Incepand de azi se primesc comenzi pentru albumul SEVRAJ al lui BITZA, editat pe vinil.
Tirajul este limitat (500 buc.) iar disponibile spre vanzare vor fi doar 400 bucati.
Pretul este 250.000 lei + taxele postale pentru cei care comanda pana incepe campania promotionala pe tv si radio (01.02).
Comenzi se pot face la adresa vinil@rebelmusic.ro sau prin SMS la numarul 0742.775511
Mesajul trebuie sa contina numele complet ca in buletin, adresa exacta si numarul de viniluri dorite.
Intreaga operatiune se face prin PRIORIPOST, pentru rapiditate si maxima eficienta.
Viniluri Bitza
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Viniluri Bitza
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
condoleante a aparut pe vinil ????????????????????
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
alte titluri disponibile
Cele 2 viniluri PARAZITII (In Focuri si Bad Joke) s-au epuizat demult, logic. Singura sansa e pe e-bay s.a.m.d. sau la licitatii pe okazii.ro (am vazut acolo la 100 euro parca...)
CONDOLEANTE nu a aparut pe vinil, la cererea lui Ombladon.
Mai sunt disponibile doar CHELOO-Sindromul Tourette (editie numerotata!!!) si PACHA MAN-Acelasi sange THE REMIXES, ambele pe final de stoc. Acestea din urma costa 500.000 lei, respectiv 300.000 lei, dat fiind caracterul exclusivist si limitat al materialelor.
CONDOLEANTE nu a aparut pe vinil, la cererea lui Ombladon.
Mai sunt disponibile doar CHELOO-Sindromul Tourette (editie numerotata!!!) si PACHA MAN-Acelasi sange THE REMIXES, ambele pe final de stoc. Acestea din urma costa 500.000 lei, respectiv 300.000 lei, dat fiind caracterul exclusivist si limitat al materialelor.
- Fişiere ataşate
-
- sticker vinil PACHA MAN.jpg (128.31 KiB) Vizualizat de 1420 ori
-
- sticker vinil cheloo.jpg (217.94 KiB) Vizualizat de 1451 ori
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1