchis ca imprastii buala, da? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
s-o oprit nisoarea shi-ncepe sa se topeasca! devine gretzoasa treaba!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 14 (4 membri si 10 vizitatori)
weed13, nbm
ciare astia ? nu lii frica de danone?
weed13, nbm
ciare astia ? nu lii frica de danone?

-

weed13 - Mesaje: 1868
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 16 (6 membri si 10 vizitatori)
eyewitness*, nbm, paiacec, weed13, danone*, Shaki*
shaki , iubire, nu ma mai urmariiii
ceo sa zica baietii?
eyewitness*, nbm, paiacec, weed13, danone*, Shaki*
shaki , iubire, nu ma mai urmariiii
ceo sa zica baietii?
-

ba io creca. nu vez ca stau mai mult supt forma de visitatori. is numa intro visita scurta.
dovleaca shi irefutabil statz departe ca numa tebeceu va libsea. can rest, praf suntetzi.
dovleaca shi irefutabil statz departe ca numa tebeceu va libsea. can rest, praf suntetzi.

-

nocturna - Mesaje: 8725
vezi bre naiti care ie dezavantaju sa abitezi intr-o tzara cu diverse forme de relief shi cu nenumarate bogatzii naturale shi ne-(cf. manual geografie cls....)?
deci la mine in locatzie, ca shi la uid, ca shi la keshu) o nis dea-znoapte in continuu pan-amu, cant s-o oprit sh-o inceput sa se topeasca!
la voi, din motive de vraji estrem de puternice facute de nu spun cine ca e rea, muie zapada, ca sa ma esprim poetic!
deci la mine in locatzie, ca shi la uid, ca shi la keshu) o nis dea-znoapte in continuu pan-amu, cant s-o oprit sh-o inceput sa se topeasca!
la voi, din motive de vraji estrem de puternice facute de nu spun cine ca e rea, muie zapada, ca sa ma esprim poetic!
-

buhuhuuuuu
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 17 (6 membri si 11 vizitatori)
bine bre aiule, iote tastez cu gura inchisa, da sa nu le zicetz la ajtia ca porma pun astia carantina pe firma si n-o sa mai avetz de rumegat
p'aia cu zlinuaso si bubuaso o uitasi aiule?
mai ie umpic sincepe uichenduuu
ce vreme de cacaaaat
numa buna de bridge si pateuri cu varza
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 17 (6 membri si 11 vizitatori)
bine bre aiule, iote tastez cu gura inchisa, da sa nu le zicetz la ajtia ca porma pun astia carantina pe firma si n-o sa mai avetz de rumegat
p'aia cu zlinuaso si bubuaso o uitasi aiule?
mai ie umpic sincepe uichenduuu
ce vreme de cacaaaat
numa buna de bridge si pateuri cu varza

- gaga
deci gata pe azi bre, ma duc spre cashi ca vine inundatziile, mai ales ca aflai azi ca Vrancea ie pe falie(sau felie) cu Thailanda!
ashea ca un cutremurator shi plin de omí£t pa va adresez!
ashea ca un cutremurator shi plin de omí£t pa va adresez!
-

mi-a iesit vraja, nu ninge
in schinb ploo al draq de ud. intre timp mi-a venit o idee apropos de sustinere, cemeu si necemeu.
io o propun pe shaki la cemeu, ie unde suntem si noi, sustine finutz si din umbra, nush ce capacitatzi cognitive are dar asta e putin important, io zic ca s-a dovedit o persoana cu mult bun simtz, e simpatica, nu se supara cand o lom peste picior, io zic ca intruneste calitatzi de cemeist. deci?
in schinb ploo al draq de ud. intre timp mi-a venit o idee apropos de sustinere, cemeu si necemeu.
io o propun pe shaki la cemeu, ie unde suntem si noi, sustine finutz si din umbra, nush ce capacitatzi cognitive are dar asta e putin important, io zic ca s-a dovedit o persoana cu mult bun simtz, e simpatica, nu se supara cand o lom peste picior, io zic ca intruneste calitatzi de cemeist. deci?
- gaga
cu riscu de a fi acuzat de nepotism cami aduc iubita pe cemeu io zic DA
-

sustzin propunerea 100%. o persoana care citeshte stephen hawking shi nu se sfieshte sa spuna ca nu intzelege pre multe din ce vrea omul ala sa zica eu zic ca are foarte mult bun simtz.
shi pe urma cred ca era vremea cand cineva va arata indivizilor de felul celor de azi (invincibilului shi baiatului cu ochii albashtrii) ca cemeul nu e o societate secreta, exclusivista, ci mai degraba o societate a oamenilor cu bun simtz.
plus multe alte cele.
shi pe urma cred ca era vremea cand cineva va arata indivizilor de felul celor de azi (invincibilului shi baiatului cu ochii albashtrii) ca cemeul nu e o societate secreta, exclusivista, ci mai degraba o societate a oamenilor cu bun simtz.
plus multe alte cele.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
ashea, in drum spre casa, va trimet shi io acord(eon)ul mieu vis-a-vis de cooptarea lu` donshuoara shaki!
eo am o oareshce afinitate fatza de persoana dansei de cant me-a tremis uoarejce muzici pe meil(uri - fro 12:))!
un retroactiv pa!
eo am o oareshce afinitate fatza de persoana dansei de cant me-a tremis uoarejce muzici pe meil(uri - fro 12:))!
un retroactiv pa!
-

nu suna mai fain iubitism?
da si de aicia de la mine unde vraja lu danone o ajuns cu brio!
odsifj: muie astral
da si de aicia de la mine unde vraja lu danone o ajuns cu brio!
odsifj: muie astral
-

weed13 - Mesaje: 1868
bre, care ma loat valu cu riefutabilu shi adoptarea lu shaki la menbri shi uitai ca sa intreb chestie deosebit de merlucieneasca: cine are un cont de dial up, gratis, pe care nul foloseshte shi de care se poate shanume scuti ? sash faca mila shi sa ma contacteze pe pemeu, va rog, shanume frumos! (ochila, ie strict biznis, da?
musai sa fie cu prefics de buc, ca leajunge la romtelecomishti cat fura.
musai sa fie cu prefics de buc, ca leajunge la romtelecomishti cat fura.
-

nocturna - Mesaje: 8725